אפרופו חותנות........

shelycat

New member
אפרופו חותנות........

לחלקנו יש חותנות נחמדות ומתחשבות ולחלקנו לא אבל זאת בהחלט לא סיבה לא לחלוק סיפורי איימה על חותנות.... אז בוא נתחיל שרשור סיפורי זוועה ובדיחות על חותנות (לא בהכרח שלכן, אפשר של אחרים גם כן......) נראית לי דרך טובה לשרשר/לשחרר קצת מתחים ולצחוק על חשבונן של אלו שיהיו שם תמיד כדי להסביר לנו מה לא עשינו כראוי.... ככה כדי להתחיל שנה חדשה. נ.ב. גם סיפורי אימאות וגיסות הם לגיטימיים אז יאללה לפשפש בזיכרון ולהזכר בחותנת המחרידה של השכנה/חברה שלכן ומה הדברים הכי מוזרים, מחרידים ומצחיקים שאתן יכולות להעלות על דעתכן בעיניין. מי קיבלה את המתנה הכי זוועתית ממנה (במקרה שלי פעמיים תוך חצי שנה אותו בושם ולא מזמן ספר זיונים זול למשרתות), מי שתקה על פליטה פה מכוונת היטב ומי לא, מי לא ידעה מה לעשות כשהחותנת שלה נתנה לה טיפים נוראיים לחיים (או לחיי המין: אני קיבלתי ממנה את הטיפ שעל סדיני סאטן/משי רואים סימני זרע) וכו"....

nikit1

New member
יש לא מעט...

גיסתי העירה ברוב טקט כשבועיים אחרי החתונה שהתמונות היו מגעילות...
פעם קיבלתי מ"חמותי" (אחרי חנוכת בית אליה היא הגיעה בידיים ריקות) מעבד מזון יד שניה יחד עם "מזל טוב, זאת מתנה לאירוסין)...
שוב הגיסה היקרה- לטענתה היא היתה מאופרת הכי יפה בחתונה שלי ("אל תעלבי, פשוט יש לי טעם מאד טוב בדברים האלו וידעתי באיזה צבעים לבחור...") והשיא- קראו לי לבני משפחתי סוציומטים (זה עובר בדם
), ההתנצלות המפורשת מעולם לא הגיעה "בואי נשכח ממה שהיה, שנינו אמרנו דברים בלי לחשוב"...) והיד עוד נטויה לצערי, זו רק דוגמית קטנה.

אוהו... חמותי המהוללת

היא ממש מפורסמת בפורום הנקה... אני המומחית שם לענייני חותנות... אז ככה:
שאני ועמית התחלנו לצאת היא חקרה אותי עמוקות אם ובאילו אמצעי מניעה אנחנו משתמשים.
היא צרחה עליי שאני אעוף לה מהבית- כי לא עניתי לטלפון בבוקר...
היא ניסתה וכמעט הצליחה, לגרום לנו לבטל את החתונה. וכשברחתי מהבית שלה בדמעות היא עוד צרחה אחריי שאני חוצפנית ורעת לב. אחרי הנישואין כשהיא קבלה את העובדה שאנחנו משפחה, התחילו קטעים אחרים
כשהייתי בהריון היא הצליחה לסנן לעמית שאני אמנם בהריון אבל לא חולה- ולכן אני צריכה לנקות ולעזור עם הארגזים כשעברנו דירה- תוצאה- צירים מוקדמים ואשפוז של 3 ימים...
היא הודיעה לנו שהשם שבחרנו (אופק) הוא ממש לא יפה לבת, ומאוד כדאי לנו שנבחר שם אחר.
בלידה, היא החליטה על דעת עצמה שהיא תהיה איתנו, ועלתה על אוטובוס לתל השומר- למזלי ילדתי כל כך מהר שהיא הגיעה מאוחר מדי...
אחרי הלידה היא מדי שבוע "תוקעת" לי משפט בנושא המחזור (עוד לא קיבלת? אולי יש לך גידול? באמת הבטן שלך גדולה מאוד) ההנקה (כן, חלב אם זה טוב, אבל אין כמו אוכל של סבתא, תני לי אותה ואני כבר אדאג שהיא תהיה בריאה) ושאר ירקות (נו כבר מתי תשאירי לי את אופק? זה לא טוב שאת ככה קשורה אליה- או למשל- תני לה להיות בלול ולבכות, שתתרגל לשכב שם בשקט). אני חושבת שהחמה שלי מנצחת בגדול את כולם- לא? בשקט בשקט אני אומר שלמרות הכל היא מכינה לנו אוכל כל שבוע וגם מאוד אוהבת את אופק. (עמית, אגב, לא מודע שאמא שלו כזו... ), אבל האשה מלכה במשפטי מחץ, העלבות, ולהראות כאילו היא בסדר (צבועה...).

