אפי בירינבוים צריך ללכת הביתה.

BeN ShaDe

New member
זה לא קשור באפי.

אפי הוא מאמן טוב (למרות שהייתי מעדיף את דרוקר כמאמן עכשיו) וצריך לתת לו זמן כי בקושי שהיה לו זמן לבנות את מכבי. הזמן יעשה את שלו.

אה , כן ?

אז תסביר לי בבקשה למה הוא לא הכניס את סימונס אפי` שנייה למרות שהוא היה הכי טוב במשחק אימון האחרון ?? ולמה הוא משאיר את בטיסטה על הפרקט אחרי שלוש דקות שכל מה שהוא עשה בהם זה שתי נקודות ושלוש איבודים ? יש לי המון נקודות חושך מהמאמן הזה, אבל העדפתי לסכם במשפט אחד : אפי חייב ללכת הביתה לדעתי. נקודה.

BeN ShaDe

New member
סו וואט?

סימונס היה טוב במשחק אימון האחרון , אבל תזכיר לי מה הוא עשה לפני זה? כלום. ממש כלום. משחק אחד טוב , אחרי כ"כ הרבה משחקים מאכזבים שלו , לא יבטיח לו דקות משחק. ולגבי בטיסטה - אפי רצה שהוא ישתפשף ורצה לתת לו קצת ביטחון והוא היה צריך לעשות את זה. כשוויט בדרך החוצה , מכבי צריכה עוד זר גבוה בנוסף לפישר ואפי היה צריך , שוב , לשתף את בטיסטה כבנייה להמשך.

BeN ShaDe

New member
גם אפי אמר ש...

הרוטציה תהיה קצרה ולא ארוכה והשבוע בטיסטה שיחק ובשבוע הבא זה יהיה סימונס שיישחק. לדעתי גם יהיה יותר טוב להכניס את סימונס ליורוליג במשחק בית עם אווירה מחשמלת של 10,000 צופים ועם קהל תומך , מאשר במשחק חוץ בזאגרב.

באטיסטה הביתה

נמאס מהשחקו הזה כל משחק בממוצע 5 איבודי כדור של טירון ותמיד זה בזמן שמכבי רצה ואז הטירון הזה מאבד את הכדור וכל המומנטום נעצר לנו .

Raz Amir

New member
בזה אני דווקא מסכים.

וחוזר אל דיון פייזר דאז. איזו טעות נוראה זה היה לשחרר אותו.. אבל עכשיו מספיק עם החרא, להעיף אותו. להעיף את וויט אם הוחלט, להביא שני זרים במקום ובנתיים לתת לגרין ואליהו כמה שיותר דקות. לא לנסות אותו בכוח. למדו אותו וזהו..איבד כל כוח הרתעה או מבלבל שהיה לו. באטיסטה פשוט כלום מול קבוצות שלמדו אותו, לצערנו, הרוב יודעות מי הוא ואין לו שום סיכוי להצליח במכבי.

waviram

New member
בגלל טעות אחת לא צריך לפטר מאמן!

אני מסכים איתך שלא לשתף את סימונס הייתה טעות, אבל את באטיסטה הוא היה חייב בדקות האלה על הפרקט כדי שפישר לא ייכנס לבעיית עבירות. עובדה - גרין יצא ב- 5 עבירות ופישר שיחק עד הסוף. אם היה לו שחקן פנים נוסף באותן דקות, באטיסטה לא היה היום יותר משתי דקות על המגרש. בשביל משחק יורוליג ראשון כמאמן, אפי ניהל את המשחק יפה מאוד. בגלל טעות אחת לא צריך לפטר אותו... תן לו זמן...

waviram

New member
אפי זאת לא הבעיה

הוא תפקד יפה מאוד במהלך המשחק וקיבל לרוב את ההחלטות הנכונות. הבעיה העיקרית הייתה שארויו לא סיפק את הסחורה, התקשה מאוד בהובלת הכדור מול הלחץ של השחקן ששמר עליו, וויתר לעצמו בהגנה. אני מקווה שארויו יצליח להרים את הראש ולהתגבר על התקופה הלא טובה שלו, כי נכון לעכשיו, מספיק ששמים עליו שחקן הגנה טוב שלוחץ אותו ב- 15 דקות הראשונות ומכבי מאבדת אותו לכל המשחק...

BeN ShaDe

New member
ארויו היום פשוט לא עשה כלום.

המהלך היחידי שזכור ממנו לכל אורך המשחק זה השלשה עם העבירה. היו לו יותר מדי החטאות והוא צריך ללמוד לשתף יותר את החבר'ה. ממה שאני ראיתי עד היום ממנו במכבי , לא ממש התרשמתי ואמרתי "וואו" , אבל אני מקווה שאני אשנה את דעתי בהמשך.

waviram

New member
אוי, כמה שהטורניר בלובליאנה היה מיותר....

