אעעעעעעעעעעעעעעע

אעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אוקיי איי שם בשלהי פברואר כשאני הייתי יחד עם מורן בסיבוב הופעות של 30, אני וחברתי השוודית ג'ן הכנו שרשראות ללהקה ונתנו אותן לתומו שייתן גם לשאר, והכנו גם לנו את השרשראות האלה. והנה תמונה שלהם כאן. והשבוע היה ראיון עם שאנון, ותחנשו מה הגברבר שם על צווארו!?!!?!?!?!?! כן.כן. את השרשרתתתתתתת

תמונה של שאנון עם השרשרת..

יש גם ראיון, אני אשים אותו כשאני אמצא אותו

הסרטון

http://www.youtube.com/watch?v=tVCTlowEh6A זה סרטון מאוד חמוד בלי שום קשר. רואים את השרשרת בערך ב3.00 תומו החמוד מלמד שם מישהו גיטרה, אוח הוא כזה חכם...!!! ואז שאנון נכנס.

mika95

New member
תומו../images/Emo99.gif פשוט אין דברים כאלו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מגניב שהוא שם את השרשרת.....,איזה כיף לך

אני חושבת שזאת הפעם הראשונה

שאנשים רואים כמה בן אדם טב תומו באמת. שהוא כזה סבלני וחכם ומדבר כזה בבהירות, כשהוא פגשתי אותו פעם ראשונה בספמבר הייתי בשוק ואחר כך בנוריץ' הייתי ממש מוקסמת ממנו אני מתה עליו באמת שהוא בן אדם כל כך נחמד. וממש רואים את זה כאן בראיון שהוא יושב עם הילד וממש מסביר לו ונותן לו עצות מדהים

pizi23

New member
יוווווווווו, שניייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי שהוא שם את השרשרת! הוא בטח ממש אהב אותה! כל הכבוד! רק חבל שהם לא שמים את הצמידים שלנו
ת'אמת לא חשבתי שהם ישימו כי זה נורא בולט, אבל לא נורא, העיקר המחשבה, והבלאגן שעשינו עם זה

זה לא רק בולט. זה מכוער.

כל דבר שעשיתי להופעות שלנו שמה היה מכוער. כול להחולצות והסווטשרטים. אני מסתכלת על זה בדיעבד ואני אומרת לעצמי "שיט, איך יצאתי עם זה מהבית?!" הו וול פעם הבאה אני אהיה מאורגנת יותר.

pizi23

New member
לא נכון... הצמידים היו קצת מזעזעים

אבל ההודיז והחולצות היו דווקא אחלה! ראית איך כולם שאלו אותנו מאיפה זה, מי עשה והכל... אפילו כשעשינו את הסטריט טימינג בלונדון ליד האפולו, אנשים, סתם אנשים שלא קשורים לאשלון, עצרו אותי במינהרה למטה ושאלו אותי מאיפה ההודי שלי והתלהבו. ברור שהיה אפשר לעשות את זה יותר יפה, אבל בהתחשב במגבלות הזמן שהיה לנו, הכל יצא בסדר גמור. לפי דעתי לפחות. מעניין מתי הם יחזרו להופעות... אני כבר מתגעגעת בטירוף... תגידי, את זוכרת איך קוראים לשיר/להקה שהיו שמים תמיד בזמן שהיינו מחכים, עם המחיאות כפיים באמצע, שבהתחלה לא הבנו איך כל הקהל יודע למחוא כפיים בזמן ורק בשתי הופעות אחרונות בערך למדנו גם? אני לא מצליחה להיזכר...

למעלה