אפצ'י!!

חןשסק

New member
כן, וכיאלו שכל החורף אנחנו../images/Emo42.gif

יושבים ומתכרבלים מתחת לפוך, נכון. הלוואי וזה היה ככה, אבל זה לא.

tia3

New member
וגם

לא האמנתי שיגיע היום, אבל מצאתי משהו טוב בחורף: פוך ע-נ-ק-י, חבית של שוקו, ומוזיקה! (אני עדיין לא חסידה של חורף. שאף אחד לא יתבלבל במקרה או בטעות...)

cobainos

New member
נעבור את החורף ואחר כך נראה..

באביב יש כזה שיר..של מיכה שטרית או משהו לא?

TIA3 את בי"ב ?

אם לא אל תעשי את הטעות שאני עשיתי ותתני לחברות שלך לשכנע אותך לצאת כי זה הטיול האחרון .

tia3

New member
אני

בי"ב, והטיול כבר נגמר. הם ניסו ולא הקשבתי. אני לא מתחרטת!

tia3

New member
מה

קרה לך בטיול? נשמע כאילו את בטראומה נפשית עמוקה...

לא היה שם שום דבר מיוחד

פשוט ימי התיכון שלי לא היו עליזים . לא הייתי מחוברת לאנשים ולאווירה התיכונית . כך שארבעה ימים עם השכבה שלי בתוספת הליכות רגליות רחוקים מלהיות בילוי . הדבר היחיד שהיה נחמד שם היה הלילות באכסניה

ללא ספק, יש את היתרונות הברורים

סיגריה של חורף, יחד עם קפה של חורף. אין מה לעשות - זה עושה את היום.

ולקראת החורף

הבנתי שמתחדשות הופעות הג'אז בצהרי יום שישי באידאה . למרות שנראה לי שהאידאה על סף פשיטת רגל (מוצ"ש הייתי שם והיה ריק , לעומת הבארסה שמפוצץ אפילו באמצע שבוע) נראה לי שהגיע הזמן שאני אבדוק את המתכונת הזאת . במיוחד מתאים לי היום כי בניגוד לרובכם אני היום בלילה אעשה כסף במקום לבזבז כסף . שנאי , יש מצב לראות אותך שם ?

amickyaa

New member
../images/Emo13.gif מה קרה לך ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

חןשסק.........יושבים מול הקמין ומתחממים.......
לא צריך לעשות כלום !!!!!!!
אולי,לראות טלוויזייה........
את ממישור הנוף ???

חןשסק

New member
שום קמין ושום קינמון(?)../images/Emo42.gif

בעעע לא אוהבת שקר לי. ואין לי קמין בבית.. וכן אני ממשור הנוף, למה?

ווואההה

חן
מה קורה מותק? מממ... תכניות? הרבה הרבה תה:)) (אבל מתוק-מתוק ולא חם מדי) להתכרבל מתחת לשמיכה ולשמוע אביב גפן (ותגידו שזו לא מוזיקה שלחורף) בגדים-עשיתי קנייה מטורפת לפני פולין ככה שאנלא צריכה הרבה חוצ מכמה ג'ינסים....! זזתי ללמוד להיסטו! <תחזיקו אצבעות, מבחן ביום שני!>

למעלה