אם תיקח את כל החולשות של מכבי ותתחקר אותן, תגיע לגורם אחד עיקרי - טורניר ההכנה המיותר בלובליאנה. הטורניר הזה השיג שני דברים: 1. הוא מנע מהקבוצה להתאמן ומהשחקנים להכיר אחד את השני וליצור כימיה חיובית. 2. הוא הוריד את הביטחון של השחקנים ויצר לחץ אדיר בכל הרמות בקבוצה. עכשיו אנחנו נמצאים במצב לא טוב שבו צריך לחבר את הקבוצה תוך כדי ריצה בין משחק למשחק, עם הלחץ האדיר של מאזן ההפסדים, של התקשורת ושל הקהל, במקום לבנות קבוצה בשקט במהלך חודש שלם של אימונים בבית ולהגיע למשחק היורוליג הראשון עם גביע ווינר ביד... וכל ההבדל נעוץ בהשתתפות בטורניר הארור הזה בלובליאנה...

Raz Amir

New member
אתה צריך ללכת הביתה.

אתה וכל אוהדיי מכבי שחושבים שאחריי משחק אחד צריך לפטר. או גם אחריי חמישה. רק אל תשכחו לבקש עכשיו שיחזירו את ספאחיה בחזרה. לא חשבתי שאני אשתמש במושג הזה שוב, אבל נשבר כבר מכל הסטייקים למיניהם. אולי לשם שינוי תתמכו בקבוצה במקום להתהפך כל יומיים? הפסד אחד, לא נראנו טוב וזה עדיין משחק יורוליג ראשון העונה. אבל שאפי ילך... נו, תמשיכו לעשות מעצמנו בדיחה.

קנית מנוי ב3000 ש``ח ?

אתה נטשת טיול באמצע בשביל לבוא לעודד את מכבי מול גלבוע עפולה אחרי חמש הפסדי ליגה רצופים ? איזה זכות בכלל יש לך לקרוא לאוהדים שאתה לא מכיר ללכת הביתה בטענה שהם לא מעודדים ?! ובכלל, נראה לי שאתה הראשון שהמלצת להעיף את שרף הביתה אחרי אובדן האליפות אשתקד.. אז למה לא לעשות את הפעולה הזו עכשיו ולמנוע את החוויה המפוקפקת ההיא להתרחש שוב ?

Raz Amir

New member
נו, הנה עוד דיון על

מי יותר אוהד... לא נמאס לך? תאמין לי שהקרבתי למען מכבי לא מעט ולא פחות. אבל כשאתה קורא פה למאמן להתפטר אחריי משחק אחד, תעשה לי טובה. איך אני אגיב? בפרחים ונשיקות? ואם אתה חורץ גורל של עונה שלמה על פי משחק אחד (כשעונה שעברה נראנו הרבה יותר גרוע מהיום) אז אין פה שום טעם לדיון. עד שלא יתנו למאמן לעבוד, זה לא יוביל כלום. אצל צביקה לא הייתה שום בנייה, רק הרס. אפי לפחות מנסה, אבל איזה צ'אנס יש לו שכמוך יש עוד 250 אלף שבטוחים שהם פיני גרשון..

נראה לך שעונה שעברה היינו נראים

יותר גרוע מהיום ? אני לא סגור על זה. שנה שעברה שרף הביא אותנו לגמר היורוליג תוך כדי שהוא מעיף את מארחת הפיינל פור, את בארסה, את אולימפיאקוס, ואת סיינה שהיו במציאות כמה רמות מעל, וכאן הוא הפסיד מסל של דיקסון שנייה לסיום, ובגלל השיטה הנוראית של הפיינל פור הישראלי זה עלה לנו באובדן התואר. כל מה שלא אהבתי אותו זה כי חשבתי שהוא לוזר. אבל מה שאני רואה עכשיו זה שאפי לוזר יותר גדול. זה הכל.

Raz Amir

New member
צביקה הפסיד 3 גמרים.

אפי הפסיד משחק רישמי אחד. אין ספק אפי לוזר שיתפטר כבר

צביקה בחיים לא היה מפסיד שבעה משחקי

אימון רצופים. ובשני המשחקים הרשמיים הראשונים של אפי הוא נכשל ובגדול. הוא הפסיד לקבוצות נחותות בהרבה מהכישרון שהוא מחזיק. לצורך העניין , ההודעה שלי היתה פזיזה ונכתבה שניה אחרי המשחק מתוך עצבים . בתכלס` אני חושב שלשחרר את אפי עכשיו תהיה טעות פאטלית, אם כי אני עדיין חושב שהיה צריך להשאיר את גודס בתור עוזר ולא לתת לאפי להביא את הטירון.

למעלה