אפצ'י!!

חןשסק

New member
אפצ'י!!../images/Emo186.gif../images/Emo42.gif

לא אוהבת להיות מקורת. אז מה איתכם ראשצלים? תוכניות מיוחדות לחורף? לגלוש בים? לצאת לקומזיצים? לקנות בגד ים חדש? דברו איתי!

tia3

New member
חחח...

אהבתי את הכותרת... אז ככה - אני שונאתתת חורף! עונה מעצבנת, מגעילה, ואיומה! גשם, ברד, רוח, קור, שמונים אלף שכבות בגדים, ואני כל הזמן מצוננת! אני כל הזמן צריכה להסתובב עם גליל נייר טואלט על הצוואר כמו קולר לר ממש אופנתי... חורף בשתי מילים - איכסה פיכסה.

tia3

New member
והכי מרגיז

כשאני שוכחת לקחת טישו לביצפר, וכמובןןןןןןןן שלאף אחד אין, אז צריך להשתמש בזה של האב בית שזה משהו כמו נייר זכוכית. גם השנה הוא תפס מעצמו... מגרש אותי בטענות שזה לא חדר למפעלי חוגלה... גררר... קקה שכמותו... חושב שהוא שנון...

חןשסק

New member
חחח נכון!!!../images/Emo42.gif

זה פשוט נייר זכוכית על גליל!! ולדעתי צריך לשנות לטישו את השם ל
ו (שיטו). יותר מתאים- מכל מני בחינות שאני לא אפרט כאן חחח..

cobainos

New member
הא!עוד חתימות

לעצומה העתידית שלי נגד החורף ביחד נגרש אותו:)

למקרה שלא נצליח

אני עובדת על נוסחה עתידית לשיקוי מכושף שהופך שונאי חורף לדובים . ככה נעביר את כל החורף בשינה ואז גם יהיה לנו הרבה יותר מרץ לנצל את הקיץ במאה אחוז .

cobainos

New member
מעולה!!:)אגב,גם לי יש פתרון אחר

להכין תרכובת מיוחדת,לחטוף כמה מטוסים ולרסס אותה על העננים!לפחות ניפטר מהגשם

חורף רולז!

כיף.... קור..... ברררררר יכול להיות שאני נהנת בגלל שאני רוסיה... אבל חורף עונה שולטת

שתקי יא...

ילדה איכסה שלא באה לטיול... היה כזה טיול שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... הפסדת משהו מטורף! הקיצר הכי הכי הכי שווה בעולם חורף... כי כיף בעולם חורף, וזוהר...בעיה שלך שאת לא יודעת ממי לבקש טישו =)

tia3

New member
הכי איכסה!

אני לא מתחרטת שלא שילמתי 600 ש"חים בשביל להסתובב על איזה הר נידח מכל הכיוונים! במקום זה עשיתי משהו הרבה יותר מועיל, כמו: השלמת שעות שינה, והרבה שופינג! ומאוד מעניין שאין לי ממי לבקש טישו! כל פעם שאני מבקשת באורח מיסתורי לאף אחד אין... מה זה אומר?! וזה כמובן, בתנאי שהשמוליק לא מעביר עליי את המשפט הנצחי "את מפריעה לי". גררר... בכל אופן, שמחה שהיה לך אחלה טיול. גמני נהנתי מאוד בבית, תודה.

חחחחחחחח...

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת... אבל את מדברת על שמוליק?! אחרי שהוא העיף אותי מהשיעור כי השתעלתי... בן זונהההההההההההההההההה...!!! וכן תצטערי שלא הוצאת 600 ש"ח על הטיול... ההר לא היה כזה נידח והיה כל כך כיף! ואגב...חןשסק,כן יגאל אלון לאילת...

tia3

New member
למה ציפית?!

זה ששמוליק היה מעיף אותך (יחד עם חצי כיתה נוספת), או שכולנו היינו ממשיכים לצחוק על הפנס הע-נ-ק-י שהוא חטף בעין... ולא - לא מצטערת! תתמודדי!!!

אני לא צחקתי עליו אבלללל...

בן זונה שיוצא את העצבים על המכות שהוא קיבל ממישהו אחר...!!

tia3

New member
למה ציפית?!

זה ששמוליק היה מעיף אותך (יחד עם חצי כיתה נוספת), או שכולנו היינו ממשיכים לצחוק על הפנס הע-נ-ק-י שהוא חטף בעין... ולא - לא מצטערת! תתמודדי!!!

חןשסק

New member
חחחחח../images/Emo42.gif

אהבתי את הקישור שלך לזה שאת רוסיה
ייתכן ביותר
לא נורא, אבל יש מצבים שאני גם נהנת מהחורף... אבל חבל שהם כל כך מעטים
יאלללללללללהה דיי להתבכיין! נעבור את זה כמו גדולים!

למעלה