אפרופו טל שחם

paris2

New member
בטח שאפשר

אם לא היה לי מדריך ספינינג שהיה מעודד אותי להתאמן לטריאתלון, סביר להניח שעוד הייתי קבורה אי-שם בבונקר....

Gspin

New member
ולא סוחבת פציעות...

סתם סתם סתם...

P u s s i c a t

New member
../images/Emo99.gif

נשמע מדהים. לא חשבתי לרגע אחד אפילו על טבריה. אבל בהחלט שוקלת את זה להמשך. הבהירו לי שכדי לעשות את זה אני צריכה עוד לרדת במשקל. לגרד את הקצה התחתון של המשקל האופטימלי. אחרת הנזק לברכיים (במיוחד ברכיים עם עבר כמו שלי) מובטח ולגבי האינדבידואל... זה מה שהכי אהבתי בטריאתלון זה מה שאני הכי אוהבת בשחיה לבד. בלי אף אחד שמ*&*ן לי במח. אני מול עצמי ומול המטרה. היה דיון בזמנו בקומונה. על להתאמן עם או בלי חברים. אז זה כיף להתאמן עם חברים. וזה סבבה לפעמים איזה מרתון ספינינג או מפגש. אבל יש קסם באימון עצמי. זמן לחשוב. זמן עם עצמך. כשהגוף מגיע לקצה גבול היכולת שלו המח נוגע בדברים שעד לאותו רגע לא היה לו מספיק שקט בשבילם. אגב - מישהו מהקבוצה שלי (לשעבר...) גר בארה"ב במסגרת שליחות מהעבודה. ערב אחד שעמם לו. חמישי בערב ישב בבית וחשב מה לעשות בסופה"ש. פתח עיתון. קרא שיש מרתון והלך על זה.. עד אז רץ להנאתו כל ערב. היום הוא מתאמן כבר לאיש ברזל. יאללה. עשית לי חשק מטורף

לבד

ריצות ארוכות זה ספורט יחידני גם אם תמצאי פרטנר\ית לריצה במוקדם או במאוחר מישהו מכם לא יתאמץ מספיק כי הכושר לא זהה אחד ירוץ מהר מדי בשבילו והשני לאט מדי בשבילו בסוף בסוף אתה לבד ולמייקי יש ויש אנשים שעושים מרתון בשביל לעשות מרתון זה אגב אופייני מאד למרתון ראשון לעשות כדי לגמור! (לא לא לא כמו סקס אני יודע מאמי...) רק מרתון שני מנסים לשפר תוצאות מתחילים לעבוד על זמנים יש מה שנקרא בעגה המקצועית LSD לא לא מה אתה חושב Long Slow Distance זה תופס את מרבית האימונים של טירוני המרתון רצים ארוכות ככה על 5 דקות לקילומטר וגם ככה עושים תמרתון האימונים קלים יותר הרף למול עצמך נמוך יחסית ואת זה כל אחד יכול כל אחד יכול רק שיחליט שרוצה והרצון הזה שלו יצטרך לעמוד במבחן שלושת החודשים מבחן המציאות מרתון הוא אקט של אנשים שתמיד תמיד הולכים לקצה להכי לאנשים שתיתן להם לעשות משו ויגידו במיידי... אני רוצה את הקצה אני אישית... הלכתי לטיול היתה עליה ארוכה עליתי בקושי מתנשף אמרתי ככה? מתחיל לרוץ שבוע ימים רצתי שני קילומטר ואחרי שבוע אמרתי אני? אני? עד סוף השנה מרתון! זה אופי מייקי כל אחד והשריטה שלו ואם תחושב שזה מוגזם... יש גם אולטראמרתונים במדבר נוואדה...

Infin1ty

New member
זה לא רק מרתון

גם ברכיבה על אופניים לפעמים עושים דברים לבד.. במיוחד אימונים בתחילת העונה כמו עכשיו, אימונים ארוכים ארוכים ובאמצע השבוע בדר"כ לבד.. דוגמא: שבוע שעבר, אימון של 6 שעות, בפלמחים, הלוך חזור, הלוך חזור וככה הרבה פעמים, כבר אין כוח לספור.. נגמר האוכל אחרי 4 שעות ורק סוחבים עם האנרגיה שנשארה מהפסטה של אתמול.. רק השיעמום מהקטע שחוזר על עצמו יכול לשבור בן אדם..

P u s s i c a t

New member
לא מחפשת פרטנר לריצות

ממש לא. את זה יש לי מספיק בספינינג וברכיבות. למרות שגם שם (באחרונות) אני לרוב לבד. הכי כיף. ולגבי המרתון הראשון - זה כמו טריאתלון. את הראשון אתה עושה כדי לסיים ובשאיפה לא אחרון... אח"כ מתחילים לעבוד על זמנים. מכירה מישהי שעשתה מרתון ראשון בחמש שעות וחצי. רק היא והכביש. השופטים כר לא היו שם. התחרות התקפלה כבר. אבל היא היחליטה שהיא תסיים והיא עשתה את זה. האחרים היו כבר יותר "שפויים" (אם יש משהו שפוי בלרוץ מרתון...) אבל את הראשון עשתה כדי להוכיח, לעצמה בעיקר, שהיא מסוגלת.

למעלה