אוווףףף אני מקנאה.. איזה כיף לה! יש אנשים כל כך מזליסטית בעולם...
Y yaelrs New member 26/12/05 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אוווףףף אני מקנאה.. איזה כיף לה! יש אנשים כל כך מזליסטית בעולם...
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אוווףףף אני מקנאה.. איזה כיף לה! יש אנשים כל כך מזליסטית בעולם...
B Black Dark Fairy New member 26/12/05 #16 יאא אני כלכך מקנאה באמריקקים האלה!! קודם כל מדברים שם אינגליש וגם הם כל הזמן בהופעות של אנשיםם!!!!!!!! עאעאעעאאעא!!!!! חח יש לי שם חברה..אני אבקש ממנה משו מאוד נחמד ליומולדת ***בובות של MCR******עיתון עם כתבה עליהם ועל דה יוזד******
יאא אני כלכך מקנאה באמריקקים האלה!! קודם כל מדברים שם אינגליש וגם הם כל הזמן בהופעות של אנשיםם!!!!!!!! עאעאעעאאעא!!!!! חח יש לי שם חברה..אני אבקש ממנה משו מאוד נחמד ליומולדת ***בובות של MCR******עיתון עם כתבה עליהם ועל דה יוזד******
W whatascene New member 27/12/05 #17 חח מדברים אינגליש? מה יש לקנא בזה? חוצמזה שגם בפיליפינים מדברים אנגלית, וגם שם יש הופעות..
B Black Dark Fairy New member 27/12/05 #32 חח..אני פשוט אוהבת אינגליש... ויש עוד הרבה מקומות שבהם מדברים אינגליש..חח אני יודעת את זה..אבל ארה"ב זה ארה"ב...(מה הקשר?לא יודעת...)
חח..אני פשוט אוהבת אינגליש... ויש עוד הרבה מקומות שבהם מדברים אינגליש..חח אני יודעת את זה..אבל ארה"ב זה ארה"ב...(מה הקשר?לא יודעת...)
S strungout New member 27/12/05 #23 הממממ גם פורום ליוזד יש? וואלה.. אחת הלהקות ללא ספק, היה לי תמזל להיות בהופעה שלהם שנה שעברה אין מילים, כיף אדיר..
הממממ גם פורום ליוזד יש? וואלה.. אחת הלהקות ללא ספק, היה לי תמזל להיות בהופעה שלהם שנה שעברה אין מילים, כיף אדיר..
W whatascene New member 27/12/05 #26 נו תפוז, לכולם יש פורום בסופו של דבר. (ברוך הבא) וזה בהחלט מזל והרבה ממנו
F Fairy Goth Mother New member 30/12/05 #34 זה כ"כ מפגר שלגאנז אין../images/Emo3.gif אבל אין... וזה יהיה מוזר נורא אם יפתחו עכשיו...אז בטח בגלל זה לא פותחים.. אבל הלהקה פשוט... הוו אקסל תעשה לי..ממ..בנדנה?
זה כ"כ מפגר שלגאנז אין../images/Emo3.gif אבל אין... וזה יהיה מוזר נורא אם יפתחו עכשיו...אז בטח בגלל זה לא פותחים.. אבל הלהקה פשוט... הוו אקסל תעשה לי..ממ..בנדנה?