אעאעאע לירון בגלגל"צ!!!

gali2121

New member
זה באמת נראה לי מוזר כי זאת תוכנית

של מוזיקה שחורה... אולי מישהו שמכיר את לירון ושיש לו את המספר שלו פשוט יתקשר אליו וישאל אותו מתי יצא הסינגל? זה כל כך מאכזב
מאתמול שקראתי בלילה את ההודעה שלירון יהיה בתוכנית זה פשוט ריגש אותי בצורה שאי אפשר לתאר, והיום כבר התחתי לחשב עוד כמה שעות נשארו עד לתוכנית... עד... שכתבו בפורום שזה לא יהיה.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo45.gifגם אני

אתם לא מאמינים כמה התרגשתי לשמוע על זה
אבל זה באמת לא הכי הגיוני... אירוחים כאלו בתוכניות רדיו יש רק ממש כשעומדים לפני צאת האלבום, וסביר להניח שבמקרה של לירון זה לא יעשה בתוכנית על מוזיקה שחורה.

gali2121

New member
אני אומרת שנמנה נציג שיתקשר ללירון

כמו שעושים בכיתה שיש בעיה ורוצים לפנות אל ההנהלה או אל המורים

liatli9

New member
מי עושה ככה בכיתה? ../images/Emo12.gif

סתם..סתם צריך לשאול את מעיין או אורטל..או שפשוט נחכה

gali2121

New member
כנראה שבגלל שהיא כל כך רוצה

כבר לשמוע את השירים של לירון, אז היא שמעה לא טובה וחשבה שספיישל "מכל הלב" זה ספיישל "לירון לב" חחח... בטח אפילו שאמרו אחרי זה שזה סטיבי וונדר היא כבר היתה ברקיע השביעי ולא ממש שמה לב. אפשר להבין את זה

תודההההההההה

וואייייי אני מחכה לשמוע את זההה ואגב גלגל"צ אפשר לשמוע גם באינטרנט או בכל הערוצים שסיימו לשדר בהוטט ובהוט בערוץ 87 וביס בערוצי הרדיו שמיעה מהנה

אני חושב שצריך לחכות עוד קצת

וקודם כל, זה ממש מחמם את הלב לשמוע על אנשים שממש מחכים לזה ומתרגשים מאוד לקראת זה
. לירון לא הבטיח שום תאריך יציאה לסינגל מלכתחילה, ובסה"כ שיער כי ביקשו כל הזמן לדעת מתי בערך זה יגיע. כל מה שהצלחתי לחלוב ממנו לפני חודש זה שהסינגל יידחה בכמה שבועות פחות או יותר (והחגים לא ממש כלולים בהם, ככה שלא עברו הרבה ימי עבודה מאז) ושבסה"כ הקליטו סקיצה ראשונית. ככה שהייתי לפחות מחכה עוד קצת לפני שהייתי שואל שוב, אבל מי שרוצה יכול לשאול בכיף ואני בסה"כ גם רוצה לדעת, פשוט מעדיף לתת קצת SPACE. יש לו גם את צילומי העונה השניה של "השמיניה" על הראש ואת החזרות האינטנסיביות ל"שיר נולד" ככה שיש לו עוד כמה עיסוקים כרגע,מה לעשות...

nitsan4u

New member
אתה צודק במאה אחוז רון!../images/Emo45.gif

למרות שהעונה השנייה של השמינייה כבר נגמרה...
חחח

ולן

New member
אממ

משירשור אחר אני רואה שכבר הבנת שתהיה עוד עונה
אז לא משנה X_X

NeTa MuFlEtA

New member
חחחח אורי אני לא רוצה להגיד לך אבל

... אמרתי לך
חחח סתאאם זאת תוכנית מוסיקה שחורה מה ללירון ולזה
ולמה שהוא דווקא יעשה את זה בתוכנית הזאת בתור בכורה