אסור להזכיר את המילה "דיאטה"

רחלילי

New member
תודה רבה לכולן!!!!

חיממתן לי את הלב (והבטן) ועזרתן לי אפילו לשרוד את הביקור בסופר ממש קודם. הייתי חזקה ולא קניתי "שטויות" למרות שממש בא לי... אני מחזיקה אצבעות לכל אלה שמנסות כמוני להתמודד, מעריכה את מי שכבר מצליחה... וזהו! נקווה לטוב. "כל מסע גדול מתחיל בצעד אחד קטן" שלכן, רחלי.

מאי26

New member
שיהיה בהצלחה לכל הבנות

שהתחילו _______ חדשה (זאת שלא מדברים עליה). אני מתה להתחיל גם, ואפילו מתכננת לפנות לדיאטנית בקופת חולים, רק שממש לא בא לי... אגב, לאור זכרונותי מהפעם הקודמת שבה עשיתי דיאטה, סחרחורות וכאבי ראש הם לא דבר חריג בתחילת דיאטה - גם לי זה קרה, למרות שעשיתי דיאטה מאוזנת ביותר וממש לא כסחיסטית (דרך שומרי משקל). יכול להיות שבהתחלה כשמשנים הרגלי תזונה הגוף קצת יוצא מפוקוס ולוקח לו זמן לחזור לעצמו. כמובן שאם זה ממשיך צריך לבדוק את זה....

סיגל2

New member
בהצלחה עם הדיאטה. גם אני מנסה

לעשות, ירדתי כבר 5 קילו ואני צריכה להוריד 5 קילו נוספים וזה קשה. אז כל הכבוד על החזקת המעמד ותמשיכי כך.

שמופית

New member
בהצלחה לכל מי שמתחילה ד****

ולכל מי שבתהליך ולכל מי שמפנטזת על לאגור כוחות ורצון ברזל ולהתחיל (אני
) הלוואי ונצליח להגיע למשקל הרצוי לנו

יעלי2

New member
גלית

אמנם לא ראיתי אותך מעולם, אבל ידוע שלקראת חתונה יש מוטיבצית יתר ויכולת לרדת. אני מאחלת לך שתעלי גם את על המסלול הזה אם את צריכה (ובימינו עם ה over weight כמעט כל אחת צריכה). מה שחשוב הוא לשמור על משקל רצוי (בהרגשה או לפי המספר שמופיע על המשקל) אחרי החתונה. אם את ננית על אלו שמאופיינות במטבוליזם מטורף ושומרות על גיזרה דקיקה וגוף פצצתי כל הזמן-אין שום בעיה. אבל לאלו שלא נמנות עליו, יש נטיה להעלות אחרי שיורדת ההתרגשות של החתונה. בקיצור, מסוף ינואר-להיות עם היד על הדופק

למעלה