אסקסואל הוא אדם שלא עושה סקס?

זה היה דווקא מובן

דווקא היה מובן מה שכתבת שאמיניים יעדיפו מישהו שהוא א-מיני. השאלה, אם רוב הגברים הא-מיניים יעדיפו נשים א-מיניות , כי זה מה שמקובל בחברה, זוג= גבר ואישה (וזה מקובל בחברה , בעיקר בגלל המיניות), או , שממש לא ישנה להם עם הבן/בת זוג הא-מיני הוא גבר או אישה.. ובא נניח לצורך הדוגמא, שמדובר בגברים אמיניים מוחלטים (שנמצאים בצד הקיצוני הא-מיני של סקלת המיניות)

gabriel1349

New member
אני לא חושב

שכל הסקלות האלה מדוייקות בכלל... זה לא נשמע לי הגיוני זה נכון שיש רמות חשק שונות בבני אדם אבל א- מיני אמור להיות אחד בלי שום תשוקה למין- בכל הקשור לאדם נוסף טוב, לא משנה - הידע שלי חזק יותר בפסיכולוגיה לא בסקסולוגיה - מה שאני לא יודע , אני מעדיף לשתוק נטשתי- העיקר אני יודע מי אני ולאן אני שייך

gabriel1349

New member
והתכוונתי רק לפן המיני

לא לרגש שמרגישים אל אדם נוסף (לא משנה מינו הביולוגי)

אחזור שנית

אנשים נמשכים אחד לשני לא רק בגלל מין - גם א מיניים יכולים להתאהב או להרגיש חיבה, חלקם לבני המין האחר ואחרים לבני המין הזה,ה או גם וגם, הם עדיין לא רוצים לקיים איתם מין. גם ההגדרה של ההומוסקסואליות היא לא גברים שרוצים לשכב עם גברים, אלא גברים שאוהבים גברים (לפעמים הם גם רוצים לשכב איתם). אני מבינה את הקושי שלך להפנים. לאנשים מיניים קשה לראות את העולם ללא מין.

ל-ויויאן טאץווד

זה אכן קשה להפנים..ואני מנסה להפנים.. תודה על התשובות :) נ"ב: אני עצמי נמשך מינית לגברים, אבל מבחינת אהבה ומבחינה רגשית אני נמשך לנשים.אצלי יש הפרדה מאוד ברורה בין משיכה מינית למשיכה רגשית. אבל זה אני ...מה לעשות...

יכול להיות שאתה דו מיני?

אכן אין קץ למגוון של המיניות ואנחנו לא צריכים להתאים להגדרה כזו או אחרת. אם אתה מרגיש בטוב עם ההעדפה שלך, שגברים הם עבורך רק אובייקטים מיניים ונשים הן אובייקטים לרגשות אך לא למין, אז הכל טוב. אבל אם אתה לא מרגיש טוב עם זה, אז כדאי שתבדוק אם זה לא ביטוי לאיזושהי בעיה. דרך אגב יש משפט יפה שאומר שכמספר הבעיות מספר הפתרונות. ובעניין האוננות שאתה כל כך מופתע לשמוע שאפשר להגיע לאורגזמה גם בלי פנטזיות על מין עם אדם אחר, אז יש בוודאי עוד המון דרכים להגיע לאורגזמה באוננות שבוודאי יפתיעו אותך, לא כולם אותו דבר, בעיקר במה שקשור לדמיון.

asaf732

New member
לפי דבריך אם אחדד שוב

אדם שמפנטז על גבר או על אישה ללא סקס לא הופך אותו להומו או סטרייט לפי דוגמת הרוצח ,רק עצם קיום היחסי מין עם אותו מין יקבע מה אתה או מי אתה?

