תגובות....
...כותבת ברגשות מעורבים- מצד אחד נורא מבינה אתכן- עידית, שירי, רינת. אבל מצד שני, מס´ משפטים שכתבתן, ממש הקפיצו אותי מהכסא וגרמו לי לצעוק מבפנים- "מה פתאום", "למה", "זה לא צריך להיות ככה" וכו´. אז נכון, אין כאן מקום להתווכח או לחלוק על דיעה זו או אחרת, כי דיעות ורגשות הן פרטיות וסובייקטיביות ומכאן שמגיע הכבוד הראוי לכל הבעת דיעה ואכן כך הדבר מבחינתי. ויותר מכך, אני נורא שמחה לשמוע מה כולם חושבים על נושא זה או אחר וכיף לי השיתוף במחשבות וברגשות- בכלל לא משנה אם זה דומה או שונה למה שאני חושבת או מרגישה... אז לאחר ההקדמה הארוכה והמייגעת, לעצם העניין. באופן עקרוני אני מסכימה עם העובדה שצריך להתחשב ב"טרמפיסט" שלנו. לא הגיוני לעשות דברים "דווקא"- ללכת בשמש ללא הגנה מתאימה וכו´. (למרות שעד לא מזמן עשיתי כאלו שטויות...מעין נסיונות לבדוק מה הגבול, עד איפה אפשר. טיפשי לחלוטין, מיותר ולא מומלץ!), צריכים באמת להיות קשובים לגוף, בדיוק כמו כל אדם אחר ואולי קצת יותר... יחד עם זאת, כנראה שדעתי יותר דומה לדעתו של אסף בנושא (שלא כרגיל...), או לפחות בחלק מהדברים. אני לא חושבת שהלופוס צריך להוביל אותנו בחיים או להיות המדריך שלנו בחיים. כן צריך להיות מודעים לו ולהתחשב ולא לעשות "דווקא" כמו שאמרתי קודם, אבל מכאן ועד "בזכות הלופוס אני יודעת ומגלה....מהן הצלחות, מהו האושר...."(עדית)- לא לגמרי מתחברת לזה... בסופו של דבר הרבה נמצא בראש. נורא חשוב לחשוב "בריא", לשאוף לדברים "נורמלים", בלי קשר ללופוס. אני מתחברת לדברים של רינת שהקפיצו אותי לגמרי מהכסא והייתי חייבת להגיב, למרות שאני בעבודה. "...כבר לא אוכל לעבוד במשרד ממשלתי בתור מנהלת או תפקיד בכיר אחר..." (רינת)- מה?!?!?! על מה את מדברת?!?!? למה?!?!? הבנתי את דברייך לגבי ריבוי המשמרות ואני מסכימה איתם באופן חלקי. גם לנו יש תקופות שמרגישים יותר טוב ואז אפשר לעבוד יותר ויש תקופות שלא. אם מתאפשר בעבודה, אפשר "לשחק" עם העניין הזה. אבל מה הבעיה עם תפקיד זה אחר? מה הבעיה עם משרד ממשלתי? למה לא יקבלו אותך? לא ממש ברור לי ולא ממש מקובל עליי, sorry ... המשך בהודעה הבאה.