אסף ארליך מתארח בפורום

dsol

New member
היי אסף ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

ברוך הבא לפורום
בתור אמן שפועל כבר שנים לא מועטות, אתה עדיין לא מקבל את ההכרה מהציבור הרחב, אתה לא מאוכזב מזה קצת ? למרות שבקרב חובבי הרוק שמך הולך לפניך
אני יודע שאת הדיסק הראשון שלך הוצאת לפני יותר מ 6 שנים, ולא מזמן יצא דיסק חדש (מזל טוב
) יש סיבה מיוחדת להפסקה הגדולה בין הדיסקים ? אתה חושב שהדיסק הראשון לא היה בשל מספיק כדי לצאת והפעם חיכית עד שהוא יהיה שלם לגמרי ? הקהל שלך הוא ברובו קהל תל אביבי... וזה בגלל שאתה דיי נסגר שם, וחבל ! מתי אתה מתכנן לצאת מגבולות העיר למקומות קצת פחות מרכזיים ? או בקיצור.... תאריכי הופעות לזמן הקרוב
אני רוצה לציין שמגיע לך ח"ח ענקי על זה שהדיסק שלך נמכר במחיר נגיש ונח לכל כיס ! שזה באמת דבר מוערך בימינו שאמנים אחרים מרשים לעצמם למכור דיסק גם ב 70-80-90 ש"ח ! אז כל הכבוד לך על ההחלטה הזו (אני מקווה שבאמת היה לך יד ורגל בעניין ושאני לא זורק פה ככה מחמאות באוויר)

gilvered

New member
אסף אסף אסף

אני כבר בקושי יודע מה לשאול בגלל כל-כך הרבה שאלות דומות שאנשים כאן שאלו ושאני שאלתי אותך... אבל בכל זאת.. בוא תספר לנו איזה ציפיות יש לך מעצמך? איך אתה מתכוון לקדם את עצמך יותר ממה שהיה בעבר?

gilvered

New member
עוד שאלה

האם יש מישהו שתמך בך לאורך כל השנים? עם קשיים מסויימים בתחום ודברים דומים.. מישהו ספציפי תמך בך בזמן הזה? ועדיין תומך?

gilvered

New member
שאלה נוספת

אתמול בהופעה בלבונטין היו הרבה פעמים שחייכת מתוך צחוק וגם מתוך אושר... מאיפה זה הגיע? (לא שאסור לחייך ולצחוק פשוט זה היה קצת שונה כי לא ראינו אותך אף פעם מחייך אני חושב :))

צחוקים איתך

אתמול בלבונטין כנראה בגלל הקרבה של הקהל והעובדה שארבעתינו היינו מאוד משוחררים ועם המון חשק להופיע, בגלל כל הדברים האלה משהו השתחרר אצלי אולי יותר מהרגיל, ופשוט נהניתי.

gilvered

New member
ועוד דבר נוסף.. זאת יותר הצעה משאלה

מאז שטוקשואו יצא לאור עברו 5 שנים. חשבתי אתמול כמה יהיה מגניב אם תעשה איזשהי הופעה רק בשבילו.. זאת אומרת לנגן את כולו מההתחלה עד הסוף, עם אותם נגנים פחות או יותר (כולל חמי רודנר), ובעיבודים דומים ואולי גם קצת שונים. אני יודע שלהרים דבר כזה זה חתיכת פרויקט, ובדרך כלל עושים את זה לעשור של אלבום אבל בכל זאת זה אפשרי.. תחשוב על זה :)

2PaperDoll

New member
ארליך,

אהלן.. האמת שאין לי כל כך הרבה שאלות אלייך, אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלך נקודה, מה שכן, רציתי להפנות אותך לת'רד שפתחו על ההופעה שלך אתמול בלבונטין בפורום של ווי נט. היה שם ויכוח דווקא דיי מעניין.. בהצלחה בהמשך.. :] http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-288,00.html

גידי6

New member
רוחניות

אסף, האם היית מגדיר את עצמך באיזשהו אופן רוחני? כותב ומכניס רוחניות למוסיקה...?

kurt2000

New member
אתה ענק 2

אהלן, בעקבות התגובות שלך כאן לגבי הופעות אני חייב להעיר. נראה שאתה פחות מפרסם הופעות שלך או שאני מדמיין? אבל אם נקח לדוגמא את רם אוריון שגם הופיע אתמול, היו פרוסות בכל תל אביב (בכל מקרה במרכז) מודעות על ההופעה שלו, יש לו myspace מעודכן לגבי ההופעה, והוא עדכן את הפורום שלו בהודעה. לעומת זאת ההופעות שלך כמעט לא מתפרסמות?!? מי שמע לדוגמא על ההופעה בכפר סבא?! יכול להיות שאני מדמיין, וסליחה אם כן. אבל אם לא, אתה לא חושב שכדאי להתעורר (או לעורר את היחסי ציבור או מי שלא אחראי על זה???)?? ועוד שאלה... שמעת את הבוטלגים שרצים ברשת עם ההופעות שלך??? מת על המוסיקה שאתה עושה, ומחכה לעוד!!!

מילות סיכום

תודה רבה על האירוח. תודה על השאלות המעניינות והמתעניינות. אשמח לראותכם ב- 31.7 בסינדרום בירושלים, וב- 16.8 במרתף 10 בחיפה. תודה גדולה לכל מי שכותב בפורומים השונים ולכל מי שמגיע להופעות. אסף

The Nobody

New member
אחח איך פיספסתי..

עשיתי רשימת שאלות, חבל שלא היה אפשר להוסיף קודם לכן כי אחרי שמתגייסים אין הרבה זמן להיות לא חיילים. תודה למנהלת על האירגון, מאוד מעניין לקרוא אפילו עכשיו אסף, תמשיך להשמיע את עצמך, בשבילך ובשבילנו. בהצלחה והערכה, עוד נתראה. צ'או.

למעלה