מיכאלה38

New member
מה קרוה במקרה ש

א- מיני מפתח קשר עם טיפוס מיני ? קצת נוגד את התיאוריה שלך.

p019

New member
תשובה ל3

אפשר שאדם יגדיר את עצמו א-מיני כאשר המקור לחוסר המשיכה שלו היא בגלל בעיה כלשהי (טראומה, חרדות קשות) שניתנת לטיפול. בעיקרון אנחנו מפרידים בין השניים. ואם אדם פונה לפורום ושואל את דעתנו אם הוא א-מיני או לא, אנחנו לא מסווגים אף אחד אוטומטית לא-מיני ולוקחים בחשבון גם את האופציה הזו (אם כי אני ידגיש למי שנכנס לפורום ולא השקיע בקריאה - א-מיניות בכללי לא נובעת מטראומה או בעיה כזו או אחרת, בדיוק כפי שלהיות הטרוסקסואל או הומוסקסואל לא נובע מבעיה כזו או אחרת - זו פשוט נטיה מינית נוספת, או חוסר בנטיה
). אבל אחרי שאמרתי את זה, חברה שלי שאלה אותי שאלה לגיטימית שאני לא סגורה לחלוטין על התשובה. אם אדם לא חש משיכה מינית כתוצאה מתראומה שבעיקרון, איתכן וניתנת לטיפול, אבל הוא מרוצה מהמצב ולא מרגיש שוב צורך לטפל בכך. למה שלא יגדיר את עצמו א-מיני ויעזוב את זה כך? אני לא סגורה לחלוטין מה התשובה כיוון שזה מאוד טלוי בבנדם ובסיפור האישי שלו. בסופו של דבר, כל אחד צריך להחליט לעצמו.

avi1283

New member
שאלה טובה

שגם אני חשבתי עליה, שמעתי על מישהו שהתעללו בו מינית כשהוא היה ילד ובעקבות זה הפך להומו (זה לפי מה שהוא אומר), וטוב לו כך אז השאלה היא באמת, האם נטייה שנגרמה בעקבות טרואמה מצריכה טיפול? הרי יש דברים שלילים שמניבים בסופו של דבר דברים חיובים, כך שזה שמשהו נגרם בעקבות ארוע שלילי לא אומר שהוא עצמו גם כן שלילי. אכן תשובה לא פשוטה, וזה כנראה באמת תלוי במקרה וברצון של אותו אדם.

gabriel1349

New member
לדעתי

כל דבר ואירוע שגורם לבן אדם להפוך למשהו שהוא לא היה קודם- זה דבר שלילי להיות א-מיני או הומוסקסואל מנטיה- זה בסדר- אין כאן שלילי או חיובי או מה עדיף להיות. אבל כאשר אדם הופך להיות למשהו כתוצאה מטראומה - זה כבר סיפור אחר לגמרי בתערבות הכחשות , הדחקות ובריחה מהבעיה... לפחות זו דעתי....

EdisonGirl

New member
אבל אם הוא שלם עם זה >

וזה לא מפריע לו, יתכן מאוד שהייתה לו מראש נטייה מסוימת לזה, שבעקבות הטראומה התחזקה במכוון כביכול, כדי שיהיה לו קל להתמודד עם הזיכרון הטראומטי. אם הטראומה שעבר לא מתבטאת בתחומים אחרים ופוגעת בו (או באחרים) באיזושהי דרך, אני לא חושבת שהוא צריך להילחם בפיתרון הטבעי שהוא מצא לעצמו.

gabriel1349

New member
אי אפשר לחיות בשקר לנצח../images/Emo203.gif

ופתרון טיבעי זה ממש לא - זה התנקם בו במוקדם או מאוחר...

Limbonic Art

New member
למה להתעכב כ"כ הרבה על

מי מאונן כמה, למה , ועל מה חושב? זה הרי כ"כ שונה מאדם לאדם... אז מה הטעם לשאול?

זה ממש לא העיניין על מה הוא חושב

זה ממש לא העיניין על מה ספציפית הוא חושב כשהוא מאונן. השאלה אם אסקסואל, הוא אדם שכן מאונן ומפנטז על יחסי מין. וזה דבר שמביא לו אורגזמה. מה הופך אותו לאסקסואל? ושוב, אני שואל על מנת להפיג את בורתי, אני פשוט מנסה להבין מעט יותר את עולמם של האסקסואלים..

Limbonic Art

New member
הדבר שהופך אותו לאסקסואל

הוא עצם זה שהוא לא נמשך מינית לאף אחד. אני משערת שיש כאלה שמפנטזים, אך עדיין -במחשבות אפשר לפנטז על הרבה דברים לאו דווקא כאלה שמתאימים לנו במציאות. ואין בעיה עם השאלות, רק חבל להתעכב על נושא אחד שאין מה להרחיב

למעלה