אפרופו טל שחם

ahuvaw

New member
אפרופו טל שחם

האם מיהו יודע איפה ומתי מתקיים המרתון של טל שחם?

P u s s i c a t

New member
בד"ציתתתתתתת ../images/Emo124.gif

את שמעת את זה?
ולך אהובה - לצערי אין לי תשובה - אבל אם תהיה לך - או לכל אחד אחר - בטוחה שיש פה לפחות אחת שתשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע

P u s s i c a t

New member
לא שאלתי למה...

היה ברור שהמכשפה הכתומה תסדר כזה דבר מתישהו. שאלתי מתי כמה זמן. דרישות סף... כאלה מן פרטים

חחח... את לא הבנת

היא פעם היתה צריכה להגיע לשם , והיא הבריזה!!!! ככה שלא נראה שאת הפנים שלה תראי שם

P u s s i c a t

New member
אה...

מהמרתון האחרון (שהיית שם בלי שראיתי...
) בנתי כבר קיוויתי לרגע שלמישהי יחזרו האנרגיות בבום

Tami661

New member
YOU CAN NEVER SAY EVER../images/Emo98.gif

אבל נכון ל-never של היום... זה יהיה אך טבעי לטעון כך
בכל אופן, אני לא שמעתי על שום מרתון של טל שחם ומאחר שהשחם דיברה איתי בימים האחרונים... אם היה משהו, סביר להניח שהיתה מיידעת אותי
למה? יש דרישה???? רק תגידו...

P u s s i c a t

New member
../images/Emo13.gif

בקרוב.... בקרוב..... אגב - מה עם קצת טיפים לספינרים שמדגדג להם מרתון כזה ורוצים לדעת איך מתחילים עם זה? דרישות סף צורת אימון כמה זמן מתאמנים למרתון ראשון וכאלה מן?

המממ...

רצוי... בסיס של שנה ריצה לפחות מינימום חמישים שישים ק"מ שבועיים כבסיס מעבר לזה הכל עניין של רצון בלבד מרתון אפשר גם לרוץ בקצב איטי את הבאסטה שם סוגרים אחרי חמש שעות נדמה לי... אימון סטנדרטי למרתון אורך שלושה חדשים תכנית אימונים מסודרת ומובנית שניתן להוריד ממקורות שונים יש בה עיקרון של עליה הדרגתית במרחקים בעצימות ובנפח השבועי יש בה עיקרון של שבוע קשה ושבוע קל וחוזר חלילה יש בה עיקרון של יום קשה ויום קל וחוזר חלילה ברמות הבסיסיות חובה להגיע למשו כמו 80 קמ נפח שבועי בחודש האחרון לפני המרתון זה כמובן פינאץ ברמות הגבוהות יותר (130 קמ שבועיים) יש גם סוגי אימונים שונים ולא רק ריצות נפח רצים נפח רצים טמפו רצים פרטלק וברמות הגבוהות יותר רצים אינטרוואלים למתקדמים אינטרוואלים זה 50% מהאימונים עד כמה שזה ישמע לכם מוזר (אגב אני מתאמן בספינינג כמו בריצות ארוכות למי שלא הבין עד כה) לזה אין טעם להכנס בשלב הזה אלא רק למתעניינים לתוך זה משלבים תזונה עתירת פחממות מורכבות (עמילנים) בשיעור 60% ממה שנכנס לפה ושבוע אחרון לפני המרתון דיאטת רצח מיוחדת שמכינה תגוף למרוץ (לא דיטאה במובן הרזיה.. אלא משטר תזונה) מעבר לכל... הכל בראש הכל כח רצון מרתון כל אחד יכול בארהב יש כבר עשרים שנה מועדון של בני שישים בוגרי התקפי לב שרצים קבוע את מרתון ניו יורק אז כולם יכולים שתי מילים אומר בעצם שלוש בבסיס זה הההההספורט לאינדווידואליסטים מי שאוהב כדורגל כדורסל ומשחקי חברה שיחפש תצמו במקום אחר... אמיתי... זה ספורט למבוגרים זה לא ספורט לילדים הגיל הפיסיולוגי האופטימאלי לשיא עולמי נחשב 29 הגיל הפסיכולוגי האופטימאלי נחשב 39 הספורט הזה דורש מנטאלית הרבה אני עשיתי מרתון ראשון בגיל 23 אבל אני פסיכי אז אפשר למי שבנוי לזה מנטאלית האימונים קשים יותר מהמרוץ מירוץ נמשך 2.5 עד 3.5 שעות למרבית המתחרים כמה קשה שלא יהיה זה נגמר וזהו האימונים זה שלושה חודשים של שעות ושעות ושעות שאתה רץ לבד ביום ובלילה ומתאמן וקורע תצמך ומושך תצמך ועוד ועוד ואף אחד לא רואה כי אתה לבד עם עצמך למשוך תצמך בקצבים משולבי אירובי ואנאירובי באימון של שלוש שעות כשאתה לבד לבד להביא תצמך לקצה לקצה לקצה להתמיד באימון טמפו על 90% מצחמ בריצה ארוכה כשאתה לבד בלילה בכביש יש יש יש פיתוי להאיט להוריד קצת לוותר לעצמך אף אחד לא רואה ודי די די כבר נשבר לך ככה שלושה חודשים יום אחרי יום לילה אחרי לילה זה הקושי המנטאלי להביא עצמך למאמצים לאורך זמן כשאתה לבד עם עצמך ולהצליח להתמיד ולא להשבר ככה שלושה חודשים לא שלוש שעות כשכל העולם מסביבך האתגר ענק ההצלחה עושה לך את הכי טוב בעולם במרתון הראשון שלי חברה שלי אירגנה לי חבורה של עשרות אנשים שלא הכרתי שיריעו לי בקילומטר האחרון עד היום אני לא שוכח את זה ומדמיין את זה כשאני במאמצים קשים זה גדול בכל מקרה אחורי זה... אתה מרגיש שאתה יכול הכל הכל וזה כל הכייף מרתון שני התאמנתי שלושה חודשים כמו חמור ונכנסתי לאימון יתר בשבוע לפני המרתון... הלך לי הכל... הלך הלך... אז צריך לדעת להתמודד גם עם מצבים כאלו ולא להשבר ולהמשיך לאחר מכן הלאה כאילו כלום בכל מקרה כעת מאוחר מדי למי שחושב לנסות מזלו בטבריה 2006 מי שיחפוץ האינפורמציה מקצועית ומפורטת יותר באופן אישי - אשמח.

