ווואאאוו !! מזל טטוווב :)) אייזה מגניייבב לךך ! בההצלחחחה
B Bleed for Me New member 10/8/07 #249 ../images/Emo207.gif כשטום היה קטן הוא היה באנט&דק! לא יודעת אם ראיתם או לא אבל הוא ממש חמוד!! (זה שני השרוטים האלה שעובדים על כולם,הם האשטון קוצר של אנגליה,או היגאל שילון דלנו חח) פה
../images/Emo207.gif כשטום היה קטן הוא היה באנט&דק! לא יודעת אם ראיתם או לא אבל הוא ממש חמוד!! (זה שני השרוטים האלה שעובדים על כולם,הם האשטון קוצר של אנגליה,או היגאל שילון דלנו חח) פה
ה המלאכית בלבן New member 10/8/07 #251 מישהי כתבה את זה כאן כבר..../images/Emo3.gif ואני יודעת.. הוא כזה מתוקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בא לך פשוט לחבק אותו ולתת לו סוכריה ענקית בצבע אדום, עגולה כזו XD כמו בספרים.
מישהי כתבה את זה כאן כבר..../images/Emo3.gif ואני יודעת.. הוא כזה מתוקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בא לך פשוט לחבק אותו ולתת לו סוכריה ענקית בצבע אדום, עגולה כזו XD כמו בספרים.
D Dolev19 New member 10/8/07 #256 אני אכלתי אותו!!! היה מזההההה טעיייםםםם!!!!! לא סתם!! אבל אני מתנדבתD:
B baril New member 10/8/07 #258 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני חורשת על זה הוא כלכך חמוד כאן יווווו 33333>
K kelly7i New member 11/8/07 #266 רגע רגע לא הבנתי, מה הלך שם? חח מישו מוכן להסביר לי?P: ובחור אותו באקראיות כאילו? מה דיברו שם??