אני חייבת לציין שהשרשור הזה הרס לי את העיניים. אין יותר 6\6
C chen010189 New member 30/10/06 #86 נועם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הספר
נועם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הספר
C chen010189 New member 30/10/06 #94 איזה פנימיות "כלה ונחרצה" של טל רבינוביץ' עד כמה שהסיפור ממש ממש לא מצחיק יש שם איזה שורה שהפילה אותי על הרצפה. מה שכתבתי לך למעלה.
איזה פנימיות "כלה ונחרצה" של טל רבינוביץ' עד כמה שהסיפור ממש ממש לא מצחיק יש שם איזה שורה שהפילה אותי על הרצפה. מה שכתבתי לך למעלה.
C chen010189 New member 30/10/06 #103 לא יודעת אבל זה קרע אותי כי זה של ערסים(ובאמת מדובר בנרקומן-ערס-ישראלי-מצוי, זה סיפור אמיתי על אישה מוכה וכמה מפתיע, היא גרה בשכונה שלי!)
לא יודעת אבל זה קרע אותי כי זה של ערסים(ובאמת מדובר בנרקומן-ערס-ישראלי-מצוי, זה סיפור אמיתי על אישה מוכה וכמה מפתיע, היא גרה בשכונה שלי!)
L limors2 Active member 30/10/06 #85 ועוד כאלה שעסוקות בלבגוד../images/Emo54.gif כשבעצם מה שבאמת אמרו להטריד בשיר זה שהיא אומרת שמצידה היא יכולה להצמיד אקדח לראש של מישהו ולגמור עם זה!!!
ועוד כאלה שעסוקות בלבגוד../images/Emo54.gif כשבעצם מה שבאמת אמרו להטריד בשיר זה שהיא אומרת שמצידה היא יכולה להצמיד אקדח לראש של מישהו ולגמור עם זה!!!
R RJlake New member 30/10/06 #89 מזה מזה?< אני שלחתי הודעה ואמרתי שאיזה כיף שלא פיספסתי את כריסטינה ואז שאלתי אם היה כבר שורטי ואז התלהבתי שיש בדיוק איך ששאלתי!! תפוזונה
מזה מזה?< אני שלחתי הודעה ואמרתי שאיזה כיף שלא פיספסתי את כריסטינה ואז שאלתי אם היה כבר שורטי ואז התלהבתי שיש בדיוק איך ששאלתי!! תפוזונה
L limors2 Active member 30/10/06 #93 לא תפוזונה, אני זונה../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif סתם מאז ה"שדרוג" יש להם כלמיני בעיות:-*
R RJlake New member 30/10/06 #98 ../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שבאמת מחקת את ההודעה ואז חשבתי אם קיללתי בה או משהו וכמה תפוזי מצידם
L limors2 Active member 30/10/06 #114 וגיטרות לא חנניות בכלל../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ראית מישהו לרוץ איתו?