אסור להצביע לביילין

טעות מרה!

האכילו אותך כל החיים בפאתוס המפא"יניקי השחוק ושקרי. מפא"י ומפלגת העבודה הפקירו ציבורים שלמים לידי עוני, פשע ובורות. הן נחשבו לסוציאליסטיות בגלל השחיתות והמונופוליזם (תופעות נפוצות בכמעט כל שלטון סוציאליסטי), אך למעשה לא נקפו אצבע למען שוויון לאזרחי ישראל. רק הציבורים שבחרו במפא"י (והיו חברים בהסתדרות) קיבלו גישה לחינוך טוב, תשתיות ראויות, שירותי בריאות ורווחה וכו´. ראייה לכך היא הנתון הבא: 75 אחוזים מהיושבים בבתי הסוהר בישראל הם יוצאי עדות המזרח. למה? כי השלטון בישראל לא סיפק למיעוטים כאלה את הכלים להתקדם ולצאת מהבוץ - בוץ סמיך של עוני ופשיעה. הקיבוצים הם לא מגשימי החלום הציוני יותר מהעירוניים או המושבניקים. הם מגשימי החלום הציוני הסוציאליסטי - זה שנכפה על החברה היהודית בארץ לקראת קום המדינה. קרא את "מדינת היהודים" של הרצל, ותבין שהחזון של הרצל כלל יוזמה פרטית, שוק חופשי, ותחרות מסחרית. מטרת ההסתדרות היא לא לפגוע בכלכלה! איפה אתה חי? מטרתה היא לדאוג לעובדים. אם הכסף שנכנס לכיסם של המוני פקידים מושחתים בהסתדרות, היה מגיע לעובדים, ההסתדרות לא היתה צריכה בכלל להשבית את המדינה. למה שתהיה לה סיבה? במי נותר לה להיאבק? הרי היא שולטת במדינה כולה!!! כשציינתי כסף שלא נכנס לקופת המדינה, לא דיברתי על הרווחים מהחקלאות, אלא מעסקאות הנדל"ן המפלצתיות. עסקאות שהכניסו לקיבוצים טונות של כסף, שלא ראיתי שקל ממנו. רק אל תגיד לי שעסקאות הנדל"ן האלה הן עבודה נדרשת... תודה ושלום.

EverMan

New member
ככה , בנוגע למפא"י

מפא"י לא הפקירה אף ציבור. היא לא דאגה מספיק לקליטת העליה המזרחית כמו שצריך - זה ידוע לכל - המעבורות התמידיות בדימונה... אבלהם בהחלט לא הפקירו אותם לעוני פשע ובורות... הן לא נחשבו לסוציאליסטיות בגלל , אלא למרות השחיתות. אין כל קשר , חברי ההסתדרות לא קיבלו חינוך טוב יותר. תשתיות ראויות יותר. רווחה ראויה יותר. אבל הם כן קיבלו שירותי בריאות יותר טובים שההסתדרות סיפקה , לא מפא"י. בזמנו היית צריך לבחור חברת בריאות מסוג זה או אחר ולקבל - אם זה מכבי או ההסתדרות או כל דבר אחר. אני לא מוצא את השחיתות פה. למה 75% ? מכיוון שהעליה הזו נקלטה מאוחר יותר שהעליה הקודמת הייתה מבוססת. כפי שאתה יודע - שאוכלוסיה מבוססת אין צורך בפשיעה. שהיא לא - לפעמים יש. וכן , הקיבוצים מגשימים את החזון הציוני של הפרחת הארץ ויישובה. מה שגם המושבים עושים - וגם למושבים יש אדמות והקלות. החזון של הרצל הייתה מדינה קפיטליסטית , של דב"ג סוציאליסטית , ושל כולם יהודית. מה הפואנטה בזה ? אני קראתי את אלטנוילנד. ולא , מטרת ההסתדרות זה לשמור על הפועלים , לא לפגוע בכלכלה. אבל ת´כלס - עצם קיומה פוגע בכלכלה. כי שהיא משביתה את המשק או דורשת תנאים יותר טובים - זה פוגע בעשירים המפונקים. למה היא צריכה להשבית ? כי רוב בתי העסק לא היו בבעלות מפא"י/המדינה. לכן. רוב הקיבוצים לא עסקו כלל בנדל"ן וזה מטעה להגיד כן. וגם במקרה הזה הם כן שילמו מיסים. יש להם הקלות מים וכדומה - דבר שמסייע להם להמשיך בחקלאות וכיוב´ אבל לא חוסר מיסים טוטאלי.

ראה: פסק דין של בג"ץ בנושא

אי הצדק החלוקתי של קרקעות המדינה לקיבוצים והמושבים. היה הרבה רעש תקשורתי בעניין, אבל אני מאוד ממליץ לקרוא את פסק הדין של בג"ץ בעניין. נימוק משכנע וצודק להחלטה לאפשר צדק חלוקתי בעניין הקרקעות. תמצית ההחלטה: האדמה שייכת למדינה, ולפיכך לכולם. לא רק לאלה הקרובים לצלחת, והמקורבים לשלטון. במשך זמן רב מדי נמשך שוד הקרקעות. ראייה חותכת וכואבת לשחיתות הפתולוגית של מפא"י ומפלגת העבודה. בג"ץ מס´ 58-029-871: עמותת "שיח חדש" למען השיח הדמוקרטי והרב-תרבותי בישראל, "הקשת הדמוקרטית המזרחית" נגד שר התשתיות הלאומיות, מינהל מקרקעי ישראל... זה ארוך... תודה ושלום.

dasdos

New member
למען האמת...

לעבודה באמת אין שמאל חזק לצערי ... פעןם הם היו החזון השמאלני בארץ אך חבל שהם מגיעים למצב שהם מצרכז ולא שמאל!!! מישהו צריך להתעורר שם והללואי שזה יהיה בבפרימרייס האלו:)

רלמ

New member
תן לי לספר משו על יוסי ביילין.

אין לתמוך בשום דיעה שלו. הוא שקרן, רמאי, גנב ואפילו דוברת המדינה העידה והצדיקה מה שכתבתי ככה. עמי

Grimble Grumble

New member
ואם למישהו היה ספק

בקשר לאופייה הימני-מרכזי של מפלגת העבודה, הפריימריס הוכיחו זאת סופית...

למעלה