אפילו היפנים שונאים יהודים

Yoley

New member
אבל זה לא אמור להיות ספר אומנותי...

זה כמו כל ספר מתח אחר. אני קראתי אותו ומצאתי אותו מותח ומעניין, אבל לא חיפשתי שם ידע על אומנות והכל... ובקשר למגן דויד - שמתי לב וזה באמת היה מגן דויד (עם שישה קצוות) בסידרה, ולא כוכב עם חמישה קצוות. ועוד פעם בקשר לצופן דה וינצ'י: אם אני זוכרת נכון (אבל רק אם), אז דיברו בו על כוכב מחומש ולא משושה.

אבל זה מתבסס על האומנות

למעשה, כל דבר מתבסס עליה. זאת לא הפואנטה. זה ספר ברמה מאוד, מאוד, מאוד נמוכה. דעתי שלי בכל אופן
וכאן סיימתי את הדיון! >.<

ketty the sheep

New member
../images/Emo45.gif

לא צריך לקפוץ ישר למסקנות, אנחנו בהחלט לא המצאנו את הסמל הזה.

Naraku SeXy

New member
רוב היפנים נוצרים ..

אם ראית סדרות נוספות, בטח שמת לב שהם בזכירים לנו כל הזמן שהם נוצרים עם צלב, או על השיער כתוספת, או תכשיטים למינהם .. יש אפילו סדרה שנקראת White Cross (צלב לבן)

בגלל שעשיתי במאגיה :

פאנטגרם זהו סמל שמסמל את היסודות אויר מים אדמה אש P: פאנטגרם הופך: שיך לכת השטן P: ווואה ומגן דויד לדעתי זה לא סמל יפה>_>

הא? 0_ס

רוב היפנים שייכים לדת השינטו
לא כל מה שרואים בכל סידרה תופס.. בסאקורה לוכדת הקלפים למשל הם חוגגים את חג המולד אבל מצד שני היא גם הולכת בראש השנה למקדש (שזה מקדש של שינטו) וכמו שרואים באינויאשה גם סבא של קאגומה נזיר של השינטו

מנמוסין

New member
הם לא רעים, בהכרח

הרי הכהנת יצרה אותם, במקרה היא כהנת רעה, אך גם כהנת טובה יכולה לעשות את. הם כשלעצמם אינם טובים או רעים.

MayaChan

New member
ורק לידע כללי:

היפנים דווקא לא שונאים אותנו,יש להם פתגם שאומר:"היפנים הם כמו יהודים" או משהו כזה... וגם יש בארץ מן קבוצה של יפנים שפשוט אוהבים את ארץ ישראל ובאו להתיישב פה,קוראים להם "המאקויה".

MayaChan

New member
רק לידע כללי:

היפנים דווקא לא שונאים אותנו,יש להם פתגם שאומר:"היפנים הם כמו יהודים" או משהו כזה(כמובן שיש לזה המשך שאני לא יודעת P:) וגם,בארץ יש קבוצה של יפנים שפשוט אוהבים את ארץ ישראל ובאו להתיישב בה,קוראים להם:"המאקויה".

טוב עם לומר את האמת...

יש תיאוריה מאוד מקובלת שאומרת שהיפנים הם צאצאים של ממלכת הצפון שבניגוד לממלכת יהודה לא חזרה מהגלות... מה שאומר שיפנים הם בני ישראל.. אנחנו בני דודים
תודה שהצטרפת לרגע של תרבות עם טניה -.-

HANSAMA

New member
מה פתאום...

האמתי ליפן לא אכפת לישראל! אין להם שום קרבה אליהם!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifיש גם יש

מתחילים להתפתח עסקי מסחר בין שתי המדינות.... הבעייה היחידה שבארץ אין הרבה אנשים שיודעים יפאנית, דבר שמקשה על העסקים האלו

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifכנראה שיש מספיק

יפאנים שיודעים עברית, כי התלונה היא לא על זה, אלא על שאין מספיק ישראלים שיודעים יפאנית.

למעלה