אסטרו, הנה הנושא האהוב עליך: רוסי מחפש אהבה

lEchoesl

New member
לא מסכימה. כאן מדובר בבחור סטרייט שנמשך לנשים ורוצה זוגיות

איתן. ההשוואה שלך לזוגיות עם גברים לא נכונה...... הוא רוצה להיות בזוגיות עם אישה, אבל לפי טענתו הוא פסל בחורה רק כי היא דוברת רוסית וקפצו לו הסטריאוטיפים לראש. ודווקא לשאול מי אשם בזה ולמה זה קרה זה כן יעזור להבין את מהות העניין. ברגע שאתה מבין שאתה פוסל אנשים בלי סיבה וודאית סתם כי אתה מלא שנאה עצמית או מה שזה לא יהיה, אתה יכול לטפל בזה. הרי בכלל לא ברור אם הוא לא נמשך אליה, הוא פשוט החליט שאין מצב שהוא יוצא איתה וזהו.

A לוןA

New member
את טועה

נשים רגע את הסיבות שהוא לא מעוניין ברוסיות ורוצה רק ישראליות כדי להתייחס לעניין באופן קצת יותר רחב:
&nbsp
אף אחד לא רוצה להיות בזוגיות עם "מישהו", וגם אם נצמצם את ה"מישהו" ל50% של מישהו'אים (הווה אומר- גבר או אישה) - זה לא אומר שמישהו שמצאתי חן בעיניו גם ימצא חן בעיני.
אם הוא היה אומר שהוא נמשך רק לבחורות שחרחורות והתחילה איתו מישהי בהירה- זה יכול להיות בדיוק אותו דבר אם התחיל איתו גבר, מבחינתו. פשוט לא מתאים.
&nbsp
אני לא סובל טיפשוּת. מה לעשות. אם הבחורה פותחת את הפה ומדברת שטויות- אני לא מסוגל להתקדם איתה שלב, אפילו לא למיטה בלבד.
אז אם הייתי נשאר לבד, היית אומרת לי - אבל היו כאלו שרצו אותך. תלמד להתמודד עם הטיפשוּת הזו, והנה לך זוגיות מאושרת.
&nbsp
זה לחלוטין לא להבין את מהות העניין.

lEchoesl

New member
לא הייתי אומרת לך דבר אם היית נשאר לבד ולא מתלונן

על מר גורלך. וזאת הנקודה. אבל אם היית בוכה שכמה שאתה בודד וחסרה לך זוגיות, אישה, יחסים, הייתי אומרת לך שזה נשמע מצחיק ולא במקום כי פסלת אלטרנטיבות. וכן אם אתה אוהב רק שחרחורות, אבל אתה לא יכול להשיג אותן שנים, אתה צריך לדעת להתפשר על בחורות בהירות או לשקול את האפשרות שתשאר לבד. אם אתה אוהב נשים שיש להן תחומי עניין כמו לך או שהן אוהבות לדבר על הנושאים האהובים עליך ואין אחת כזאת באופק, זה אומר שאתה צריך להתפשר וזה כן יכול לעבוד כול עוד יש משיכה או תכונות שאתה אוהב.

Astroo

New member
מקס הוא התשובה לאלה שמאשימים אותנו

בהתבדלות. זה עולה דור 1.5 שרוצה קשרי חברות עם צברים וקשר רומנטי עם צברית, והתוצאה היא שהוא מבודד חברתית וחסר חיי מין. לשמחתי, הבנתי עוד בתקופת הצבא שזו דרך שמובילה לשום מקום, וחיי החברה שלי השתפרו פלאים.

לא רוצה לשפוט אותו לפי התמונה

אבל הוא: 1. נראה ילד כאפות 2. נושא שם רוסי מובהק, על אף הניפוף בישראליותו. כמו שאומרים במחוזותינו, вы либо крестик снимите, либо трусы наденьте.

Astroo

New member
1. הוא נראה בסדר גמור

כמו יהודי רוסי אינטליגנטי מצוי בן 30.
2. לדעתך השם מקס זה משהו בזוי שמצדיק את בידודו החברתי? למדתי ברוסיה עם גרוזינים וארמנים עם שמות אתניים מובהקים, ולא היתה להם שום בעיה. יוצא שהישראלים הרבה יותר גרועים מהבחינה הזאת.

הוא נראה כמו חננה

וייתכן מאוד שהבחורות שאת קרבתן הוא מחפש, הן פחות בקטע של חננות עם פרנסה-לא-פרנסה. השם שלו בסדר גמור, הבעיה היא בחוסר הקוהרנטיות של המקס הזה: "אני דורש לעצמי חברה צברית ולא אתפשר על אולגה או נטאשה, על אף שאני נראה כמו רוסי טיפוסי".

אגב, כל הבעיות שלו נובעות לא מהמוצא, אלא מהאופי. בין חבריי יש לפחות שני "זכרי אלפא" שעלו בגילאי טיפש-עשרה, יש להם שמות רוסיים, והם עד עצם היום הזה מדברים במבטא מורגש, מה שלא מנע מהם לזיין, סליחה על הביטוי, גדודים של ישראליות.

צודק קודם שימצא פרנסה, מה יש לו להציע לבחורה?

כרטיס טיסה מסובסד? והוא באמת נראה חננה וחיוור שיתפוס קצת שמש כי הוא לא נראה טוב.

Astroo

New member
הוא לא חיוור, זה צבע העור הטבעי שלו

חיוורון זה מאפיין של מחלה.

אז לבן, זה משנה משהו?

הכוונה הייתה שהוא לא נראה משהו + לבן מדי. אולי אם יתפוס קצת קרני שמש הוא יראה קצת יותר מסוקס. הוא צריך לחשוב על מייקאובר דחוף.

beatman

Member
זה צבע העור שלו, אם את לא אוהבת צבע עור כזה אז אל תסתכלי

הוא לא אמור להשתזף כי יש אנשים שחושבים שצבע עור בהיר זה "חיוורון" ולא נראה טוב.
זה כמו שיגידו לשחום עור: "אתה כהה מדי, לך תתקלח היטב, אולי הצבע יירד"

RubberSoul92

New member

מן דבריך משתמע כי ילדים שקטים ומופנמים ("ילדי כאפות") ראויים להירמס על-ידי הסביבה.

הבחור לגמרי לא בכוון הנכון , זה כאילו אני ארצה לקבל

יונדאי ולא מרצדס. אתה רוסי קח לך מרצדס למה אתה חושק היונדאי?
שלא לדבר על הבדלי מנטליות , למרות נסיונו לדמות לצברים.

beatman

Member
אילו הבדלי מנטליות אתה מזהה אצלו יחסית לצבר ממוצע ?

אני מניח שההבדלים המוכרים , למרות שהוא מנסה

לטשטש אותם , ביחסים ארוכי טווח צריך דבק קצת יותר חזק .

למעלה