אעאעאעאע !!! הם נחתו ע כ ש י ו !!!!

shirbcr2

New member
אעאעאעאע !!! הם נחתו ע כ ש י ו !!!!

אני לא מאמינה שאני לא שם =[[[[[[[

NASTIAtheSAVIOR

New member
ככככככככככן,

ראיתי ששאנון עידכן בטוויטר ובאלי למות מאושר עכשיו גאדדדדד הם סופסוף פה! חבל שאנלא שם לראות אותם אעאעא >:

מיה 1342

New member
בדיוק ראיתי!!!! כתוב שם בעברית ../images/Emo99.gif

איזה קטע, בכל זאת ישראל XD

McLeaFLY

New member
../images/Emo207.gif ואיפה ההופעה בסוף?D:

בראש1 רשום שבהאנגר בנמל וגם בגני התערוכה:O

הם פשוט מקסימים!

בפוקס יצא לנו לבוא בזמן נכון ,ממש החלטה של רגע וזה היה שווה את זה ! הם היו חמודים ונדיבים,למרות שהבנות שקפצו עליהם היה אפשר לראות שהורידו את המצב רוח שלהם. באמת שאני [אופקיטה] לא מבינה למה לעמוד עם שלט שרשום בו ג'ראד תתחתן איתי..זה עלוב מצטערת. אמה המקסימה רשמה בטוייטר שלה שקבלת הפנים של האשלון הייתה מעולה.כולם נראו ממש נרגשים בסה"כ. מצטערת שלא יצא לנו לעדכן פשוט זו הייתה החלטה ממש ממש של רגע.

המם מדהימיםםםם !!!

הם היו כל כך אסירי תודה על המתנות שהבאתי להם וג'ארד חיבק אותי והצטלם איתייייייי והם שלושתם חתמו לי על האלבום תמונות שלהם.. הדבר היחידי שהרס היה ההתנפלות מצד כמה בנות שם... והעינייים שלי שאנוןןןןןן אמאלההה יש לה פשוט ברק ממטוורףף... תכלס שורה תחתונה התגשם לי חלום שלא חשבתי שיתגשם כזה מהר....חסרת סבלנות להופעההה !! הולך להיות בלתי נשכח

TyrAnnyA

New member
הם אכן בארץ

אבל זה היה ממש עצוב לראות את כל הבנות שהתנפלו עליהם עם שלטים של DO ME, דרישות של חתימות ותמונות. אפשר היה לראות איך הם התבאסו מזה שכל מה שהיינו צריכים מהם- זה חתימות. לא מילה טובה, לא נימוס, לא זכות לקצת שקט ופרטיות. באמת חבל, כי בדרך כלל המפגשים שלהם עם מעריצים עוברים ממש לא ככה

shirbcr2

New member
הם סיפרו בראש 1 שהם רוצים לבקר בים המלח !!

רק חבל שהמרחק הוא 3 שעות =|

tool2

New member
אבל חשבתי שאמרת

שהם יהיו עייפים ושלא תלכי לבקר אותם בשדה תעופה ושזה לא מכובד ולא יפה "להטריד" אותם בשדה תעופה כשהם חוזרים מטיסה. ואמרת גם ש"אומרים" שהם בארץ.. שיהיה.

אל תפגעי

אני חושבת שאנני אולי התכוונה רק לשמועות שהיא שמעה דרך הטוויטר.. אנחנו בכלל לא תכננו ללכת. אבל בגלל שראינו שכולן כתבו שהן באות אבל החלטנו שנגיע.. הבנו שהם לא בארץ רק אחרי הטוויט של ג'ארד בערב שהוא אמר שהוא מתכונן לארץ.. בכל מקרה,הם נראו ממש עייפים. אין סיבה להתרגז....

tool2

New member
הקטע הוא

שזה היה יכול להיות כל כך נחמד אם היינו עושים מפגש מסודר ומכינים להם אפילו שלט "'welcome to israel" ואולי אם מלא אנשים מהפורום, פעילים ולא פעילים, לא היו הולכים לבד זה היה יכול להיות יותר מסודר.. אני גם הלכתי.. יחד עם שירית. זה היה בלילה כי חשבנו שהם ינחתו ב4 או 5. כשראינו שהם לא נחתו חזרנו הביתה כי היינו גמורות מעייפות. פשוט חבל כי היה אפשר לעשות את זה מסודר. ומה שלא היה מובן לי זה איך אחרי כל הדיונים והויכוחים שהיו פה לפני איזה חודש שלא ללכת לראות אותם בסוף כולם הלכו. חבל שדבר כזה לא היה מתוכנן מראש. כי אני ממש רציתי.

למעלה