אעעעעעעעעעעעעעעע

הם חוזרים לאנגליה לGIAN ויש

להם עוד הפעה לפני זה ב3 למאי יש להם בפורטוגל.. ואחרי זה עוד 3 בגרמניה. אבל שום טור מוגדר עדיין. . הצמידים? היו מזעזעים, ידעתי שהייתי פשוט צריכה לקנות להם כאלה מוכנים. לא נורא. והלהקה קוראים לה Enter shikari ולשיר קוראים sorry you're not a winner שד"א הוא מזעזע ברמות. ממש אבל. הוא נשמע טוב בהופעה כשהיו מגברים בעוצמה מטורפת, אבל השיר שלעצמו כל כך מגעיל. בחיי.

pizi23

New member
כן, אני יודעת על GIAN וכל שאר

ההופעות... ג'ארד כל הזמן רק שאל בכל הופעה מי בא ל-GIAN, מי בא ל-GIAN, אז ברור שאני יודעת על זה. פשוט, אני לא יכולה להגיע לאף אחת מההופעות הקרובות. הסיכוי היחיד שיש לי להגיע להופעה זה בסביבות יולי-אוגוסט שאני נוסעת לחו"ל, אבל אני לא יודעת אם הם יופיעו אז ואיפה... לא נורא באמת... הם בטח נקרעו על הצמידים מצחוק, ואמרו מה זה הדברים המזעזעים האלה לעזאזל?!
זהו! ENTER SHIKARI! נכון! שמעתי היום את השירים של LOST ALONE ובא לי לשמוע גם את השיר הזה... בשביל להיזכר... תודה

לא נראה לי שהם יעשו הופעה ביולי אוגוסט

לפחות לא באירופה.. אני חושבת שהם יחזרו לארה"ב.. הם גם בקושי קידמו את ABL, וגם את זה יש להם לעשות..

אני גם מתכננת לטוס בסביבות יולי אוגוסט

או ספטמבר.. או אוקטובר... חח תלוי מתי הימ יחליטו שבא להם לחזור לאנגליה. אני רק מקווה שיהיה לי עם מי. כי להימ אין אשלון.. לצערי. אני כבר אסחוב איתי מישהו

בואי נקווה שהם באמת יעשו משהו

אני מקווה גם בשבילך. כי או שהם ממשיכים להפיק את הדיסק או.. ש.. לא יודעת.

pizi23

New member
אני יודעת שהם עובדים עכשיו על

הדיסק השלישי, אבל אולי הם ימשיכו לעשות הופעות בודדות כאלה בארה"ב, שהם לא צריכים לנסוע והם יכולים להמשיך להופיע ולהקליט באותו הזמן. אני גם אהיה בקנדה אז אולי הם יבואו גם לשם.. נראה...

למעלה