אסור להזכיר את המילה "דיאטה"

רחלילי

New member
אסור להזכיר את המילה "דיאטה"

אבל אני כבר שישה ימים בלי: שוקולד, עוגות, לחם, פירות, חלב, קפה-תה, שוקו ו...גלידה. אוכלת: ירקות בשר דגים גבינה קצת, שקדים, שתיה, שתיה, פירכיות אורז מלא, וטיפה תפוח אדמה. נורא קשה לי. כי יש ממש תופעות של גמילה בימים הראשונים (כאבי ראש וסחרחורות) אבל אני רוצה להצליח להוריד קצת. ופיזית הגוף יותר שמח לו , יותר קליל (נפשית) תחזיקו לי אצבעות ואל תזכירו את המילה הזו, שכתובה למעלה.

אתי@

New member
בהצלה ../images/Emo124.gif מחזיקה לך אצבעות

בידיים וברגליים
אני מבינה שהאוכל באיטליה היה טוב במיוחד

רחלילי

New member
זה לא בגלל איטליה

זה בגלל שמהחתונה העלית משהו כמו 25 קילו. וזה לא משהו שהיה לי קודם. לפני החתונה ירדתי 13-14 קג שגם אז זה היה משקל שיא אני לא יודעת למה אבל לא הפסקתי לאכל אחרי החתונה. ולא היה לי כח להוריד את זה גם עכשיו לא קל. אבל מנסה .

אלונהב

New member
רחלילי, נשמע לי מוכר

וגם אני בדיאטה - התחליתי את רופא מהרצליה, שחברה שלי כבר כחודשיים אצלו והספיקה להוריד 12 ק"ג... כולי תקווה להחזיק מעמד!

רחלילי

New member
אני (וקצת מהרשת וקצת מדיאטנית טבעונ

קראתי על זה פעם בכמה אתרים ברשת לפני כמה שנים והורדתי ככה לאט לאט 11 קג לפני שלוש ארבע שנים. חזרתי אליה לפני החתונה והורדתי 14 קג (לא נוספים אלא מה שהעליתי) וכעת שוב. יש לי בעיה ללכת לפי מה שאומרי םלי לכן יהיה לי קשה ללכתלדיאטנית קבוע. כי נורא קשה לי נפשית סביב כל הנושא של דיאטה ואוכל. ברור לי שמה שהדיאטנית תגיד לי יעשה לי רע. אז אני עושה לעצמי דיאטה אבל בהגיון לדוגמא יש בה הכל וגם קצת פחממות כי מסוכן לעשות דיאטה נטולת פחממות לגמרי.

רחלילי

New member
הלכתי פעם למין דיאטנית שעשתה אבחון

דרך גלגל העין ואמרה לי היכן הבעיות שלי ומה כדאי לי לאכל זה היה לפני החתונה והיא נתנה לי את אותה דיאטה שעליה קראתי ברשת עם שינויים דקיקים. וזה היה נהדר. אני לא יודעת אם היא דיאטנית קלינית או לא אבל על הכרטיס שלה היה רשום דיאטנית והיא היתה נורא חמודה ועשתה לי טוב על הלב וזה עזר לי להכנס למשטר הזה. היום אני פשוט חוזרת לאותה דיאטה.

פחמימות...

רציתי באמת להגיד שכמעט ואין לך פחמימות בתפריט! אולי אפילו עדיף לך לאכול 2 פרוסות לחם חי קל במקום התפו"א (גם פחמימות וגם חיטה מלאה ואז תהיי יותר שבעה). חוץ מזה, אני מצטרפת להמלצות ללכת ברגל... אני גם הולכת (טוב רק פעמים בשבוע) וגם מתעמלת בסטודיו C (עוד פעמים), זה אחלה! המון בהצלחה! שירי

ayush

New member
אוי, בהצלחה ../images/Emo24.gif כל הכבוד על

ההתמדה ! גם אני התחלתי אתמול (אחרי החגים..) דיאטה וצריכה להפרד לשלום מפחמימות למיניהן... קשה לי...אני בקריז... אבל המטרה טובה! אז שיהיה בהצלחה !

