אפשר להחליף את הבצק בפילו קנוי (החלק הקשה, המאתגר והכי כייפי במתכון).
אפשר להחליף את הדובדבנים והצימוקים בתפוחים נוספים, בחמוציות, בפירות יבשים, באגוזים ...
לא מכיר את השטרודל של הבודהה.
אשמח אם תספרי לי (ולנו) איך יצא לך.
איך זה מרגיש למתוח את הבצק עד שאפשר לשם נייר מתחת ולקרוא מה כתוב (ניסיתי).
חשוב לעשות את כל השלבים שכתובים במתכון (לישה מרובה, מנוחה, לתת הרבה זמן לשלב של המתיחה).
והכי חשוב-סבלנות.
אני לא אוהבת בישקוטי! אני צריכה עוגיה רכה ונגיסה...
ואם אתה ממליץ על טבילה בקפה , אני לא ממש בנאדם של קפה אלא של תה , ואם תמשיך להתעקש איתי - אין דבר יותר מיותר בתה שלי מאשר פירורי עוגיות!
אם הבנתי נכון דילוג על האפיה השניה ייתן סתם עוגיות מפוררות ולא מהו רך ונימוח...
בתור גרופית, אני שוקלת להכין עוגיות שיבולת שועל ולהעמיד פנים שזה האתגר השבועי וככה אזדנב גם כן.
אבל בתור גרופית, אני אשמח אם תזדנבי.
כבר כתבתי שביסקוטי זה עוגיות למבוגרים (שלא לומר זקנים).
אני זוכר את סבתא שלי מכינה אותן, ואני זוכר שלא אהבתי אותן כי הן היו קשות.
איך שדברים משתנים...
יצאתי בלי מתכון שיתופי אבל עם הוכחה שאני צעירה!
וזה אחרי שבעבודה כל ה"ילדים" כבר גרמו לי סופית להרגיש זקנה.
זה רק אומר שצריך להקפיד ולהמשיך #לא# לאהוב ביסקוטי, ואשאר צעירה לנצח...