אף אחד לא חיפש אותי היום
ממש מעליב
בכל

stp51

New member
אף אחד לא חיפש אותי היום../images/Emo35.gifממש מעליב../images/Emo7.gifבכל

אופן הנני כאן
היום הייתי בראיון עבודה, אפשר לברך, בשלב זה קבלו אותי עוד לפני שחזרתי הביתה, כשיצאתי משם אמרו לי נשלח לך מכתב, בערך שבועים תשובה וכבר בדרך הביתה צלצלו והודיעו לי כי בשבוע הבא אני מתחילה קורס ואז יאללה עבודה, זאת במידה ואני אעמוד בדרישות הקורס. אני מאד שמחתי ואל תנסו לבאס אותי, אני בשביל השבוע הזה שצרכה להתחיל בקורס מרגישה שהצלחתי ושברתי את המערכת, אני שוב במעגל העובדים ויש לי ערך, קודם כל כלפי עצמי וגם בין מעגל הסובבים אותי, ההרגשה נפלאה ואני מאד מקווה לעמוד במשימה, זה לא קל אחרי 6 שנים שיצאתי לגמלאות מכורח המציאות לחזור למעגל העבודה והנחוצים,אבל ההרגשה שלי טובה וזה עושה את ההבדל בין המובטלים לבין העובדים. וכאן אני חוזרת לנושא התמיכה הוירטואלית בנושא תוכנית האכילה, דרך חיים, הכל קשור והכל מתחיל מהראש, קראתי את הדברים שחלקכם כתבתם וצר לי שככה אתן מרגישות עם עצמכם (חוץ ממי שמרגישה טוב עם עצמה, אז סבבה לה והיא לא זקוקה לשום שינוי, כי מי שמרגישה טוב היא צריכה רק לשחזר הצלחה ולא לשנות כלום) אבל כל אלה שניסו והצליחו להוריד ואחרי שהגיעו למשקל היעד שלהם ואז הם עלו את הכל ומכופל ממה שהם היו, כי הם עשו דיאטה, המילה דיאטה היא באנגלית DIET = למות TO DIE שזה בעצם מגזר של המילה, מי שעושה דיאטה גוזר עליו למות. אי אפשר להחזיק לאורך זמן עם אותו תפריט ולאכול את אותו מאכל בוקר, צהרים וערב, אבל אפשר וגם רצוי לשמור על אורך חיים, על תוכנית, דרך שתוביל אותנו להרזייה מתונה ולהחזיק בה לאורך שנים. ולסיום שמעתי היום מאמא של איתמר ה
שלי, איזה מניפולטיבי ילד בן 3, ושמעו קטע, : אמא כעסה עליו ואמרה לו שיכנס לחדר, יסגור אחריו את הדלת וישאר שם עד שירגע, פתאום אמא שלו שומעת אותו יאני מדבר בטלפון עם אבא שלו ואיתמר מספר לו שאמא כעסה עליו והוא בחדר עד שהוא ירגע, אחרי רגע איתמר פותח את הדלת וצועק לאמא שלו, דברתי עם אבא בטלפון וספרתי לו שאת שלחת אותי לחדר והוא אמר שהוא כבר בא להרוג אותך. אז שיהיה לכולם יום מלא חיוכים

u אסתריקה יופי של הפתעה על הבוקר../images/Emo13.gif

אז מה נמאס לך להיות בחופש תמידי? מה קרה שהחלטת לחזור למעגל העבודה? אני שואלת מה שאת שאלת אותי לא מזמן כשרציתי לחזור לעבודה
בכל אופן אני שמחה בשבילך ומאחלת לך
בקורס ואחר כך בעבודה. ד.א איזה קורס זה ואיזו עבודה? ובקשר לאיתמר....אין עליו...אחלה ילד חכם

stp51

New member
רונית../images/Emo70.gifכי נמאס לי לשבת בבית ולרחם על עצמי

אולי זה יפתח לי דברים חדשים ואני אקבל אנרגיות חדשות ואני שמחה שקבלתי את הצ'אנס הזה, אני לא גרה ליד הילדים ויכולה בכל רגע נתון לקפוץ ולהעסיק את עצמי, כי עד שאני מגיעה אליהם כבר עייפתי ואני יכולה רק ממשך הנסיעה לחזור כלעומת שבאתי, ולכן אני צרכה תעסוקה, פה ליד הבית, והעבודה היא חלקית במתן שרות לאנשים בדיוק תפור עלי, או שכן או שלא, מה שבטוח אולי

