אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף תיכנס!!!!
S ShukyD New member 16/9/06 #2 די זו באמת אובססיה כבר מילא עם סינרגיה היה מובן אבל חלאס מסכן הפכתם אותו לנינט וגם לנו זה מציק בעיניים אז תפחיתו קצת
די זו באמת אובססיה כבר מילא עם סינרגיה היה מובן אבל חלאס מסכן הפכתם אותו לנינט וגם לנו זה מציק בעיניים אז תפחיתו קצת
B b o n c h New member 16/9/06 #3 1. איכסה נינט 2. תאמין לי שיש פה גם הומור. 3. אני לא אוהבת סינרגיה. מקנא???
S ShukyD New member 16/9/06 #4 כן מאוד לא פשוט אני בא לפורום וכל מה שאני רואה זה אסףאסףאסףאסףאסףאסף אז אני אלך ולא אפריע
מ מאוהב בהדר מרקס New member 16/9/06 #22 אני עם שוקידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלס כבר הסף לא מענין הוא לא יודע לשדר הוא עושה צחוק מהעבודה הדר מרקס המושלמת הנסיכה שלי תדבר רק עליה בבקשה ממכם חידלו
אני עם שוקידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלס כבר הסף לא מענין הוא לא יודע לשדר הוא עושה צחוק מהעבודה הדר מרקס המושלמת הנסיכה שלי תדבר רק עליה בבקשה ממכם חידלו
C chen010189 New member 16/9/06 #11 ../images/Emo3.gif אצטט אותך לפני שבוע: "אני גם אוהבת קצת סינרגיה".
B b o n c h New member 16/9/06 #15 וחוץ מזה צפיתי והאזנתי לשידור ההוא בעיקר בגלל ה"דורבנים". אני יותר אוהבת אותך מסינרגיה.
C chen010189 New member 16/9/06 #18 תראי מה כתבת מתוך התת מודע "אני יותר אוהבת אותך מסינרגיה" תודה, זה הדדי
C chen010189 New member 16/9/06 #9 אויש מה הקשר סינרגיה באמת ../images/Emo4.gif הפעמים היחידות שכתבתי זה היה אחרי הופעה ואחרי הופעות אני מלאת אנרגיות ומתי אני מעלה את השם שלו? כשיש קולות החיילים? כשבמילא מדברים עליו ועל התוכנית? מציק לך בעיניים, אתה מוזמן לדלג על ההודעות האלה. ביי.
אויש מה הקשר סינרגיה באמת ../images/Emo4.gif הפעמים היחידות שכתבתי זה היה אחרי הופעה ואחרי הופעות אני מלאת אנרגיות ומתי אני מעלה את השם שלו? כשיש קולות החיילים? כשבמילא מדברים עליו ועל התוכנית? מציק לך בעיניים, אתה מוזמן לדלג על ההודעות האלה. ביי.
מ מאוהב בהדר מרקס New member 16/9/06 #32 בגלל שהוא מבקש יפה לא לדבר על אסף והיא נעלבת במקום שהיא תתנהג כמו בן אדם מתורבטת והיא תפסיק לדבר על אסף היא נעלבת אני מבקש ממך שתפסיקי לדבר על אסף גם אתם תפסיקו כבר זה מציק זה מעצבן
בגלל שהוא מבקש יפה לא לדבר על אסף והיא נעלבת במקום שהיא תתנהג כמו בן אדם מתורבטת והיא תפסיק לדבר על אסף היא נעלבת אני מבקש ממך שתפסיקי לדבר על אסף גם אתם תפסיקו כבר זה מציק זה מעצבן
מ מאוהב בהדר מרקס New member 16/9/06 #40 לנעמה את לא צריכה לשנוא את חן לנעמה את לא צריכה לשנוא את חן בגלל שאני ביקשתי ממנה להפסיק לדבר על אסף גם את אני מבקש שלא תריבו בגללי
לנעמה את לא צריכה לשנוא את חן לנעמה את לא צריכה לשנוא את חן בגלל שאני ביקשתי ממנה להפסיק לדבר על אסף גם את אני מבקש שלא תריבו בגללי