אפילו סכנין מעליכם

פרדס1

New member
יא בן זונה

כוס אמא שלך שמצצה לי אתמול עוף מפה כבר יא הומו

סבתא המכוערת הזאת שילמתי לה שקל

והיא הסכימה למצוץ לי וגם אימא שלך אבל היא עלתה לי קצת יותר 2 שקלים, יא חתיכת הומו מתרומם.

פרדס1

New member
יש פנצ'ר בעגלאקטיקוס

יא הומו יא בן זונה וסבתא שלך פדופילית מתחילה עם ילדות קטנות באייסיקיו יא בן זונה עוף מפה כבר

פרדס1

New member
אמא שלך שרמוטה

זונה מוצצת לנמני. יא מנקנק מחבלות יא הומו יא בן זונה סבתא לא רק מטרידה ילדות קטנות באייסיקיו היא גם אונסת כלבים יא בן זונה

אימא שלך הזונה הזאת אתמול טחנתי

אותה, בטח שמתה לב שאימא שלך נורא עייפה ולא יכולה כמעט לזוז ברגליים זה בגלל שקרעתי אותה אתמול, היא ממש טובה |כן. אבא שלך הפדופיל הזה מפתה נערוץ קטנות בכיתה א', וסבתא שלך השרמוטה שמוצצת לכל השכונה, מוצצת לרחמים את הזין יא הומו.

פרדס1

New member
קודם תלמד לכתוב יא הומו

כותבים שמת ולא שמתה יא מתרומם ואמא שלך זונה שרמוטה הבדואים מעסיקים אותה בזנות ולא מפסיקים לזיין אותה ואבא שלך אנס את סבתא שלך כי סבתא שלך אנסה את אמא שלך את אחותך ואת הכלבה שלך וסבתא שלך שרמוטה זונה מוצצת לנמני יא הומו. אתה בן אדם אידיוט ואתה על הזין של כולם יא אפס

כוס אימא שלך המעוותת הזאת

אפילו פלשתינאים מכוערים שהם בתולים כל החיים לא ירצו לזיין את אימא שלך מרוב הכיעור, בטח סבא וסבתא שלך אטוסטים הביאו את אימא שלך לעולם וכבר נוצר להם בן כל כל מעוות ומכוער יא חתיכת הומו אתה על הזין שלי ושל כולם, ילד כאפות מסריח כל היום אבא שלו מכבה עליו סיגריות, שם על הגב שלו מחבטות לוהטים, לפחות אבא שלי לא נותן לי לשתות שמן רותח, ואימא שלך גם מתעללת בך זורקת עליך כפכפים בקיצור אתה ילד מוכה ואומלל. ואימא שלך אפילו בתור זונה לא רוצים אותה מרוב העוות שיש לה.

רוני 2112

New member
פחחחחחחח איך הגעת לכאן אהבל

שכחת מה קיבלתם בשבת? כנס לאתר ONE ותתעדכן

שכחתם אתם אולי ?

אפילו אשקלון הקטנה מנצחת אותכם יא עלובים, הלוואי תירדו לליגה הארצית. כל השחקנים שלכם נטשו אותכם ונישאר לכם רק זבל מהליגה הארצית.

רוני 2112

New member
ולי עלובים אבל שכחת מי לקח לכם גביע

ומי הביא לכם שער במיספרת מהסרטים, קבוצה עלובה?! אולי אבל הביאה לכם שטרונגולים מבחינתי סיימתי להתייחס לזבלה שכמוך עגלקטיקוס וואלה נחיה ונראה איזה קבוצה תהיו השנה

eranpes4

New member
מה זה משנה עכשיו...?

אין לנו זכות דיבור,הקבוצה שלנו 00000000 תמשיכו לתמוך בז'ינו ולבוא למשחקים וזה מה שתקבלו קבוצת נדנדה פעם ליגת העל ופעם לאומית ואולי שנה הבאה גם ארצית... ובנסוף נסבול אוהדים כמו הצהובים האלה שהאמת אם הם היו עכשיו בלאומית הם היו סותמים את הפה ומתבישים

zuli4

New member
אולי זאת הרמה של הקבוצה שלנו..

אבל אתם העיקר הבאתם שחקנים, את ברקוביץ', ורוסו, וקאקו.. נראה לאן תגיעו.. בדיוק כמו הפועל חיפה בזמנו שהביאה את כל הכוכבים והגיעה למקום 4 או 5..

שתקו כאן עם הקבוצה המסכנה שלכם

בנתיים מי בליגת העל ומתמודדת על האליפות ומי בליגה הלאומית ומתמודדת על הירידה לארצית. לפחות אנחנו לא מפסידים לאשקלון, כל התארים שאתם לקחתם בכל הזמן שהקבוצה המסכנה שלכם קיימת מכבי לקחה ב-4 שנים האחרונות. אז שבו בשקט כל אוהדי הפועל ב"ש מסכנים, חסרי שחקנים, ורוני אימא שלך זוה מכוערת ואבא של זבלה.

למעלה