שויי

New member
ריקה קירידה, אני מאד שמחה בשבילך ../images/Emo140.gif

דבר אחד איני מסכימה איתך וזה ממש לא מבאס. חוץ מברכות ואהבה תרשי לי לפתוח שיחה על הנושא שהעלית. כתבת: "אני שוב במעגל העובדים ויש לי ערך, קודם כל כלפי עצמי וגם בין מעגל הסובבים אותי" אז אני רוצה להבין, האם אני חסרת ערך עבורך או עבורכם ידידי, רק בגלל שאני לא עובדת בשכר? אני מבינה את התחושה עליה את מדברת אבל רבאק

stp51

New member
לא../images/Emo70.gif ממש לא../images/Emo70.gif אני גם לא עבדתי בהתנדבות

וזה עושה את ההבדל, בן אדם שלא עושה כלום עם עצמו הוא מרגיש רייקנות וזה מה שאני הרגשתי, לא מצאתי משהו שמתאים לי והתחברתי אליו בשביל להתנדב ולא מצאתי שום עבודה בשכר וזו היתה הבעיה, אני אוהבת אותך ומאד מעריכה את מה שאת עושה ואת אחללה בן אדם

איך לקחת לי את המילים מהפה../images/Emo3.gif בדיוק זה

מה שרציתי הרגע לשאול ....גם אני "התעלבתי" קצת מהאמירה הזאת ...לא חשבתי שמישהו מעריך אותי-אותנו פחות אם אנחנו לא מקבלים שכר כלומר לא עובדים אצל מישהו אלא עובדים במישרה מלאה אצלינו....

stp51

New member
אז רונית ושויי יש לי חדשות אליכן, בן אדם

שיוצא טרם זמנו מהעבודה (וכל אחד בנסיבות משלו) אל תתפסו אותי במילה, כי אתן ישר תופסות מילה ועליה מתלבשות תסתכלו על התמונה הכוללת, אני פוטרתי מהעבודה בגיל 50 וקצת זה פשוטו כמשמעו לקחת אדם ולזרוק אותו לרחוב, כי קשה בגיל הזה להתחבר למקום עבודה חדש, ואני כשזה קרה לי הרגשתי מאד קשה עם עצמי, הגעתי לתחושות אישיות קשות, משהו בבטחון העצמי מתערער, הערך העצמי יורד וההרגשה היא שמסביב מתחילים גם כן לראות אותי באור אחר. אפילו הילדים מייחסים בזלזול. במידה ולא עברתם את התהליך שפטרו אותכם מהעבודה ככה סתם באמצע החיים שאתם לא מרגישים זקנים/מבוגרים והחברה מסביב דוחה את ההצעות שלכם רק בגלל שכתוב שם שנולדת בשנת 19.......וזה נהפך ללא רלוונטי יותר, תאמינו לי זה קשה מאוד

amigoro

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifאני איתך בכל אשר תלכי

נדבר על זה השבת.

חבל מאוד שכך מתייחסים ( הילדים?) למי שפוטר

בגיל 50
אני חושבת שזה ממש לא פייר ולא אמור להיות ככה ועוד במיוחד מהקרובים . אסתריקה אני לעומתך לא מרגישה חסרת ערך או חסרת ביטחון אם אני לא עובדת אחרי כל השנים שכן עבדתי...אני מרגישה בסדר גמור ואף אחד מהקרובים והחברים לא מזלזל בי. אם הייתי חוזרת עכשיו לעבודה זה רק בשביל שיהייה לי עוד קצת כסף לבזבז
אני אוהבת אותך הכי בעולם וגאה בך על כל החלטה שאת עושה וטוב לך איתה

batiarr3

New member
רונית-לדעתי יש הרבה בדבריה של אסתי,גם אני

מרגישה חסרת ערך כי אינני עובדת זו הרגשה פנימית של מי שהופסקה עבודתו שלא בזמן הנכון בתחילה נהיניתי מהחופש אבל כעבור חודשתיים זה ע ב ר
זה מאד מאד ח ס ר לי אמנם אף אחד לא מזלזל בי , ובהחלט עבודה - זה לא בשל הבזבוז הנוסף זו התחושה שאת תורמת משהו

