אפי בירינבוים צריך ללכת הביתה.

modz0r

New member
היה משחק רישמי אחד

גביע ווינר לא באמת קיים. הרי, כמה תארים לקחנו שנה שעברה?

זה מה שטענתי כל הזמן...

כל אותם אנשי תקשורת שחגגו שבוע שעבר ``תואר ראשון לירושלים ``- איפה הייתם סוף עונה שעברה בה טענתם שמכבי סיימה ללא אף תואר ?...

נמשל

New member
לא ההפסדים הם הבעייתיים

אלא הדרך, העובדה שמשחק אחרי משחק, אין שום שיפור משמעותי, לא רואים דרך, לא רואים שיטה. הכל טלאי על טלאי.

נצל"ש בלי קשר להפסד

מוכר כרטיס למשחק הראשון ב-26.10 בנוקיה מול גלבוע/ גליל במחיר סמלי. לא שאני לא רוצה ללכת או לא מאמין....אבל נסיבות של עבודה אין לי אפשרות להגיע. אם יש מעוניין, נא לשלוח מסר.

lb22

New member
אז אם הוא הולך

אז חבוב , לך גם אתה , בוא תחזיר תמנוי נמצא איך להחזיר לך את ה3000 שקל... לדעתי ? עזוב אל תאהוד את הקבוצה הזו. איך קראו לך פה? אה כן סטייק. מסתבר שיש פה הרבה אנשים שלא יודעים איך להיות אוהדים. כל הזמן לשנות לשנות לשנות לשנות אוהד אמיתי יוכל להבין שבנו פה קבוצה חדשה לגמרי , שחקנים שמעולם לא שיחקו ביחד ולא נותנים להם חודש להתחבר. אז בוא תחזיר תמנוי , חארם על ה3000 שקל שלך ועל הבכיינות שנראה פה כל הזמן סבבה? אה וסתם ככה כדי להגיד אני עשיתי מנוי ב1000 שקל.... הרבה יותר נחמד. נתראה שאני אחזור בינואר לארץ בהיכל ותראה מה זה לאהוד כמו שצריך.

אהלן.

מסתבר שהגיון ואתה הם לא בהכרח מילים נרדפות. הנה פתאום בא לי איזה תמהוני מסיאטל, (או מעיר אחרת באמריקה ) ומספר לי מה זה אוהד אמיתי במכבי. זה לא ייאמן , כבר אני לא יכול להתבטא איך שבא לי בלי שיבוא איזה פלצן ויאבחן איזה אוהד אני ולאיפה אני צריך ללכת. אה.. ואגב אני הייתי בטח מצליח למצוא מנוי יותר בזול לחודשיים האחרונים של העונה. ובמקום להשתעמם שם ובעקבות כך לכתוב כל מיני הודעות הזויות הייתי ממליץ שאולי כדאי לך לעשות איזה מנוי לסלטיקס או משו כזה.

lb22

New member
פלצן פלצן

אבל לפחות אני משלם הרבה פחות ממך על אותו מוצר .... העיקר זה לשבת למטה אה? הסיבות שאני כרגע בארה"ב שמורות עימי , אבל למרות זאת השקעתי את הכסף וקניתי מנוי ומצדי שהיו משחקים במכבי רק שחקני הנוער שלה גם הייתי מגיע לאהוד אותה. אני קודם כל אוהד את הקבוצה , ואני מכיר את הקבוצה הזו מספיק טוב כדי לדעת שצריך זמן. אני לא בעל זיכרון קצר כמו רוב אוהדי מכבי שברגע שלא הולך מפסיקים לעודד , טוענים שהמנוי לא שווה כלום ... פתאום כולם זוכרים רק את הדברים הטובים של מכבי של שנות 2004-2005 ואף אחד לא זוכר שמכבי הייתה 2 שניות רחוקה מהדחה ..וספגה די הרבה הפסדים באותה עונה. אבל בסדר תמשיך לחשוב שאתה אוהד מכבי סבבה? שאני חוזר (ד"א אני חוזר במיוחד למשחק של מכבי , אחרת הייתי נשאר עוד כמה שבועות בארה"ב) אני לפחות אהיה עם אנשים שבאמת יודעת מה זה אהדה לקבוצה.

למעלה