אסור להתחבא מאחורי ססמאות של "מוסריות"

דקל 111

New member
צודקת

אין מה לעשות מדינת ישראל מוכיחה כל פעם מחדש כמה שהיא לא יעילה וחסרת טקט. אין חשיבה, אין יעילות, אין חוכמה רק מה שחשוב במדינה זה ה-כ-ס-ף בזמן שההורים והמשפחות מחכים שנתיים לקבל את יקירהם אולמרט משלשל לו מעטפות לכיסים. למרות שלפי המידע שקיבלנו גם אם היינו מקבלים אותם באותו יום הם כבל לא היו בחיים. כואב הלב!!!! הלוואי ולא עלינו, משפחות יקרות שלא תדעו עוד צער, לא עוד זלזול בחיי אדם במדינת ישראל ובטח שבטח חייל אשר חרב את נפשו למעננו עשינו בכל שביכולתנו אבל כבד עלינו היום ובתקווה גדולה שבקרוב מאוד נקבל את גלעד שליט (ולא בארון אלא שנראה אותו נכנס ופוסע קדימה לעבר מדינת ישראל) יהי זכרם ברוך, ג-י-ב-ו-ר-י-ם

גיל110

New member
אין מה לעשות

עסקות צריך לקיים. מלכתחילה אסור היה לנהל משא ומתן עם טרוריסטים (הסיסמה האמריקאים), אבל אחרי שכבר נוהל, עסקה צריך לקיים. בעיסקה לא היה כלול לקבל אות חיים לפני ואחר כך להחזיר, אין מה לעשות. וכדור בראש היה גורם לדבר נוראים יותר, כמו הפגזה של כל ישובי הצפון בפעם אחת עם כל הנשק שלהם, מה שהיה יכול למחוק את חיפה, קרית שמונה, נהריה ועוד הרבה ישובים מהמפה. אתה לא יודע מה גודל וכוח הנשק שלהם, ואסור לקחת סיכונים. ועכשיו אתה גם יודע, למה אתה בחיים לא תנהל מדינה - אתה שופט דברים לפני שיש לך את כל המידע. למה שלא תטיל פצצת אטום ופשוט תצפה לראות מה התוצאות?..

מוריד את המכנסים

דניאל שדרות מהמטה למען נפגעי הטרור היום זה יום של כאב ואבל עבורי ואני בדרכי להפגין מול לשכת הנשיא פרס לומר לו ששששששהם ניצחו אותנו והשאירו אותנו עם המכנסים למטה

Shira Esther

New member
ומה יהיה עם גלעד שליט?

אם נפר את העסקה הזאת, למה בדיוק שהחמאס יקיים איתנו עסקה?

carmelita2

New member
אנחנו מאבדים חיילים לא בגלל הקשחת עמדות

כשמקשיחים עמדה זה לא יכול להיות נקודתית. זה צריך להיות קו רציף של עמדות חזקות קשוחות. זה לא אומר להתחיל להפגיז אותם סתם ולעשות מעשים פזיזים כדי לעשות שרירים. זה אומר להציב קווים אדומים לעצמנו: שיש דברים שלא נשתוק עליהם. ויש פעולות שנעשה כאשר יעברו את הקווים האדומים האלו. והקווים האדומים צריכים להיות ברורים: כל מה שקשור לבטחון המדינה! חשוב לי מאוד שיעשו כל דבר כדי להחזיר שבויים הביתה. אבל יש הבדל אם לעשות מתוך יאוש או לעשות בחוכמה. תראו, יש משהו באמת מאוד יפה בזה שאנחנו ניתן גם 3000 מחבלים בחזרה תמורת חייל אחד שלנו. אבל זה יפה ולא מעבר לזה. עוד פעם, אי אפשר להסתכל על דברים נקודתית. אם ההחלפה היתה מתבצעת היום והם היו בחיים אז הייתי בעד. אבל מה שאני לא מוכנה אליו זה לחוסר הידיעה, לעשות עיסקאות עם חיות כשאנחנו מגלים את הקלפים שלנו והם שומרים את הקלפים שלהם. לא לשדר נואשות והמעשים שלנו משדרים נואשות. ובמילחמה נואשות זו חולשה שהכי קל להביס! הבעיה שלי היא כזו: יש לי בעיה עם התנהלות הממשלה בכמה מישורים: 1- שכאשר מיקרה כזה קורה המדינה שלנו לא מרססת את השטח שלהם כדי למצוא מייד את החטוף. 2- שהמדינה שלנו שוכחת מהמקרים האלו מעל שנתיים. 3- שבכדי להעיר את הסיפור ולהסב את צומת הלב חזרה אל החטופים שלנו המשפחות צריכות לקחת את אמצעי הפעולה ליידים במקום הממשלה {למשל בארה"ב אם נעלם לך ילד בחו"ל אז אתה רק צריך לשבת בבית בקשר טלפוני עם כמה מהבחירים שמטפלים במציאה והחזרת הילד שלך הביתה- כלומר יש שם תחושה גדולה בארה"ב שיש על מי לסמוך!} 4- אני לא מסכימה עם צורת המשא ומתן שישראל מנהלת. כאשר ישראל מחליטה מה לתת בהחלפה עליה גם לדרוש לדעת מה היא מקבלת! ולסיכום: זה נכון שאנחנו הרבה יותר מוסריים מהם הרי החטופים שלנו הם לא חבורה של מחבלים הם אנשים עם משפחות וחיים נקיים. אבל להצתדק בשם המוסריות זו כישלון שלנו. ולצערי הרב, אנחנו נכשלנו מהרגע שהם נחטפו ועד היום! {ועוד הרבה לפני זה..}

מוות לערבים

אני כל חיי נמניתי עם תומכי מר"צ והשמאל. היום בבוקר קיבלתי סטירה מהאכזריות שקיימת לכל הערבים באשר הם. סמיר קונטר הוא דרוזי, נסראללה הוא שיעי, אסד הוא נוצירייה שזה זרם באסלאם. והמכנה המשותף לכולם הוא רוע נטו. הדרך השפלה בה הם גילו לנו היום שהחיילים מתים פשוט שברה אותי. די, אסור לנו להיות תמימים. מוות לערבים.

גיל110

New member
מנהלים, למחוק את התגובה הזו וזו למטה

נכתבו בשעת כעס, ולכן אני לא שופט ואומר לחסום, רק למחוק. אין מן המקום והכבוד לכתוב דברים כאלו, בדיוק כמו שלא כותבים "מוות לחרדים" או "מוות ליהודים" בפורומים אחרים. ותאמינו לי שאני כואב גם את מוות החטופים (שהיה צפוי, ומי שעכשיו עצבני, שיזכור שכולם אמרו לפני הרבה זמן שאין סיכוי שהם בחיים). למחוק בבקשה, תודה.

למעלה