אפילו שזה פורום חנונים...

ahbarfilez

New member
רציתי רק להציק לכם שוב ../images/Emo6.gif

ברשימה הבאה יש תכונות של מוזיקה, אנא בחרו 10 תכונות חשובות לכם במוזיקה שאתם שומעים, ותנו מספרים בין 1 ל- 10 עד כמה חשוב לכם כל דבר, כש - 1 הוא הכי חשוב ו- 10 הכי פחות חשוב. לא יכול להיות ששתי תכונות יקבלו את אותו מספר. תודה רבה! הנה רשימת התכונות של המוזיקה: - איכות סאונד טובה - גיוון בכלים - שהיא תהיה קצבית - שהמילים יהיו עמוקות - שהמילים יהיו שמחות - שהמילים יהיה קלילות - שהמילים יהיו עצובות - שהמילים יהיו בעלות מסר - שההלחנה תהיה ייחודית - שלזמר\זמרת יהיה קול יפה - שלזמר\זמרת תהיה יכולת שירה טובה - שהנגנים יהיו בעלי יכולות גבוהות - שהיא תהיה חדשנית - שהלהקה תהיה פופולרית - שהשירים יהיו שונים אחד מהשני - שיהיו סולואים יפים - שהשירים יהיו ארוכים ובעלי התפתחות - שהמוזיקה תהיה קלה לשמיעה - שימוש בסולמות מיוחדים - שהיא תשלב בין סגנונות שונים - שתהיה מסובכת - שתהיה דרמטית - שתהיה לה אווירה מיוחדת אם אתם חושבים על עוד תכונות שלא ציינתי, אתם מוזמנים לציין. :) בכל מקרה, הנה התשובות שלי לסקר: 1 - שההלחנה תהיה ייחודית 2 - שהנגנים יהיו בעלי יכולות גבוהות 3 - שהמילים יהיו עמוקות 4 - שלזמר\זמרת תהיה יכולת שירה טובה 5 - שהשירים יהיו ארוכים ובעלי התפתחות 6 - שהשירים יהיו שונים אחד מהשני 7 - גיוון בכלים 8 - שהמילים יהיו בעלות מסר 9 - שהיא תשלב בין סגנונות שונים 10 - שיהיו סולואים יפים אתם יותר ממוזמנים לענות על הסקר.

משיב

- איכות סאונד טובה 3 - שהיא תהיה קצבית 2 - שהמילים יהיו עמוקות 7 - שהמילים יהיו שמחות 8 - שהמילים יהיו בעלות מסר 6 - שלזמר\זמרת יהיה קול יפה 4 - שהנגנים יהיו בעלי יכולות גבוהות 5 - שיהיו סולואים יפים 1

לא מוזיקה.

האם יש מכנה משותף לחלק מהשירים שאתה מחשיב כיפים? האם סולו הגיטרות יותר חשוב מהתופים?

izzy88

New member
בנאדם....

סינסתזיה זה מצב שיש לאנשים מסויימים. אין את זה לכולם ואתה לא יכול לצפות שיהיה את זה לכולם. זה שקראת את זה בעיתון לא אומר שוואלה לכולם יש. יש אנשים שחושבים שזה דבילי, יש אנשים שלא. סבבה לך שאתה מצליח לקשר בין מנגינה לצבעים (השאלה שלי זה אם זה תמיד היה לך או שכפית את זה על עצמך, כי זה לא בעצם לקשר בין שיר לצבע, זה לראות את הצבע בנוסף ללשמוע אותו. זה לא לקשר במוח שלך שזה הצבע שהיית מדמיין לשיר. תעשה טובה לך תתעדכן בידע שלך את סינסתזיה). ובטח שאנשים שמעו, אבל אין להם את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סלוניק

New member
סינתסזיה היא תכונה מולדת

(למעט אולי שימוש בסמים ותרופות המייצרים סינתזיה מסוימת) אין טעם לצפות מאדם שאיננו בעל יכולות כאלה לחוות את דעתו על הצבע של הסימפוניה השמינית. סתם הערה מעניינת, רוב הסינסתזיים מזהים מוסיקה דווקא עם ריחות. ומי שיגיב לי ב"בגלל זה השירים האלה מסריחים" הוא סתם נדוש.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי בדיוק על זה.

אגב, אצלי מספרים מתקשרים לצבעים. וגם נוסחאות מתמטיות, במובן מסוים. די מסובך להסביר את זה.

סלוניק

New member
מעניין אגב,

שבדיוידי של Pulse התאורה אכן מאירה את Us and Them בצבע סגלגל לאורך רוב השיר. על כל פנים אני לא מצליח לדמיין שום שיר של החומה בירוק. אולי רק את Run like Hell.

למעלה