אעאעאעאעאעאע עכשיו היה ריאיון של 30 בMTV2...

etmiys

New member
טוב, תגידו לי שראיתן

את חמשת הגדוליייםםם!!! מהמם.. אין מילים, באמת..

etmiys

New member
../images/Emo207.gif קינגז אנד קווינז

יכול להיות שאני לא מחדשת שום דבר, ואם זה ככה אז תעיפו לי כאפה. לא יודעת מה איתכם, אבל כשאני שומעת שיר, ממש חשוב לי לדעת מה הכוונה והמשמעויות הנסתרות של כל משפט בטקסט, ומי כמונו יודע שכשמדובר ב30, הוא מלא בכאלה.. אז הדבר היחיד שלא הבנתי בטקסט של קינגז אנד קווינז זה המשפט: "maybe the Children of a lesser God" ואחרי חיפוש קצר, הנה התוצאות: Children of a lesser God- ילדים חורגים לאלוהים (מתוך וויקיפדיה): ילדים חורגים לאלוהים הוא מחזה זוכה פרס טוני מאת מארק מדוף שהוצג בברודווי החל מ-1980 וזכה להצלחה רבה. המחזה תורגם לשפות שונות, הוצג ברחבי העולם ועובד לסרט קולנוע עטור פרסים (1986). בישראל המחזה הוצג בכיכוב יהורם גאון. היצירה היא דרמה רומנטית. עלילת היצירה היא רומן בין גבר המשמש מורה וקלינאי תקשורת בבית ספר לחירשים לבין בוגרת מצטיינת של בית הספר שמסרבת להתערות בחברת השומעים ומשמשת מזה שבע שנים כמנקה בבית הספר. מקווה שחידשתי משהו

I AM7

New member
אל תהיו רעות..

אם יש עוד פעם תאמרו:) עבדתי...באסה.. אהבתי את הפירוש שלך למטה
אם לא יודעים תמיד צריך לשאול ולברר. גם כשמדובר בשירים , אנחנו שרים אותם ואנחנו צריכים להבין אותם בשביל להתחבר אליהם.

AlmogiToMars

New member
חח סליחה אבל..

לא הייתי כאן המון זמן..בא לך להסביר לי מה זה faces to mars.. הבורות הבורות חח |צחוק|

BlackHeadAndy

New member
FACES OF* MARS

זה פרוייקט שהלהקה החליטה לעשות בארצות הברית והאיזור ונראה לי גם אירופה. הם החליטו להוציא 2000 עטיפות שונות לאלבום (הנמר זה רק אחד מהם). העטיפות זה תמונות שמעריצים שלחו להם. את מוזמנת להסתכל על התמונות שהאנשים שלחו פה - http://twitter.com/facesofmars

למעלה