אפליה מתקנת וזהו! (גועל נפש)

clarkkent100

New member
אנא ממך...

חסכי ממני את הפסיכולוגיה בגרוש שלך. לא טרחתי ממש לקרוא את ההודעה שלך, לא אטרח לקרוא אותה, וכל שיש לי לאמר הוא, שכשיגיע הזמן ויכנס קצת שכל לראשך, את תסתכלי על הודעותייך אלו ותצחקי. את יכולה להיות בטוחה בזה. ברוכים הבאים לעולם המבוגרים.

moomita

New member
לא נראה לי שאטרח לעשות זאת

אתה בנאדם מגעיל.... ויש לי המון שכל חתיכת מלו מניאק אתה הדפוק..

moomita

New member
מן הסתם אני

חלק מעולם המבוגרים.. אל תשים את האשמה על הגיל שלי.. כי מבחינתי לא אשתנה

moomita

New member
תגובה2X

התוכנית הזאת כל כך מטופשתלא, שזה לא ייאמן שאנשים באמת צפו בהכמוך. הדוגמנית הזאת, ניראל, האם אפשר לקרוא לה בכלל דוגמנית?בוא נגיד שלא הקשיבו לעם, אז לפי דעת העם לא, לפי דעת אנשי מקצוע של 5 אנשים שונים בתכלית, הרוב חושב שמאוד כן היא כלל לא יפהמה שתגיד, והיו דוגמניות רבות אחרות, שלדעתי, היו אמורות לזכות יש מצב
. הדגש על "היו" ולא על "זכו"
. אני חושב, שהתוכנית הזאת הייתה מכורה. אופציה א': הכניסו ערבייה לתוכנית, היא הגיעה לשלבים מתקדמים (האל יודע איך) בזכות כישרון ועמל רב, היא לא וויתרה ונתנה פוש עד הסוף. מגיע לה. מכיר את המילה לפרגן? כי לא נראה לי שהשתמשת בה במשך הרבה מאוד זמן, אדם זעפן שכמוך, וכדי שאחר כך לא יאמרו שהעיפו אותה, כי היא ערבייה, נתנו לה לזכות. היו יכולים להעיף אותה וללא קשר למה יגידו.. לקראת הסוף לאף אחד לא היה אכפת אילו היו מעיפים אותה "כי היא ערביה" אלא בגלל הבנות האחרות בתחרות - להן הגיע יותר לזכות או שלחילופין, אופציה ב': מההתחלה רצו שערבייה תזכה בתוכנית. בטוח הם תכננו את זה מהיום הראשון.. כאלה תחמנים, יום וליל ישבו בבונקר ותכננו לפרטי פרטים איך "הערביה תצא מנצחת". בטוח השקיעו בזה המון זמן ומחשבה אולי כדי לעורר את עניין התוכנית בתקשורת ולזכות בתשומת לבם של אזרחי המדינה בקשר לתוכנית ולפרסמה, בטוח שהם רצו רייטינג, אבל זה רק פרט אחד מהדברים שיכול היה להביא להם רייטינג.. כי מיזה בלבד איכשהו לא נראה לי שהיה הולך להם מה שבאמת הצליח להם, או כדי שלא יאמרו שלא הכניסו ערבים לתוכנית, מי היה חושב בכלל על האופציה "למה לא הכניסו ערבים לתכנית? איזה קיפוח" להזכירך בעונה הקודמת לא הייתה אף ערבייה ואף אחד לא אמר מילה למרות שהם חלק "בלתי-נפרד" מתושבי מדינת ישראל, או שרצו לגרור את זה לעניין כלל-עולמי, כאשר בעוד התקשורת העולמית מפרסמת דברים לא-נכונים ולא-מאומתים לגבי מה שאנחנו עושים בשטחים, פה רצו להראות כאילו אנחנו נותנים הזדמנות לערביי ישראל להצליח. איכשהו לא נראה לי שהתקשורת הכלל עולמית תזכור את זה לאחר יום, חוצמיזה זו תכנית זוטרה וצדדית לכן לא יכול היה להיות מצב שנבוא ונתגאה בדבר כזה בפני התקשורת העולמית, אלא אם כן מתכניותינו לפדח את המדינה עזוב את העובדה שהיא לא יפה, וכלל לא היה מגיע לה לזכות תעשה חישוב מהיר, אם, (וכאן אני שמה נטו אנשים) 10,000 צפו בתכנית ושלחו אסאמאסים, כמה אנשים זה 33% ?, היא פשוט בהמה. רואים לפי ההתנהגות שלה שהיא ערבייה, ואין מה לעשות בקשר לזה אני ראיתי בדיוק כמוך את הרגעים שהיא התנהגה חרא. ולמרות זאת, זה לא מרכיב חשוב בזכייה שלה. מאוד הגיע לה. מצטער אין צורך בהתנצלותך, מכיוון שדבריך לא חשובים לאף אחד, אם אני נשמע גזעני ומתנשא מסכימה עם כל מילה, גזעני כן, מתנשא בהחלט, אך זו היא דעתי תיהיה בריא .

clarkkent100

New member
זה לא ייאמן.. כבר יצאת טיפשה,

אז את מנסה לצאת עוד יותר טיפשה? דבר שני, רק בשביל הרקורד, לא קראתי שום הודעה מהודעותייך האחרונות. דבר שלישי, אני ממליץ לך להפסיק לשבת מול המחשב ולקרוא את ההודעות שלי במשך שעות, ולהפסיק להגיב עליהן אלף פעם. זה מוציא אותך גרוע.

moomita

New member
לא, אני לא יושבת שעות

אני חושבת שצריך לדעת לקבל דברים של אחרים, מי שמטיל ספק בכל דבר לא יגיע רחוק בחיים. וממש בוגר "לא שמעתי לא שמעתי" טוב.. העיקר שהשאר שמעו

מסכימה עם moomita

אין מה לעשות, היא צודקת. ולמי שרשם את ההודעה עצמה- אני לא זוכרת את שמך, אבל- אתה בעצמך ראית את התוכנית ואתה אומר שאתה לא מאמין שמישהו צפה בה?! נו, באמת. והפורום הזה נועד למי שצופה בתוכנית, אז ככה שש....?? בקיצור, אין שום אפליה מתקנת, עזוב את זה ותפנים כברר.. ניראל זכתה ואין שום דבר שתוכל לעשות לשנות את זה!

למעלה