אעעעעע

אעעעעע

טוב יש פורום אפשר לפתוח נושאים ^_^ בעע ): משלחת מלוסאנג'לס באה לבצפר.. דיברתי עם כמה מאמריקאים על דה יוזד [וחלק מהם ירדו עליהם ):] ובקיצור אחת שם.. הייתה בהופעה של דה יוזד. והצטלמה עם ברט והיא הראתה לי איך הוא חיבק אותה ואני מסתכלת לה בעיניים כמו ילדה בת 3 ))):: [אה כן והיא הייתה ב2 הופעות של גרין דיי והופעה של כימיכאל ועוד מלא] אוף. סיימתי להתבכיין ): אבל.. אני רוצה לגור בלוס אנג'לס )))))::::: בוהו. חע פורום זה כיף ^_^ [כן בלע לא היה לי איזה שבוע מחשב ^_~]

whatascene

New member
חח קורה

ראיתי המון תמונות כאלה.. יש אנשים שיש להם מזל, מה לעשות. למרות שאני כבר יודעת שיום אחד אני אראה אותם לייב, מתישהו.. חח ובארה"ב, לפי מה שהבנתי, די טוחנים אותם בMTV וFuse, ככה שהם מוכרים יותר מאשר פה, ובגלל שאנשים לא אוהבים דברים בMTV.. ישר אומרים שהכל ממוסחר, ככה זה. מטומטם =\

יש לי שאלה אלייך

את מעריצה של MUSE נכון? קורה איתם משהו בזמן האחרון? כי השבוע שמו אותם כמה פעמים באמטיוי אבל לא שיר חדש אלא כל פעם שיר אחר ישן וזה מוזר שנזכרו בהם פתאום

whatascene

New member
שמתי לב, את שטוקהולם סינדרום

לא? ואין לי מושג מה קורה איתם, אני לא כזאת מעריצה, סתם אוהבת את המוזיקה. אה וקניתי את אוריג'ין אוף סימטרי אתמול.. חח גאד אני חייבת להפסיק לקנות דיסקים! ד"א, דיברתי עם המוכר ההוא ונראה לי הכי פשוט שתתקשרי לחנות (שמתי פה לינק לאתר שלה פעם והנה שוב www.metalist.co.il) ותבקשי להזמין, זה בטוח יהיה יותר מהיר

O L g i T

New member
וואי קבלי סגידה

אוריג'ין אוף סימטרי זה הדיסק הכי גאוני שאי פעם שמעתי. והאלבום שלהם אמור לצאת ב-2006...

whatascene

New member
*אהמTHEUSEDאהמ*

O L g i T

New member
חחח כן, אחרי זה דה יוזד.

אי אפשר להשוות אף דיסק לאוריג'ין אוף סימטרי. אפילו לא את הדיסקים האחרים שלהם [מיוז] חח

MeetLofe

New member
כל האמריקאים זונות

רואים אותם כל הזמן ונמצאים במלא הופעות אני גם רוצה;[

למעלה