עצוב לי לשמוע שמי שלא עובד מרגיש חסר ערך../images/Emo7.gif

ושוב אני חוזרת על מה שאמרתי....יש הבדל גדול בין לעבוד בשביל תעסוקה...שלא ישעמם.... להרויח כסף....לבין הרגשה שאת חסרת ערך...אני ממש לא מקבלת את האימרה הזאת וחושבת שגם עקרת בית זאת עבודה במלא מובן המילה. אני למשל מרגישה מאוד על הגובה מכל המחמאות שאני מקבלת על כל מה שאני עושה בבית
ואני מאוד מרגישה שאני "תורמת" ולא משהו....הרבה.

stp51

New member
יופי רונית אני ../images/Emo5.gif בך שאת לא מרגישה כמוני

ואני אוהבת אותך באשר את

stp51

New member
שוב רונית את תופסת מליה בכל המשפט ובכלל בכל

מה שכתוב שזה עולם ומלואו ואת נאחזת בה, ולא זו הכוונה, זו הרגשה שלי וזה הרהורי ליבי שהוצאתי בקול
וזו התאוריה הכללית שלי, אדם קם בבוקר הולך לעבודה ומקבל מכתב סתם באמצע החיים שלא צריכים אותו יותר, מי שלא עבר את זה לא יכול לדעת ולהבין את ההרגשה שלי, זה אחרת שאת מחליטה ללכת, זה אחרת שאת מפוטרת ממקום שהיית מתה שרק יזרקו אותך וכל אחד עם הסיבות שלו, לכל בעיה יש השלכות, לפעמים הן טובות ולפעמים הן רעות, במקרה שלי אני מאד נפגעתי וסבלתי על כך שנים ואני עדיין סובלת מדימוי עצמי נמוך וגובה הביטחון בגובה של שטיח, ואני יודעת מה הייתי ואיך הייתי והיום אני לא מגיעה ולא נוגעת לרמה הזו אבל אני עובדת על זה ומשקמת ואני בטוחה כי אני על דרך המלך, ובקשר לילדים זו ההרגשה שלי הכללית לכל הסביבה והמשפחה, אני בטוחה אם תשאלי את בנותי הן לא יגידו לך שאני אמא פחות טובה בגלל שהפסיקו לי את העבודה, אבל אני יודעת שאני הייתי אחרת בזמן שעבדתי ואני שונה אחרי שהפסקתי לעבוד, ועם הרגשות אי אפשר להתווכח

אני 60

New member
אסתי יקרה../images/Emo201.gif

קודם כל אני מאחלת לך המון הצלחה בעבודה החדשה. שנית , אני מבינה ללבך כי כשאדם מרגיש שלא צריכים אותו זה עושה משהו בפנים. אבל יחד עם זאת אם את מרגישה שאת שווה הרבה ותרמת הרבה אז אולי כל הפטורים לא כוונו אישית אליך והיו עוד מניעים מסביב. ואת ממשיכה להיות שווה אפילו מחוץ למערכת. עבדי על עצמך והלוואי בעבודתך החדשה תצליחי להחזיר את בטחונך שבכלל לא נראה ירוד. מחזיקה אצבעות להצלחה.
-שלום-ית

אסתריקה נראה לי שהיום אנחנו לא משדרות על אותו

הגל כמו תמיד...אז תחליפי ערוץ
כי כנראה לא הבנת שלא התכוונתי אלייך אלא בכללי... ברור שעם הרגות אי אפשר להתווכח ואני גם לא מתווכחת פשוט היבעתי את דעתי . מה שכן רציתי שתדעי שאחרי הכרות של שלוש שנים איתך אני יכולה להגיד לך בפה מלא שמעולם לא הרגשתי שאת חסרת ביטחון או "בגובה של שטיח"
להפך....את תמיד משדרת ( בהצלחה ) המון ביטחון ומלא מרץ גם כשאת אומרת שאין לך מספיק אנרגייה לפעמים. בקיצור מה שרציתי עוד להגיד לך שאני אוהבת אותך , מפרגנת לך הכי בעולם ומברכת אותך על ההחלטה שתעשה אותך מאושרת.

stp51

New member
רונית../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gifמכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

batiarr3

New member
אסתי יקירה-בשעה טובה ומוצלחת,שרק תהני

מכל רגע בעבודתך החדשה מי כמוני יודעת מה זה להפסיק לעבוד. . .
ואיתמר המתוק למד גם למד את חוכמת ה
ב ה צ ל ח ה

למעלה