אסף, הכל בסדר?
שלך חסרים!

lupland

New member
"אני חוזרת הבייתה.."

שירלי היקרה. האמת שלא הרבה מים זרמו בגעתון מאז שהלכת אבל משתתף בשמחתך ומקווה שלהבא אם חס וחלילה שוב יופיעו סימפטומים שונים תגיבי במהרה. אסף

lupland

New member
טלי.20232098 (לא המספר האישי שלי)

טלי.מצטער.הייתי כאן ועדיין אהיה כאן עד 01:00 לפחות.פשוט עברתי לקרוא באתרים אחרים.הנאסד"ק והדאו משתוללים היום "ויוצרים" רווחים אבל מה זה לעומת הבומבות שחטפתי בחודש האחרון. מדהים השוק הזה.הרבה יותר פסיכולוגיה של הפרט והעדר מאשר כלכלה טהורה. בע"ח נולד עם תכונות מסויימות.מפתח אותם לרמה גבוהה יותר במשך חייו ולבסוף מת האדם נולד עם תכונות מסויימות ובמהלך חייו לא מצליח לדבוק בהם.הוא יתעמת איתם.יהפוך אותם.ישנה אותם וימות מבולבל לגמרי. הייתי כותב את האודיגו שלי.ולמעשה למה לא.אני אכתוב לך אותו בנושא למעלה.הבעייה היא שעד ששירי(זו היית את?) שלומדת אנגלית ברמה גבוהה תלמד אותי אני נאלץ להשתמש בתוכנת בבילון שלא מאפשרת לאודיגו לעבוד ביחד (יש שמועות שהם היו חברות טובות בעבר אך עבר בינהן חתול שחור ומאז רק סכינים עפים ביניהם) כמו כן מדובר באודיגו "צעיר".נאלצתי לוותר על ה"פזמניק" שלי בנסיון כושל לפתור את הסכסוך.נראה לי שהסכסוך הישראלי פלסטיני יפטר לפני... זהו אז אני אקפוץ לכאן יותר פעמים במהלך הערב. נב:המסיבה אצל השכנים עדיין נמשכית.איזה יופי

gaia20

New member
אני מאוד שמחה בשבילך

שאת וסבך חוזרים הביתה, אך היתי יותר שמחה לדעת איך את מרגישה ומה מצב ההמוגלובין שלך? האם עבר את התחום המסוכן?....... (האם הוא כבר מעל 8?)

gaia20

New member
אוקי... הכי חשוב שהוא בעליה

ולא בירידה...... מקווה שהעמיסו עליך המון כדורי ברזל...... תרגישי טוב ותמשיכי לעדכן.......

gaia20

New member
אודיגו

זה כמו איסיקיו תוכנת צאט כזאת, שם את יכולה לבחור עם מי לדבר, לפי קריטריונים (נגיד, לבחור לדבר רק עם אנשים בני מזל מאזניים...) את מקבלת פניות של אנשים שרוצים לדבר איתך, וכמובן יכולה לעשות לך רשימת חברים. יש עוד כל מיני אופציות אבל אני לא זוכרת , מזמן לא השתמשתי בתוכנה הזאת.

lupland

New member
טלי-אודיגו?מה זה?

טלי היי. אודיגו היא תוכנת מסרים.מקבילה ל ICQ וכמובן שניהן מבית היוצר של אחת המדינות הקטנות והפרובלמטיות בעולמנו הקטן. את האודיגו הכרתי לפני שנתיים וחצי כשחבר ללימודים קפץ אלי וסיפר לי על "הצעקה האחרונה" בתחום ההיכרויות. אני לעומתו טענתי אז כמו עכשיו שעל מנת להכיר פשוט צריך "לצאת לשוק" ואלוהים ישמור אם הגעתי למצב כזה שבו אני צריך חברה/ידידה וירטואלית. היות שהיו אלו הימים הראשונים שבאתי במגע עם מחשב שי בלי ידיעתי "הוריד" לי את התוכנה ובשבוע שאחרי כבר היו לי 3 חברות וירטואליות. שרלה החרדית מברוקלין שהתחתנה ועדיין אנחנו שומרים על קשר. מעין בחורה דתיה מירושלים שהתאהבה בגוי איטלקי והפעם האחרונה שדיברתי איתה היה לפני שעלתה על המטוס בדרך "לבדוק את הסחורה" ועוד קיבוצניקית מהצפון. כמובן שהיחס שלי השתנה בהתאם אבל אני חייב להזהיר אותך לפני.מדובר בשעשוע שיכול לשאוב אותך שעות על שעות מבלי להרגיש.לא מעט מהגברים שתכירי שם ישלחו לך הצעות מפתות כאלו....שאולי לא תוכלי לעמוד בהן. בשורה התחתונה-אני ממליץ לך כן להוריד את זה וזה משתי סיבות האחת-זה מעין עוד כתובת אלקטרונית שתהייה לך וזה לא מזיק השנייה-החויות והריגושים.הכרויות נחמדות.ובכלל אם לוקחים את זה בטעם הטוב אז הרבה "קטעים" רצים שם אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות לך אם יהיו תגובות שונות מחברים וחברות שונים שכבר משתמשים-גם אשמח לענות ועד הפעם הבאה...שבת שלום לכולנו.

למעלה