תאמיני לי.. לשקר לעצמך זה הכי גרוע החיים שלך כל כך מעניינים שאת שורצת פה יום וליל הא?
ס סמלת New member 7/8/07 #63 תאמיני לי..../images/Emo6.gif לשקר לעצמך זה הכי גרוע החיים שלך כל כך מעניינים שאת שורצת פה יום וליל הא?
תאמיני לי..../images/Emo6.gif לשקר לעצמך זה הכי גרוע החיים שלך כל כך מעניינים שאת שורצת פה יום וליל הא?
ה הילי פילי New member 7/8/07 #64 זה שיום אחד אני פה יותר מן הרגיל זה לא אומר שאין לי חיים מעניינים ועדיין אני לא עד כדי כך משועממת כדי לחפש הודעות של אנשים ולהוכיח אותם
זה שיום אחד אני פה יותר מן הרגיל זה לא אומר שאין לי חיים מעניינים ועדיין אני לא עד כדי כך משועממת כדי לחפש הודעות של אנשים ולהוכיח אותם
ה הילי פילי New member 7/8/07 #66 אני צריכה לדבר עם נתי שתשלח לך כרטיס טיסה אבל במקום שתגיעי אליה, תנחתי באיזה ג'ונג'ל אפריקאי - הרבה זמן לא ראית את המשפחה
אני צריכה לדבר עם נתי שתשלח לך כרטיס טיסה אבל במקום שתגיעי אליה, תנחתי באיזה ג'ונג'ל אפריקאי - הרבה זמן לא ראית את המשפחה
ס סמלת New member 7/8/07 #68 אויש באמת../images/Emo6.gif זה שיש לך חיים של ילדה בת 15, לא אומר שאת צריכה לרדת לרמה הזאת חוץ מזה, נדמה לך שאם הייתי עם נתי, הייתי מפספסת את ההזדמנויות לראות את השטויות שאת כותבת? רובינו יודעים לשלב עבודה עם הפורום
אויש באמת../images/Emo6.gif זה שיש לך חיים של ילדה בת 15, לא אומר שאת צריכה לרדת לרמה הזאת חוץ מזה, נדמה לך שאם הייתי עם נתי, הייתי מפספסת את ההזדמנויות לראות את השטויות שאת כותבת? רובינו יודעים לשלב עבודה עם הפורום
ה הילי פילי New member 7/8/07 #73 דיי למה את מלכלכת? חיים של ילדה בת 17 ואגב, בלי לרדת יותר מדי נמוך - מי פה רואה כוכב נולד ועוד כותבת בפורום שלהם? אז עשי לי טובה, לפני שאת יורדת על אחרים תבדקי קודם את עצמך
דיי למה את מלכלכת? חיים של ילדה בת 17 ואגב, בלי לרדת יותר מדי נמוך - מי פה רואה כוכב נולד ועוד כותבת בפורום שלהם? אז עשי לי טובה, לפני שאת יורדת על אחרים תבדקי קודם את עצמך
L luda88 New member 7/8/07 #75 כן כי לראות תוכנית טלוויזיה כלשהי זה ממש קשור לרמת משכל.... ועוד עשו אותך אדומה..
J Just NATI New member 8/8/07 #76 זה בטוח../images/Emo6.gif אבל איך זה קשור אלייך? תהיי יותר קלילה כפרה...