אעאעאעאע !!! הם נחתו ע כ ש י ו !!!!

tool2

New member
אבל עזבו.. מה שהיה היה.

לפחות יש לנו הופעה עוד כמה ימים

אני מבינה אותך

אני באמת חשבתי שלא נלך.. אבל אני מבינה למה התכוונת.. יש לנו עוד את ההופעה כדי לתקן את זה. נחכה להם כולנו

rachelia78

New member
אני אשמח להצטרף למחכים

אם תוכלו לעדכן, כמובן שבהתנהגות הולמת....זה פשוט רגע שלא יחזור סביר להניח...דברים כאלה קורים פעם בחיים

orLeto

New member
גמני רציתי...

אבל לא נורא...אני חייבת עכשיו לדעת איזה מלון הם יהיו בו...למישו יש מושג?? מי שהייתה שתעלה תמונות....לפחות זה יעשה לי קצת שמח כי לא הייתי שם....:(... אגב......באמת היה יותר טוב אם זה היה מסודר יותר....

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif אני מרגישה פיספוס ענקי,

ובא לי להרביץ לעצמי.

TyrAnnyA

New member
חחח מה זה היה?

א. לגבי זה שהם בארץ- הדגשתי שזה שמועות ב. לא התחייבתי בפני אף אחד לא לשנות את דעתי ג. אם לבוא ללהקה בנתב''ג ולהגיד להם "ברוכים הבאים! מקווה שתיהנו פה" זה נקרא להטריד אז איך לקרוא לכל מה שאתן עוללתן שם היום?

tool2

New member
ומי זה בדיוק אתן?

א. מההתחלה הכוונה הייתה לעשות משהו מסודר, לבוא, להגיד להם ברוכים הבאים לישראל בצורה יפה מאוד ולתת להם ללכת לשלום. ב. כן, לפי מה שהבנתי מהויכוח הסוער שהיה פה לא מזמן גם זה היה נקרא "הטרדה". ג. מי זה אתן? אנני, אני באתי עם שירית לשדה תעופה באותה כוונה בדיוק שאת באת אליה. לברך אותם לשלום. עזבי את זה שבכלל לא ראיתי אותם כי באתי בטיסה המוקדמת.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אומגד *-*

יאו זה חלום שמתגשם, אני בשוק ואני על סף דמעות!! אוף איזה באסה שלא הייתי שם:(

Pooola

New member
אני כל כך שמחה שלא בוער לי להיפגש איתם

אני רואה את כל התיסכולים של החברה מפה מכל מיני דברים קטנים... לא חבל? יש לנו שבוע להינות מהשהות שלהם בארץ! יש לנו הופעה שלהם! אז מה אם לא ראינו אותם פנים מול פנים? לא נורא בכלל! וגם ממש לא נורא אם לא ניהיה שורה ראשונה. צריך לשמוח ממה שיש, ולא להתבאס ולהרוס את המצב רוח בגלל כאלה דברים מטופשים! יאללללללללללה דיי לקחת הכל קשה (:)

orLeto

New member
אעאעאעאעאע!!!!!!

אני מתחרפנת מאושר!!!!!!!!!!!!!! אני מחר בתל אביב..אני חייבת לדעת איזה מלון הם יהיו בו...בבקשה הלפ!!!!!!!!!!! אני כל כך מאושרת!!!!!! בלי ביטולים ושטויות!!!!!!! גאאאאאאאאאאד!!!!

shirbcr2

New member
תלכי לכל המלונות בת"א ו..

איפה שתראי מלא צוציקים צורחים תביני שהם במלון הזה XD

orLeto

New member
טנקס...:)

זה נחמד..אני אלך כזה לאורך כל החוף..חחחח...D::...אני חייבת לראות אותם!!! אני בת 17 ואני מרגישה בת 12 עם ההתנהגות שלי..אב לא אכפת לי..אני אוהבת אותם!!!!!!!

מיה 1342

New member
כנראה מלון ליד הים-

לפי התמונה הזאת http://tweetphoto.com/39184481 רואים השתקפות של מנורה אז כנראה שזה צולם מתוך החדר של המלון, לא? אני אומנם לא מכירה את ת"א אבל אני מנחשת שיש הרבה מלונות ליד הים אז אני לא בטוחה אם זה ממש עוזר, אבל עדיין XD

orLeto

New member
טנקס..

זה נחמד..אני אלך כזה לאורך כל החוף..חחחח...D::...אני חייבת לראות אותם!!! אני בת 17 ואני מרגישה בת 12 עם ההתנהגות שלי..אב לא אכפת לי..אני אוהבת אותם!!!!!!!

yaelc95

New member
ניראלי

שהם במלון דן בתל אביב אבל אני לא סגורה על זה כי ברקע של המסיבת עיתונאים היה את הלוגו של המלון. אבל שוב. אני ממש לא סוגרה על זה אז אל תלכו סתם למלון.

orLeto

New member
כבר לא הלכתי...

וויתרתי...מקסימום יום רביעי לפני ההופעה כזה..:(

shirbcr2

New member
ראיתם בטוויטר של ג'ארד ??

היה שם תמונה של מסעדה שהם אכלו בה .. היה כתוב שם שיפוד .. אז מבינים שזה שיפודיה ומשהו עם ק' O_O מישו יודע מה השם ??

למעלה