עדכון קטן

במקרה דיברתי היום עם חמותי על שמות (השכנה שלי קראה לתאומות שלה קסם ואושר. נורא- לא?), ואז פתאום היא אמרה שהיום היא כבר כן אוהבת את השם אופק לבת... (יש!!! הצלחנו!!). אבל בכדי לאזן את המצב היא הודיעה לי שזה מגעיל להניק תינוק מעל לגיל שנה (אופק בת 4 חודשים, ואני רוצה להניק כמה שיותר), ושאני לא עושה לה טוב עם זה, ועוד הוסיפה שאסור לי (היא אסרה עלי!!!) להכנס שוב להריון! (מה לעשות שאני ועמית החלטנו כבר לא לקחת אמצעי מניעה ובסוף הדרך להיות הורים לארבעה ילדים?). נשבעת לכם- לא מבינה את האשה הזו.

rinutza

New member
וואו, איזה סיפורים. האמת לכן זה בטח

זוועה אבל אותי זה ממש הצחיק (ואני מתנצלת...) פשוט לא להאמין שיש תגובות כאלה. לי לשמחתי אין שום סיפורי זוועה של חותנת או גיסות

fila

New member
שלי../images/Emo108.gif אין ספק שיש לך שאלות

לעניין! והרי לקט משובח:
חמה של חברה שלי ענה לפלאפון באמצע החופה שלה שלה ושל בנו....
חמותה של בת דודה שלי אובססיבית בענייני נקיון וחייבים להוריד בגדים לפני שעולים לחדריםף להתקלח לפני שיושבים על כסא או ספה, יום אחד בת דודה שלי הגיעה אליהם הביתה,היא גרה שם באותה תקופה והתעלפה ממש בכניסה, בטרם הספיקה להתקלח
, חמותה לא הסכימה שבעלה ירים אותה וישכיב אותה על הספה כי היא לא התקלחה.....
גיסתי... החליטה שהיא סוגרת לי סלון כלות שלא בנוכחותי.... ואפילו יצאתי ממש לא בסדר שלא הלכתי לשם ...
הגיס של חברה שלי ואשתו לא הגיעו למסיבה להולדת התאומים של חברה שלי "כי לא היה לנו איך להגיע", ולא, הם גם לא הביאו מתנה אח"כ.... וכן,יש להם רכב משלהם.....
חמה של חברה שלי לא מדבר איתה כי היא לא הסכימה לקרוא לבן שלה בשם ראשון "ג´ק" (עם קמץ - על משקל ג´ק פושטק) אלא רק כשם שני "יעקב" ויש עוד המון אני רק צריכה להזכר.....

limor 2

New member
אלוהים ישמור !

השרשור הזה מתאים בדיוק ליום הכיפורים. וחמותי, שבוע אחרי החתונה, היה ריב רציני(סיפור ארוך..) ובמקום להשלים היא באה אלינו הביתה, אמרה שאין לה על מה להתנצל ו .... אמרה לרועי (בעלי) שפעם הבאה כדאי שהוא כבר יידע בין מי לבחור: אשתו או אמא שלו !! קטן עלינו..

dorlim

New member
אין לי יותר מידי מה לתרום לדיון

אבל אני בהחלט יכולה לספר שצחקתי
לקרוא את הסיפורים שלכן (ואני יודעת שזה לא יפה לצחוק על צרות של אחרים
) הסיפורון היחיד שאני מכירה הוא של חותנת (לשעבר...) שהכריחה את הזוג לקרוא לילד ע"ש בעלה המנוח ועד היום הילד, למורת רוחו ולמורת רוחה של אמא שלו, "תקוע" עם שם מיושן

אתי@

New member
כנ"ל ../images/Emo6.gif צחקתי (סליחה מראש)

ולשמחתי אין לי שום דבר מזעזע לספר......... יופי של חמה מצאתי לי

צילולה

New member
מותר גם על אמהות??

