שאלות, שאלות, שאלות, שאלות...
שלום שלום
מה היחס שלך לביקורות הרשמיות שהתפרסמו על "חדשות מהמגירה"? או בכלל על המוזיקה שלך? והאם אתה מודע לפעילות המקוונת הערה (יחסית) שהמוזיקה שלך יוצרת? יצא לך לקרוא תגובות לדיסקים ולהופעות שלך מטעם גולשים, ולא מטעם מבקרים (למשל בפורום הזה.. אבל לא רק)?
אני משערת שאני לא הראשונה, ובטח גם לא האחרונה ששואלת שאלה שכזו - מה אתה חושב על מושג הפלייליסט הידוע לשמצה? בהקשר דומה, אני חושבת שיש לא מעט שירים ב"חדשות מהמגירה" שיכולים לפנות לקהל מאד רחב, בלי כל קשר להתמסחרות או למושגים שליליים אחרים. האם אתה חושב שכל אומן, במובן מסוים, יוצר במטרה שכמה שיותר אנשים ישמעו אותו, או שזה בכלל לא רלבנטי, והיצירה היא לשם היצירה בלבד?
מאד נהניתי בהופעה בלבונטין אתמול, אבל קצת היו חסרים לי ה"אפקטים" שיש בבארבי, למשל - התאורה, החלל הגדול (כשהוא מלא, כמו בהופעת ההשקה). האם יש סיבה שאתה גילית העדפה ברורה למדי לבארבי בעבר? מהו המקום האהוב עליך להופעות, בתור מופיע ובתור צופה, ולמה..?
מה לדעתך החשיבות (לא הצלחתי למצוא מילה מתאימה יותר) בהופעות? אתה פשוט נהנה מהן, זה דרך לגרום לעוד אנשים להכיר את המוזיקה שלך, זו עוד דרך ליצור? יש לך שירים חדשים שאתה חושב לבצע בעתיד (הקרוב אולי?) בהופעות? אני מתנצלת אם השאלות קצת עקומות. ככה זה כשיש מבחן עוד שעתיים. תודה רבה על ההופעה אתמול, זה היה ניקוי ראש מוצלח. מקווה שאתה נהנה מהאירוח, וכיפאק היי ליפית