אפרופו דרקון,

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

MetalSinagouge

New member
למה הכוונה?

אני לדוגמא לא חושב שהקטלוג שדים יעניין אותי אם אני לא יודע מה לעשות, או יותר חשוב מה נעשה "מאחוריי הקלעים".

gwizard

New member
אני אוהב את הספרים שלו

למרות כל מה שנאמר, אני אוהב את הספרים שלו כי: א. הם כתובים בצורה יוצאת מן הכלל (האיש כותב טכני במקצועו), ברור ונוח לקריאה והבנה. ב. המידע שהוא מעביר עובד. מניסיון. זה לא משנה שהוא מערבב שם דברים משלו, כל עוד זה עובד זה נכון ואמיתי. עכשיו, אני אומר מראש שלא קראתי את הספר על הזימונים כי הנושא לא ממש מעניין אותי כרגע, אך אם לשפוט לפי התגובות של אנשים בחו"ל אז הספר טוב.

PurpleFilth

New member
ישנם

יצורים ממישורים אחרים, כגון דרקונים ופיות. רובם בעלי אינטיגנציה מפותחת, אבל אתה יודע, הכל יחסי. יש אהבה שנאה וזיכרון, בנוגע לרצון - אני לא יכולה לדמיין יצור חי בלעדיו. לא בטוחה לגמרי לגבי דרקונים, אבל לפיות יש "חתימה וויזואלית", או יותר נכון, אשליה של גוף (מעבר לחוש הראיה), שצורתה ועצם השימוש בה עשוי להשתנות מעת לעת. עכשיו, השאלה היא, אם אותם יצורים הם מה שאתה מקבל כשאתה עושה זימון.

avi01

New member
שאלה בנושא יצורים.....

שלום לכולם: אני גם מתעניין הנושא שויות וכול הנושא המיתולוגי ויש לי שאלה: נאמר וקראתי במקורות שאנו אלה (בגדול) שיוצרים את האמונות שלנו, ובמידה ויש מספיק רצון ואמונה במשהו אז הוא יכול להתקיים?!? השאלה שלי על פי מה אנו יכולים לקבוע כי אכן קיים יישות עליונה, דרקונים, גמדים וכו'...? על סמך מה אנו יכולים לקבוע את האופי (של בוא נקרא לזה "הישויות המופלאות") אם לא באמת היו קיימים קדי לקבוע זאת? מה מוכיח שזה לא פרי דימיון שלנו או של אחרים הריי כולנו בסופו של דבר מתבססים על מאמר או שמועה קודמת? (אני קורא לזה "דעה יד שנייה" חחח) שאלה שניכנסה בי לאחרונה אגב אני מאוד אוהב את הדרקון, הפניקס במיוחד והחיות המופלאות כך שאני מקווה שאני לא יעליב אף אחד! ממני אבי

gwizard

New member
בגדול כן

אם יש בך מספיק רצון ומספיק אמונה אז אתה יכול לגרום לדברים להתממש בעולמך. מכיוון שכך, כל פרי דימיונך יכול להיות למציאות בדיוק כמו שכל דבר במציאות יכול להיות פרי דימיונך. זה לא משנה מה היה קודם, זה כן משנה מה יש עכשיו או מה אתה רוצה שיהיה.

PurpleFilth

New member
תשובה בנושא, יצורים

דבר ראשון, הייתי רוצה לעשות הפרדה בין "גזעים", כמו דרקונים וגמדים, ובין "חיות מיתולוגיות", כמו הפניקס וכימרה, לדוגמא. בגזע יש הרבה ישויות מאותו סוג, חיה מיתולוגית יש רק אחת. בכל השאר, מחזקת את דבריו של עמיתי האדמדם.

למעלה