אמא שלי לוקחת פה את כולן.. אני פשוט לא מצליחה לחשוב עכשיו על משהו ספציפי מכל הדברים הנוראיים שהיא עשתה או אמרה, אבל אני אנסה להיזכר בכמה מהטובים ביותר.. * אחותי הקטנה הביאה פעם חברה הבית לארוחת צהריים. אחרי שהחברה הלכה אמא שלי דרשה מאחותי כסף על הארוחה שחברה אכלה, כי היא לא צריכה להאכיל את החברות שלה.. * כשניסינו להיות נחמדים ולתת לה לבחור אזור שלשולחנות שהיא רוצה להושיב את האורחים שלה בחתונה, אחרי הרבה ריבים היא בחרה את האזור שקרוב לכניסה ואמרה:" כדי שנוכל לברוח מוקדם..." * אחרי זה היא אמרה לדודה שלי: "אני מצטערת שאני הושבתי אותך פה, זה פשוט מה שהם הכריחו אותי.." * היא לא היתה מוכנה להתנצל על זה שהיא אמרה לי כמה וכמה פעימם שמבחינתה אחרי החתונה היא לא תראה אותי יותר. ואני אחשוב על מה עוד להוסיף...

וואלה??????

אמא שלי עשתה לי כמה קטעים בחיים- אבל אף פעם לא משהו כזה... ליבי איתך.

ממש מזעזע

אני חושב שאוטוטו אני אקנה לחמתי מתנה. תמיד חשבתי שכל מה שקורה בינינו זה ממש נורא, אבל אחרי שאני קורא את הסיפורים שלכן אני חושב שדווקא נפלתי סבבה. כיוון שאשתי היקרה מספרת כמה כיף אצל אמא שלי, אז כנראה שגם היא נפלה טוב. אז צר לי, אבל אין לי מה לתרום לדיון, אבל חזקו ואמצו ואל תכנעו לשגעונות של המשוגעות.

בואו תראו את זה גם מזוית אחרת ../images/Emo13.gif

אני מבקרת פה בהמלצתה והזמנתה של shelycat...ו-לא, אני עוד לא חותנת בעצמי, אבל...אהיה פעם, כמו רובנו. וזה הולך ככה: תינוק שלי טל תינוק שיגדל כותבת זאת כאן כשאתה עוד קטן כותבת היום לאישה של מחר הגיגים מעכשיו לאחת שתבחר מחפשת מילים להגיד לך, כלתי לעתיד להבהיר שהילד הזה שבעצב נולד ובאושר גדל שלי יישאר לנצח לעד! נכון שנועד להפרות ולהרבות למלא את הארץ בכמותו תינוקות... ואחרי שעיין מיין ציין וזיין בך הוא בחר מכל הנערות. את, היפה, האוהבת, החכמה והמוכשרת, את החייכנית, המלטפת, שעושה אותו מאושר האחת ממיליון שאיתה הוא מרגיש נהדר... וכאן הוא שוכב לידי התינוק הפרטי שלי וסתם כך צופה בקלטת של BABYבאך. באוברול כחול צוחק לו בקול מנפנף בידיו ברגליו משמיע קולות עושה הבעות ואני משתגעת בגדול! מאוהבת מרותקת מנותקת מהכל. תדעי לך תמיד כשיגיע תורך שאני אפנה קצת מקום בשבילך ואת תעריכי, תנסי, תתאמצי להיות לי כלה נהדרת... על אפך ועל חמותך

limor 2

New member
מגיל כזה להתחיל עם צרות ?

ברור שהילד שלך, אבל מתי שהוא צריך לשחרר - או אולי בכלל היית מעדיפה שיתחתן איתך בעתיד ?

קצת הומור, לימור, קצת הומור../images/Emo8.gif

תלמדי לקרוא את הדברים באופי הנכון, כפי שהתכוון המשורר...ותגלי את השעשוע שבזה

limor 2

New member
אחרי שכתבתי - באמת תהיתי..

אבל לצערנו יש הרבה אמהות כאלו במציאות.. כפי שאת רואה בשרשור - לא חסר !

נופר30

New member
אין לי מה להוסיף כי נפלתי על חותנת

נהדרת אבל מזכיר לי חותנת אחת שכלתה הגיעה לבקר מחו"ל לארץ ובאה לבקר אותם ( היא הייתה בביקור ללא בעלה ) והם דיברו איתה בכניסה לדלת ואפילו לא הכניסו אותה ונתנתו לה לשתות שם כוס מים מיותר לציין שהיום המצב הוא יותר טוב כי יש נכדים

למעלה