אפילו היפנים שונאים יהודים

engel55555

New member
אפילו היפנים שונאים יהודים

אני רוצה להגיד פה לכולם שאני תותח בסידרה אבל מה שראיתי בפרק שהיה בתאריך 21.5.05 אז ככה ישבתי לתומי מול הטלוויזיה וראיתי אינויאשה ופתאום היה איזה קטע עם כוהנת ובידיוק המפלצות באו להתקיף ובדיוק שאינויאשה הרס אותם הם הפכו לקלפים ועל הקלפים היה סמלים של מגן דוויד הסמל של ישראל למי שלא יודע זאת אומרת שהיוצרים בסדרה מחשיבים אותנו היהודים כשדים שיש להשמיד אותם אני רואה שנאצים יש גם ביפן וזה נורא פגע בי כי אני אוהב את הסידרה מאד ובאותו רגע זה נראה לי שהרעים בסדרה הם כאילו יהודים שיש להשמיד אותם כי הם שדים למי שלא מאמין לי שיוריד את הפרק הזה אני חושב שזה פרק 62 אם אני לא טועה אם אני טועה תשלחו לי הודעה ואני כבר אגיד לכם איזה פרק

De-Panther

New member
מה פתאום!! מגן דויד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נקרא ככה רק ביהדות אבל בעבר גם שבטים פאגנים שונים השתמשו בו הוא אחד מהסמלים היותר נפוצים בעולם ולא רק בגלל היהדות היהודים לקחו אותו לעצמם בגלל דויד אבל דויד הוא לא הראשון שחשב על "כוכב משושה" יש הטוענים גם ש"מגן דויד" בעצם מסמל את האיחוד בין הזכר לנקבה תקרא את הספר "צופן דה וינצ'י" ותבין קצת יותר
אומנם הרבה דברים הוא שינה והוסיף כדי לתת נפח לעלילה אבל רוב הדברים שאומרים שם הם עובדות ידועות בעולם האומנות

אני לא היחידה שקראה את צופן דה

וינצ'י? סופסוף יש מישהו שגם קרא אותו! קראת גם את הספר הראשון של דן בראון? "מלאכים ושדים"? ספר טוב ממליצה עליו בחום וחוצמזה הוא קודם לצופן דה וינצ'י....

MichelleLev

New member
kansu

אני לא יודעת אבל יש כזה סימן שנקרא "הפנטגרם" והוא די דומה או זהה למגן דוד.. הוא מסמל חמש יסודות אש מים אוויר אדמה ומתכת.. יכול להיות שהשתמשו בזה? תודה לחנה על ה"מידע"

De-Panther

New member
הפנטגרם הוא כוכב...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמו המגן דויד רק בניגוד למגן דויד שהוא בעל 6 קצוות הפנטגרם בעל 5 קצוות הוא מזוהה בעיקר עם "כת השטן" אך הוא נמצא בעוד המון מקורות אחרים ויש לו עוד המון המון שימושים במקומות שונים אגב... זה לא 5 יסודות אלא ארבע יסודות מתכת לא נחשבת ליסוד
יש מצב שהשתמשו בסידרה בפנטגרם... אבל אם הוא אמר שהוא ראה מגן דויד אז כנראה השתמשו במגן דויד זה לא בא להיות אנטישמי וכל זה... זה סה"כ עוד סמל בשרשרת של הרבה סמלים שמשתמשים בהם בסידרה...

