אפילו סכנין מעליכם

אפילו סכנין מעליכם

ליגה ב שם המקום שלכם קבוצה גרועה בלי ניהול סופה להתפרק ואתם בדרך הנכונה ליגה ב

פרדס1

New member
אמא שלך זונה

ואבי נמני משתמש בסמים יא הומו יושב שער 5 שער כה מרגש שער 5 דורש צהוב עולה באש

אמאמאמאמא שך זונה יא בן אלף זונות!!

אמא שלך מזדיינת עם קאקו בתוך החור בתחת של נמני! אבא שלך נרקומן מהמר! נמני הומו אנס! מכבי ת"א זונות!! אינשאללה ברקוביץ` ישבור רגל תוך כדי זיון עם רוסו!

סבתא שלך יא בן זונה מתרומם

על אוהדי הפועל ב"ש על הזין שלי ושל מכבי ובמיוחד אתה פרדס, אוהד ב"ש מסריח, חוץ ממך ועוד 100 שאוהדים את הפועל ב"ש, אף אחד לא אוהד אותה. אפילו להפועל עכו יש יותר אוהדים ממכם וגם למכבי פ"ת יש יותר. אתם מדברים על עגלקטיקוס לפני שנתיים הייתם בצמרת של ליגת העל ואיפה אתם עכשיו בליגה הלאוממית מפסידים לקבוצות מסריחות כמו הפועל אשקלון. אז שכולם ידעו כל אוהדי ב"ש על הזין שלי.

אני לא יכול אפילו לקלל שחקנים שלכם

כי אני לא מכיר אף אחד, כל השחקנים הטובים שלכם עזבו, ונשאר לכם רק זבל מהתחת, ועופר לוי הבא אימא שלך חולת סרטן תמות הלוואי מחר.

יא בנזונה! מכות אתה רוצה??

אם אתה גבר קבע איתי איפה שאתה רוצה! אני יהרוג אותך! אין לי מושג אפילו מי אני יא מסכן! באמת שלא כדאי לך להכיר אותי בקטעים האלה...

אני מתאר לעצמי שאתה כמו כל אוהדי...

מכבי! יודעים להיות גברים כשהם מאחורי משהו שמגן עליהם, אבל ראש בראש הם הומואים! דבר איתי כאן אם אתה רוצה, נראה אותך גבר עכשיו

RED OR DEAD BS

New member
בואנה יאפס

חטפתם 3 בדרבי וחיפשת קבוצה שתוכל לרדת עליה? נכון יש לב"ש 100 אוהדים, ואנחנו מפסידים לקבוצות כמו הפועל אשקלון. העיקר שמולנו אתם חוטפים בראש. ואם ניהול נכון אנחנו לא רואים שום קבוצה בארץ, מחלקת הנוער שלנו הייתה בין הטובות בארץ ועם יו"ר חדש היא תשוב להיות אימפריה וכך גם הקבוצה. בנתיים תקנה ללוני בכייני מוצץ.

פרדס1

New member
יא הומו

יא בן זונה לך תבדוק את עצמך ואבי נמני משתמש בסמים וכך גם אתה המכביסטים זונות. חארות כולכם ועל מה שעשיתם לדגו בשבת אתם תראו רק חרא העונה. ומה אתה מזיין בשכל איזה 100 אוהדים לב"ש יש הרבה אוהדים ולא צבועים כמוכם יא זונות שרמוטות

כל אוהדי הפועל ב"ש ההומאים האלה

תופסים תחת, אולי אנחנו הפסדנו בדרבי כי השופט היה משוחד, אבל אתם תפסידו בדרבי שלכם בלי שהשופט יהיה משוחד, יש לכם שחקנים כאלה אפסים, כל עוד אתם בליגה הלאומית אין לכם זכות דיבור, אולי שתעלו יהיה לכם זכות דיבור. ואתה מדבר לי על לוני כל שחקן שלוני ירצה הוא יהיה במכבי . רצינו בלונפלד ( שחקן נשמה שלכם) עבר אלינו בלי בעיה. רצינו אופיר חיים ( שחקן שזרקו אותו ממכבי כמו כלב) חזר אלינו. כל שחקן שנרצה יבוא אלינו, לוני לבד מסוגל לקנות את המועדון שלכם כי הוא בקושי שווה 4 ש"ח, מכבי ת"א אימפריה והייתם חולמים שיהיה לכם שחקנים כמו שלנו יש. ואל תדברו על נימני כי בחיים לא היה לכם שחקן כזה נשמה ובחיים לא יהיה לכם, אז שתקו יא חתיכת הומואים מסריחים אוכלים בתחת. איזה פורום מעפן יש לכם אפילו בפרום של צפרירים חולון יש יותר הודעות מאשר אצלכם חחחחחחחחחחחח.

פרדס1

New member
יאללה עוף מפה כבר יא בן זונה

תחסמו כבר תאפס ההומו הזה המכביסט הזבל הזה. ולוני סתם אפס ואתם אוהדים צבועים חארות יא מסוממים כולכם

למעלה