אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף

b o n c h

New member
ד"א, שלחתי לך את המסר בדיוק

כשהוא התחיל לשדר, כי בדיוק הדלקתי את הרדיו ושמעתי את רומי נוימרק אומרת שאסף יהיה פה אחריה. ובנוסף, שיערתי שהוא ישדר בין 17:00 ל-21:00 כמו שבוע שעבר כשהוא לא שידר ולא ישדר גם היום את הללויה.

chen010189

New member
העברתי שירים לMP3 חצי שעה

מחר יום שלם במועדון הספורט, עושים לנו בגלל המלחמה, הולך להיות כיף
להשתזף בשמש עם MP3 באזניים ביום של בית ספר בכלל, מי היה מאמין...

b o n c h

New member
אני מצטערת לנטוש, אבל

אני חיבת ללכת... אחותי מחכה לי . האזנה נעימה

לאסף צרנילס

אסף אני מבקש ממך יפה זה יפה שיש לך מעריצות בפורום אבל בבקשה תגיד להם שיפסיקו לדבר אליך כל היום ויפסיקו לקלל אותי אני לא עשיתי לכם כלום אתם באתם והתנפלתם עליי ואני רוצה שתפסיקו כבר לדבר על אסף זה מעצבן אותי

b o n c h

New member
"מעריצה"

תסתכל את התגובה שלי לשרשור השני. תודה ולהתראות.

RJlake

New member
אז אולי נקלל את אסף ונתחיל לדבר

עליך?
הכל בשביל לא לעצבן אותך

את

את מסכסכת ביני לבין כולם את מקללת אותי את אומרת לאסף שישנא אותי את מבקשת מכולם שלא ידברו על הדר בשביל שאני יעלב את מזלזלת בי את ממעיטה בערכי אני מבקש ממך שתפסיקי לפגוע בי כי אני לא עשיתי לך כלום ואת צריכה להתנהג כמו ילדה מתורבטת

ShukyD

New member
אני סולח לך

אתה חמוד ואתה בחור טוב בוא נהיה חברים מצטער על גרימת היא הנעימות

ShukyD

New member
תסלחי לי אני מבקש סליחה

באמת לא התכוונתי לחרוש על הבדיחה כי אם חרשתי היא הייתה חרושה וזהל א מה שרציתי שיקרה בבקשה תפסיקי לדבר על הסף ורק על הדר מרקס היפה והמוכשרת שלי תדברי כי זה לא בסדר לא רציתי לחרוש על הבדיחה מה אני חרשני אני לא כי את יודעת א) אני אוהב את הדר מרקס ב) בבקשה ממך תפסיקי לדבר על הסף כל היום בבקשה חידלו ג) מצטער על גרימת היא הנעימות מקווה שתסלחי לי מאוהב בהדר מרקס

ShukyD

New member
אני מבקש סליחה

אני הולך להתקלח לפני שמתחיל המיצד כי במיצד קר ולא יגמרו המים החמים אז אני יקפא מיקור וככה לא יהיה יותר מי שיאוהב בהדר מרקס אני מצטער תסלחי לי אני חייב ללכת בבקשה חידלו לדבר על הסף אני מתנצל ביי נחזור במיצד

למעלה