וגם תגובה לזה -

פנטגרם זה סמל ששיך למיסטיקה. פנטגרם הפוך, זה שייך לכת השטן, או כת התשומים, או כת הטיפשים, או כת "שוחטי החתולים" (ודרך אגב, לידע כללי - בכת השטן ל - א שוחטים חתולים, בוזזים את פרוותם, אונסים בחורות על קברים, או שותים דם של חתולים, זאת פשוט כת בעלת אמונה שונה, בעלת אידיאולוגיה משל עצמה, ומי שנכנס יותר לעומק שלהף רואה שהטיעונים שם הם דווקא מעניינים. טיפשים, אבל בהחלט מעוררי מחשבה
)

יש ארבעה יסודות

מים אש אדמה אוויר אם מישהוא יקרא את "מלאכים ושדים" של דן בראון תיראו שמה יותר פירוט על השימוש של היסודות במדע. אם תשימו לב משתמשים ביסודות בהרבה מקומות. למשל בסדרה המצויירת "נערי שאולין" משתמשים ביסודות ולכוןל לוחם יש יסוד משלו. בהרבה מקומות ניתן למצוא שלוחמים ממוינים ע"פי ארבעת היסודות הללו.

כה אני מוזרה ^^;

כשאני אומרת על ספר שהוא קלאסיקה אני מתכוונת כזה שהרבה קראו ^^;; (כי הרבה מאוד אנשים איפה שאני גרה או קראו את זה)

אוקי,

לדעתי, ההרבה אנשים איפה שאת גרה קראו את זה מסיבה אחת פשוטה - והיא "להעשיר" את ה"ידע" שלהם. לא ספר שמשריץ בתוכו חוכמה ולא נעליים, ספר בעל עלילה טיפשה כנעליים. גם אני בהתחלה שמעתי "וואו צופן דה וינצ'י, רב מכר, קלסאי, חזק". הלכתי לסיפריה, ראיתי את הספר, וחשבתי לעצמי "הוו, הנה הזדמנות מצויינת". וכן, גם אני כמו "הרבה אנשים מהמקום שאני גרה בו" התלהבתי למראה הספר בעל הכריכה המסתורית, וגם אני התחלתי לקרוא אותו, ואז חשבתי לעצמי בעודי קוראת איזה 5 או 6 פרקים (מאוד קצרים, דלים, וקטועים) על מה לעזאזל כל הרעש?! אז המשכתי, בתקווה שאולי הרמה של הספר תעלה באיזה שתי מדריגות, והתאכזבתי. אז יכול להיות שבאמת אהבת אותו, והגיוני שהוא שיעשע אותך, אבל האם זה באמת בגלל שהוא ספר "חובה", או שהספר הזה הוא "חובה" כי הרבה אנשים קראו אותו, או לפחות חשבו שהם קוראים ספר מוצלח. הבנת את הפואנטה? ><

כן הבנתי -.-;;;

אבל זה שאת לא אהבת את הספר לא אומר שכולם חושבים ככה <.< אני מכירה לא רק הרבה קשקראו אותו אלא מן הסתם הרבה שאהבו אותו והמליצו עליו... זה ויכוח מיותר.. עניין של טעם...

Fay Wood

New member
אני חייבת לקרוא את הספר הזה ../images/Emo168.gif

זה נשמע ספר ממש טוב... אבא שלי קרא אותו ואני לא
היום הופעה....

את יודעת מי קורא ספרים כאלה?

בעיקר צעירים שחושבים שזה אינטלגנטי לקרוא קצת על תרבות ואומנות. זה קיטצ', זה ספר זוועתי, כתוב ברמה של ילד בכיתה ה', ספר אידיוטי חסר פואנטה, ביזבוז זמן לחלוטין!!!!! קראתי אותו, ואני רוצה להגיד לך, שאל תעשי טעות כמוני. לא חסר ספרים על המדף - קלאסיקות, אימה, רומנים ועוד ועוד, הדבר הזה הוא פשוט בתת רמה, אני אומרת לך. הספר הגרוע שיצא לי לקרוא עד כה.

DarkBrownLynx

New member
על איזה משני הספרים את מדברת?

את צופן דה ונצ'י לא קראתי, את מלאכים ושדים כן, אבל כי זה היה ספר נחמד ובלי שום קשר לאינטליגנציה.

אבל זה מצחיק!!!!!!

הוא יעני נותן פירושים לא קשורים לכל הדברים! את אשכרה מתחילה להתווכח עם הספר ^^; אני אוהבת כאלה 0_ס

למעלה