שאלה לחבר'ה שהשתנה להם התאריך :) [אע"מ] עשיתם כבר תחקיר בטחוני?
S Shimrita17 New member 18/4/07 #66 חוץ מלהוריד לי את המצב רוח, באמת שלא הוספת לי הרבה וחוצמזה, שצלצלתי, היא אפילו לא שאלה תעודת זהות וכו'. היא פשוט אמרה "סוווווווף אפרייייייייל!!!!!!!!!".
חוץ מלהוריד לי את המצב רוח, באמת שלא הוספת לי הרבה וחוצמזה, שצלצלתי, היא אפילו לא שאלה תעודת זהות וכו'. היא פשוט אמרה "סוווווווף אפרייייייייל!!!!!!!!!".
S Shimrita17 New member 18/4/07 #87 התקשרתי עכשיו ו.... אני ריאלית לאע"מ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאי
C cartman kick ass New member 18/4/07 #88 מזל טוב!!!../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif
A AnGeLiNa JoNsOn New member 18/4/07 #91 כל הכבוד לך!../images/Emo141.gif וואי, בנתיים כל המומיינים ריאלים. פורום של תותחים
S Shimrita17 New member 18/4/07 #98 תודה שקסים שלי../images/Emo23.gif אבל.. זה לא קצת מוזר שכל כך הרבה ריאלים? כאילו, לא בקטע רע, אבל מישהו קיבל תשובה אחרת? יש לי הרגשה שאיתור חמ"ן נהנים מזה
תודה שקסים שלי../images/Emo23.gif אבל.. זה לא קצת מוזר שכל כך הרבה ריאלים? כאילו, לא בקטע רע, אבל מישהו קיבל תשובה אחרת? יש לי הרגשה שאיתור חמ"ן נהנים מזה
מ מוריני88 New member 19/4/07 #108 האמת שזה גם עבר במוחי.. לא שמעתי על אפחד שאמרו לו שהוא על תנאי.. אז סיננו הרבה אנשים בשלבים הקודמים/הם החליטו להגיד לכולם שהם ריאלים ולמרוח אותם על חודש לפני/כולנו תותחים
האמת שזה גם עבר במוחי.. לא שמעתי על אפחד שאמרו לו שהוא על תנאי.. אז סיננו הרבה אנשים בשלבים הקודמים/הם החליטו להגיד לכולם שהם ריאלים ולמרוח אותם על חודש לפני/כולנו תותחים
ע ערביסטית New member 19/4/07 #102 וואו אתם מתגייסים מאוחר.. הקורס שלכם יתחיל אמצע אוקטובר או נובמבר?!
V vodkafinlandiarules New member 19/4/07 #103 לי השתנה היום ל-15.4.08!!! מה זה אומר? ואיתור כבר נותנים תשובות?