רחלילי

New member
אל תוותרי על פחממות לגמרי

הבנתי שזה ממש מסוכן ועושה נזק בלתי הפיך לגוף אם מוותרים לגמרי על פחממות. צריך פשוט לאכל אבל ממש מעט כמו אורז מלא או תפוח אדמה אבל ממש מעט. ושיהיה לך המון בהצלחה.

ayush

New member
תודה ! אל דאגה, הפחמימות יורדות רק

בשבוע הראשון.. אח"כ אפשר לשלב.

תוכי

New member
ואהי רק ריציתי לומר....בהצלחה

אני יודעת כמה זה קשה אני ירדתי כבר 14 קילו והיד עוד נטויה אז מחזיקה לך המון אצבעות גם בידייים וגם ברגליים

danonit

New member
כאבי ראש וסחרחורת זה לא סימני גמילה

אני לא יודעת מה זה כן אבל זה לא נשמע טוב. זה נשמע כאילו את מרעיבה את עצמך ולגוף שלך ממש ממש חסר משהו.

הילית*

New member
הי, גם אני "בצמצומים"

זה התחיל מזה שאחרי שחזרנו מחו"ל מישהי בעבודה אמרה לי בחיבה שהשמנתי... (לא נעלבתי כי הרגשתי זאת על הבגדים וגם ידעתי יפה מאוד מה הכנסתי לפה...) זה ממשיך בזה שמחר יש לי חתונה ויש לי שמלה חתיכית ללבוש (בתקווה שתעלה עלי) וזה ממשיך בזה שאני פשוט מרגישה שמנה זה מספיק, נכון? אז כל ערב בימים האחרונים אני אוכלת סלט. משתדלת לא לאכול שטויות (היום אכלתי עוגה שמישהי פה הביאה. משהו משהו... אבל התאפקתי לא לאכול משני הסוגים וגם זה משהו...)

אמיקה

New member
בהצלחה !!!!!

לי זה נשמע בסדר, כל עוד את ב"קונטרול", רק חסר איזה משהו סוכרי - נגיד פירות? אחד ביום? אני בדיאטה די דומה (טוב, יותר נכון הייתי - מאז החתונה אני מאוד משתדלת לחזור לזה..) ואחרי 11 ק"ג פחות מהמקור עוד לא נפלתי מהרגליים

fila

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

אני יודעת כמה זה קשה! ומקווה שגם לי תהיה המוטיבציה להתחיל שוב עם XXXXX (אמרת שאסור להגיד "דיאטה")
כלמודת דיאטות קיצוניות ביותר הייתי ממליצה לך להקפיד על דיאטה מבוקרת עם כל אבות המזון , יש נזקים שנגרמים לגוף ומגלים רק אח"כ.......

גם אני מ"נפגעי החגים"

כל הבגדים שוב צמודים.... אוף.... זה אף פעם לא נגמר... איך שיורדים קצת עולם קצת.... אבל היום בניגוד ללפני מספר שנים אני תופסת את זה מהר... אני והבעלול התחלנו אתמול ***** וכל ערב אחד מאיתנו מכין שתי קופסאות פלסטיק גדולות עם סלט בשביל שנינו לעבודה ליום המחרת... בינתיים זה אפילו טעים! פשוט ממלאים כלי פלסטיק בכל טוב חתוך - כרוב לבן, מלפפון, גזר, עגבניה, פטריות, תפוח אדמה קטן, תירס קל מקופסא, טונה מקופסא וביצה קשה - אחרי שגומרים ללעוס את כל זה אי אפשר יותר לאכול כלום! אבל נורא חשוב להקפיד על פעילות גופנית סדירה - מנסיון! שנים שאני שומרת על המשקל ובששת השנים האחרונות אני גם מקפידה על ספורט קבוע וההבדל מדהים! אני משמינה פחות ויורדת יותר מהר!... ממש ממש מומלץ למצוא פעילות ספורטיבית שאוהבים (אפילו ריקוד!) ולא לוותר עליה כי זה ממש עוזר! רחלילי! המון בהצלחה ב*****!!!! אני איתך!!!!

למעלה