אסף פורמן ב-
אנשים

Lex 1

New member
חחח XD אני בדיוק כמוך! ../images/Emo6.gif

קבלתי צ'ק של 250₪ אולי אני אלך לקנות בזה קלאסית. או שאני אנסה לחסוך לטיסה... רעיונות, אניבדי..?

Lex 1

New member
אמממ..

לא חושבת... אני יצליח אולי לחסוך עוד קצת כסף אבל זה לא יספיק
אז נראה לי שאני פשוט אשמור את זה בנתיים עד שאני אשבר ויילך לקנות גיטרה

McFly rullz

New member
אוו אני גם רוצה להתחיל ללמוד!

יש לבת דוד שלי קלאסית כחולה
היא נוראא יפיפיה!! והיא תביא לי אותה ללמוד והכל...היא לא צריכה... אהה ועברתי אתמול ליד 'כלי זמר' וראיתי בחלון ראווה גיטרהה חשמלית כמו שלל טוםםם המשולשתת ההיאא ואדומה דומה לשל דאגיי...[מJML] כ''כ התלהבתי!!! *תגובה מאוחרת של יום*

McFly rullz

New member
אעאעאעעאע!!!

אנלא מאמינהה חחח יש ליי גיטרהה כחולההה מהמממתתת!
בזכות הבת דודה המופלאהההה שלייי אני אתחיל ללמוד גיטרהה ואז אנגן שירים של מקפלייי הוו יאססס:)

../images/Emo168.gifגמלי יש גיטרה חדשה.

אוקי, היא חדשה כי קנו לי אותה ליומולדת 18 ומאז לא נגעתי בה, כן? XD ועד היום אני לא יודעת לפרוט כמו שצריך! אני מתכוונת, לעבור אקורדים - כן, אין בעיה. אבל לפרוט? שיט, זה לא נמצא אצלי בלקסיקון.
[מי מתנדבת ללמד אותי במהירות את הפריטה של TCFC, או כל פריטה אחרת? |פאפיפייס|] תתחדשי, בת'! ^^

kelly7i

New member
אני עוד ירגיש מנודה חברתית על זה שאין לי גיטר

ה?P:

גמלי. גנבתי אותה מבת דודה שלי../images/Emo11.gif

^^" אבל היא לא מכוונת@#%!^%$! ועכשיו, תודות לבת אל (החמודה, המתוקה, המקסימה) - אני אלמד לפרוט!! ואני ממילא מתאמנת על אקורדים רק על שירים של מקפליי (רק שירים קלים כמו TBOPK, IBO, ROT3F וכו') גררר רק שמישהו יכוון את הגיטרה!! היא נשמעת כמו תוכי מעונה!

shakedy69

New member
תכתבתי בגוגל

guitar tunter ובאחד האתרים שם יש טיונר אז לפני הצליל תכווני לבד...זה מאוד פשוט

מאיושSP

New member
האמ.

ROTTF לא כזה קל.. בטח מצאת באינטרנט או משו גירסה קלהD: אבל האקורדים האמיתיים כולם עם ברה, ויש אחד שמתפרס על ארבעה סריגים..

butbut

New member
נכון!!>< ניסיתי וזה ממש קשה.אז לקחתי ת'סרטון

שדני וטום מסבירים,וזה בערך עזר,עד שהגעתי אל האקורד השני..Fמשהו 7.. >< קשה!

למעלה