אסתמה ופרופיל

גדנע צלילה.... לא חובלים

והגדנע שלי ב-11.8 עד ה-16.8 ואז חוזרים הביתה וחוזרים לגיבוש ב-19.8

The-Princess

New member
בהצלחה!! ../images/Emo13.gif

הגיבוש שלי 11-14.8... הגדנע שלכם בחיפה או עתלית... (סליחה על הבורות)...

איתי1122

New member
../images/Emo50.gifבהצלחה אחי!!!!!!

תייצג את חולי האסתמה בכבוד, ומי ייתן ויהיה לנו נציג ראשון בשייטת!!!

AMBonDT

New member
לי יש בדיוק אותו דבר ו....

הצהרתי על זה בצו, קיצר עשו לי בדיקות בלישכה והרופא אמר שהתוצאות שלי לא חד משמעויות אז שהם שלחו אותי לבדיקות מקיפות בבית חולים כרמל, קיצר אם זה לא משפיע עלייך ממש אז אין לך בעיה יהיה לך פרופיל 82-97 אם יש לך אלרגיה כלשהי (כמו אבק ביתי, דשא וכו´) אז אתה פסול ליום סיירות אבל צנחנים וחי"ר רגיל אפשרי.

lala182

New member
טוב גם לי בערך זה אותו דבר...

ההתקף האחרון שלי היה אולי לפני 4 שנים ולא ממש רציתי להצהיר שיש לי אסטמה אז הלכתי לרופאה שלי כשמילאתי את השאלון ושאלתי אותה מה היא חושבת והיא אמרה שבאמת זה היה מזמן וזה לא קשה אז לדעתה אני לא צריכה להצהיר... המסקנה מכל הסיפור הזה- פשוט תלך לרופא ושאל אותו יותר פשוט ויותר בטוח..

פבפ

New member
הייתה לי ברונכית בכיתה ז

אבל הרופא שלי הצהיר שהיה לי התקף אסטמה בכיתה ז ולכן שלחו אותי לרופא ריאות הוא עשה לי בדיקות וקבע שאין לי כלום

sdfa

New member
תשקר...

אם אתה רוצה להתחיל טירונות ולא להגיע לסוף.... סה"כ אתה דופק את עצמך אבל אם אתה רוצה?...

חירמק

New member
תשקר בכל מקרה!

ואם הם עולים עליך תתעקש ללכת לבדיקות להוכיח שבאסטמה קלה מאוד. הכי חשוב לבוא לבדיקות בהרגשה טובה, אחרת תדחה ליום אחר. לאח שלי יש את אותו הדבר. היה לו התקף פעם אחת בכתה ז´ ובכל זאת התעקשו על בדיקות. האהבל הגיע לבדיקות חולה אז הורידו לו את הפרופיל ל-64. תנסה לשכנע את הרופא שלך שיצרף מכתב שממליץ לא להוריד לך פרופיל ואם כן אז לא ל-64! והכי חשוב, מה שלא שיהיה, תיקח הכל בקלות ואל תאבד עשתונות! תמיד אפשר לערער, אבל אם זרקת כסא על הרופא (סתם דוגמא), הסיכוי שיקבלו את הערעור הרבה יותר נמוך!!!

למעלה