paris2

New member
../images/Emo45.gif כמה שאתה צודק..

כל האימונים לבד, 3 שעות של ריצה לבד....מדברת אל עצמי, מעודדת את עצמי, שרה לעצמי. 4 חודשים אני קורעת את התחת בריצות וזה אחרי שנה של טריאתלון עם דגש על ענף הריצה... והנה אני, שבועיים לפני מרתון ראשון..פצועה!

מי אנחנו? מה אנחנו?

אנשים פשוטים. רוצים להתאמן,להתקדם,לחייך,קצת לרדת במשקל,להפחית כמה אחוזי שומן,לראות ת'חברים ובעיקר לחזור הביתה בשלום. כתבת נפלא ומעניין, לא בטוח שאפשר להשתמש...

מי אני ומה אני... ../images/Emo13.gif

פעם היתה בחורה פשוטה שהחלה להתאמן כי רצתה להפחית במשקל. החלה בהליכה, המשיכה בריצה וכך נשרו להם הקילוגרמים מגופה. התמידה והגיעה יום יום לחדר כושר וכך מריצת קילומטר בקצב צב החלה לרוץ 15 ק"מ ביום בקצב ארנב... ואז יום בהיר אחד התודעה לספורט הנפלא שנקרא ספינינג והתמכרה. משם הדרך לאופני הכביש היתה קצרה. התחילו החברים לעודד אותה להתחרות, מה שבחיים לא הייתה עושה בלי הדירבון שלהם. היום מתחרה בתחרויות טריאתלון וריצות ארוכות. אין ספק שאת הדירבון הסופי נתנה לי פאריז באמצעות קריאת ההודעות שלה בפורום. עכשיו אני מריירת בעת קריאת ההודעה של הערבי. מי יודע אולי בעוד שנה אני אגיד שחליל דירבן אותי להתחרות במרתון. זאת אומרת שבטח ובטח אפשר להתשמש!!! ומייקי נשמה תפנים, אנשים נורמלים ופשוטים לא קוראים וכותבים בפורום ספינינג! רק שרוטים!!!

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

ההרזיה ושיפור התוצאות המזוויעות של בדיקות הדם היו רק הטריגר. היום? תראי אותי... שבוע לא מתאמנת ובא לי לחתוך ורידים. אגב - מה נסגר למחר? קובי או דודי או קבלת שבת בממלכה? חייבת לחזור לספנפן לפני אני משתגעת טוטאלית

shiri 80

New member
הגיע הזמן שתרוצי יותר מהר

משאת כותבת ...(אהמ אהמ מישהו כאן מחכה למסר) מזה דפקת כאן חריזה חבל על הזמן ... התאמצת או שבא בטבעי ? טוב נו חליק להסתלבט עלייך (היי אני כבר כמה ימים לא כאן כדי לקרוא לך טוניזאית ...) אבל את יודעת שמעריכים את ההישג וכן . את בהחלט צריכה מטרה חדשה ... מרתון ? יאללה נו .. זה הרי הצעד הראשוןלאיש ברזל ...

למעלה