אפרופו השאלה השאלתית של ritarita

ritarita

New member
לא רק שחידדת..גם הקלת על המצב..

אם שני הצדדים נשואים באושר..ולא חושבים לבגוד.. אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד.. אך אם יש בעיות..אצל מי משני הזוגות.. אפשר שהידידות תשרוד..אם היא אמיתית.. אפילו אם תהיה מעידה.. (אי אפשר להבטיח שלא תהיה) אז אני מאמינה שאפשרי.. אפילו שעדיין לא יצא לי לפגוש..

אש אש

New member
ריטה,את כתבת בכזה ביטחון כאילו

את מדברת מניסיון הרבה זוגות שהכרתי,לא עמדו במשיכה ההדדית לא חשבו או רצו לבגוד אך זה קרה,ועד לגירושים עצמם משהו שקיים במציאות שלנו וסביבי במשך שנים. אין ידידות בין גבר ואישה שיש בינהם משיכה,פשוט אין כדבר הזה!!!!

ritarita

New member
אני אישית...

לא פגשתי עוד ידידים במצבי הזוגי.. אז לא נתקלתי.. אם כי היה לי ידיד טוב פעם..והיה שם מתח מיני..ולא היינו קשורים לאף אחד אחר..אך הידידות נגמרה דווקא מסיבות אחרות.. אני גם לא מאמינה שיכולה להיות ידידות בין גבר לאישה בלי שתהיה קצת משיכה ביניהם..כי אצלי לפחות..משיכה באה המון פעמים מתוך חיבה לאדם עצמו.. אך אני מקווה שעצם זה שיש לי מישהו שאני אוהבת..יספיק לי כדי להציב גבולות בלתי נראים..אך מורגשים.. לא בכח..אלא שארגיש טבעי..שזה נכון עם בן זוגי..אבל לא נכון עם הידיד.. אני רוצה להאמין בזה.. מקווה פעם להוכיח

בזוז

New member
../images/Emo140.gif נעים מאוד

הנה את פוגשת. אני נשואה - ללא שום תוכנית לבגוד ויש לי ארבעה ידידים שניים קרובים יותר ושניים פחות, כבר המוון שנים. כן - קיימת בבסיס הקשר משיכה מינית, ככה למעשה מתחילה כל ידידות כמעט. אבל החוקים והגבולות ברורים לי ולהם - ומתאים לנו להשאר חברים טובים ולוותר על המגע הפיסי. דרך אגב - הם רובם חברים שלי ולא של בעלי, כלומר הם מכירים אותו והוא אותם, אבל השיחות והקשר העיקרי הוא ביני ובינם.

ritarita

New member
../images/Emo140.gifאיזה יופי!

ככה צריך להיות העולם.. בלי גבולות לגבי חברים.. כי רק אהבה של כולם.. מצמיחה פירות נהדרים..

דנה551

New member
יש לי שני ידידי נפש ממין זכר

אבל אנחנו מכירים מגיל 15 בערך ועברנו כבר את שלב המשיכה ביננו והיום אנחנו ידידים מאוד טובים וזה כיף שיש ידיד ממין זכר שאפשר לדבר איתו ולהתייעץ על דברים והוא מביע דיעה מנקודת ראות גברית. שיהיה לך יום כתום

אש אש

New member
שלב משיכה זה לא שלב שעובר

ואולי לא היה קיים בכלל בינכם גם לי יש חבר מאוד טוב מנעורים,הוא אומר שהיה מאוהב בי לפני מיליון שנה:) זה יכול היה לעבור לא משיכה...

ritarita

New member
נכון..אבל אם הראש לא עסוק בסקס..

ואם לא חסר לך את זה.. אז גם אם את נמשכת לידיד..את לא תחשבי על זה כל פעם שתהיי איתו.. זה פשוט לא יטריד אותך.. למה יש בגידות בדרך כלל? כי חסר..לא רק בגלל שיש משיכה..

אש אש

New member
לרוב אין קשר בין בגידות לסקס

בוא ואחדש לך האנשים שמגיעים לבגידה היא יותר ממקום נפשי ולא מיני,חסכים גירויים או פיתויים. ומשיכה קיימת היא קיימת,בכל פעם שהשניים ניפגשים לא,לא צריך לחשוב על זה יודעים שזה שם,מנסים להדחיק להסוות וגם אם אצלך זה משהו שונה לא מוכר אחר לגמרי וקיים??? אז זה שם בתת מודע,על כן נאמר:"כל דבר בחיים נוצר פעמיים".... פעם ראשונה בתת מודע... ותחשבי על זה.

ritarita

New member
אבל אמרתי את זה...

משיכה קיימת.. אך היא יכולה להיות רדומה..אם לא חסר לך שום דבר ברקע.. (וכמו שאמרת..לא רק סקס..גם חסר ברגש יכול להביא אותך דווקא לסקס עם הידיד..למרות שזה ממש לא קשור..) יש משיכה תמיד. היא קיימת בדרגות שונות..אך תמיד קיימת! אם לא מינית..אז רגשית..ואם רגשית..היא עשויה להפוך למינית.. אבל לא בהכרח..ולא חייב שגם אם יש משיכה מינית..היא תהיה לעשיה.. זאת יכולה להיות 'משיכה רדומה'..

למעלה