אעאעאעאעאעאע עכשיו היה ריאיון של 30 בMTV2...

אעאעאעאעאעאע עכשיו היה ריאיון של 30 בMTV2...

עודד פעםם אני והגילויים שליי בשעותת הלילהה המאוחרות XD היה על הקליפ וזה היה כזה חמודד.. ג'ארד שמקסי וסוניקי מתמיד... ונראלי היום פעם ראשונה תומו ישבב באמצעע !! מדהים איך ג'ארד ויתר.. !! וג'ארד סיפר על הרעיון של שאנון לקליפ... וכמו תמיד שאנון ותומו ישבו בשקט... אוח אני מחכה שיצרחו על ג'ארד תפסיקקקק להיות פריקק קונטרולל !! חחחח XD מה שהיה מוזר שבסוף הריאיון היה כאילו את הפרסומים ואמרו שזה יוצא ב 7 בדצמברר 0.0 מישו מוכן לעזאזל להסביר לי את ההפרש ביום הבלתי מוסברר ?!?! אגב אפשר להשיג כרטיסים בחינם להופעה באנגליהה 0.0 צריך לעשות משו באתר של MTV או 30 כבר שכחתי -.- כל עודד יש פרסום בMTV2 ל30 ---> המלחמהה באמת באהה !!

liron138

New member
חחח גם אני ראיתי את המיני ראיון הזה...

וכולי הייתי הלחץ שאשכרה מראיינים אותם לקראת הדיסק החדש!!...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifחח כבר ראיתי ת'פרק הגאוני הזה..

כבר ראיתי את כל הפרקים -_- אז כבר העברתי באמצע.. ואמא שלי צעקה עליXD רצתה לראות איך נראים כלבי הגהנוםXD

חעחעע אמאא שלךך רואהה ?!?!

אמאא שלי מתהה מפחדדד !!! חעחעע היא ראתה איזה 2 דקות מזה וברחה לחדרר 0.0 וזה היה פרק בכלל לא מפחידד XD

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifחח כה,היא ראתה איתי 3\2 פרקים ראשונים

אבל היא איכשהו לא ראתה את כל הקטעים המפחידים בפרק הזה \ =. באיזשהו פרק היא התחילה להמציא לי תירוצים..איךשזה נהייה מפחיד..XD

חחחחחח הינה הן..

מקום 5 - ATTACK מקום 4 - ABL מקום 3- FROM YESTERDAY מקום 2- THE KILL ובמקוםםםםםם הראשון........................................................................................................................................................................................................ טוב נו מה אתם מחכים אתם יודעים שזה K&Q חעחע XD חחחחחחחח לדעתי לא הכל היה צודק.... ועלובב שקפריקורן לא נכנסס -.-

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifזה היה כ"כ צפוי....

גם דה סטורי לא נכנס איכשהו שכחתי שיש גם את קפריקורן(ככה כתובים?)בקליפים -_-

דיי נו באמת?!

ואני ישבתי בטייסת וכססתי ציפורניים.. מיררתי בבכי על זה שאני מפספסת edge of the earth וקפריקון.. למרות שאת attack אף פעם לא ראיתי בטלוויזיה.. אז רק זה חבל לי

TyrAnnyA

New member
הקלטתי את זה )))

למרות שמהקליפים הנדירים היה רק ATTACK. KINGS&QUEENS- מקום ראשון. כמה צפוי

Death Of Light

New member
ארררגגגגגגגג איך הפסדתי?!?

גם ראיון וגם חמשת הגדולים?
ולחשוב שרוב הזמן MTV2 פתוח אצלי. דווקא היום... (ד''א,הייתי מדוזה ורודה ושיניתי....בהחלט צריכה להפסיק לשנות כינויים)

I AM7

New member
חח

יצאת פה ממש פיראטית "ארגגג" חחחח אני סתם רוצה לעשות בדיקת חתימה
חיפשתי מקום קטן ושקט , וזה הצחיק אותי

למעלה