אפרופו על להתנשק..

אילונוש

New member
אפרופו על להתנשק.. ../images/Emo25.gif

בנות אם תוכלו להביא לי עצות אני אשמח- מאז שיש לי חבר אני לא יכולה לשים ליפגלוס.. מה לעשות?

אילונוש

New member
אה ועוד שאלה ../images/Emo101.gif

יש לי פנסים שחורים כמעת כל הזמן מתחת לעיניים אז אני שמה מייקאפ של CLINIC ממש טוב, ואח´כ פודרה (בהירה) אז השאלה שלי היא זה לא מזיק אם לפעמים כשאני לא רוצה לשים מייק אפ אני שמה רק פודרה? כאילו זה לא מזיק לעור שמתחת לעיניים? ת´נקס!

katykr

New member
אז ככה.....

אני אישית לא חושבת שפודרה לבד בלי מייק אפ מזיק לעור, לדעתי פודרה זה אפילו חומר יותר עדין ממיק אפ (אבל אני לא בטוחה בזה). וההצעה לגבי החבר...פשוט אל תשימי כלום על השפתיים... גם אני לא שמה מאז שיש לי חבר, שזה כבר דיי המון זמן... אולי אם ממש חשוב לך תבחרי שפתון מאלו שיש להם טעם, אבל כדאי שגם הוא יאהב את הטעם. לרוב השפתונים יש טעם של שמן או משהו, וזה לא ממש נחמד!

katykr

New member
אממממ.....

אני אישית לא חושבת שפודרה לבד בלי מייק אפ מזיק לעור, לדעתי פודרה זה אפילו חומר יותר עדין ממיק אפ (אבל אני לא בטוחה בזה). וההצעה לגבי החבר...פשוט אל תשימי כלום על השפתיים... גם אני לא שמה מאז שיש לי חבר, שזה כבר דיי המון זמן... אולי אם ממש חשוב לך תבחרי שפתון מאלו שיש להם טעם, אבל כדאי שגם הוא יאהב את הטעם. לרוב השפתונים יש טעם של שמן או משהו, וזה לא ממש נחמד!

פודרה בלי מייק אפ לא שווה...

כי הפודרה אמורה לאחד את הגוון של המייק אפ... ואם את שמה את זה בלי המייק אפ אז זה לא שווה כי פודרה זאת אבקה שכשהיא באה במגע עם האויר היא לא נשארת יותר על הפנים... לכן שמים אותה רק אחרי מייק אפ... ולא זה לא מזיק לעור... רעות

רעות

רק תיקון קל, הפודרה לא אמורה לאחד את גוון המייק אפ. היא אמורה לקבע את המייק אפ ולייצב אותו ולעשות את מריחת האיפור קלה ויציבה. :))))))))

כן ולא.

בעיקרון רוב החומרים הם לא הדבר הכי טיבעי לגוף, אבל גם לא מזיקים במיוחד. מייק אפ לא מזיק פחות או יותר מפודרה. הבעיה היא שפודרה ללא מייק אפ לא מחזיקה מעמד:)

כן גם לי זה היה.....

פשוט אל תשימי.... זה לא נוח להתנשק עם ליפ גלוס.. לא לך ולא לו... רעות

shiraz2

New member
חחחח זה בדיוק מה שהטריד אותי..

אני במקום לשים ליפגלוס שמה או שפתון עמיד שלא נמרח... (שלא יהיה לחבר שלך שפתון...), או שאני פשוט שמה עיפרון תוחם ומטשטשת טוב טוב ככה שזה נראה כאילו שאין לי כלום אבל שיש שפתיים ממש יפות. בהצלחה...... נשיקות.. שירז

תלוי

מה יותר חשוב לך:) החבר או הגלוס:)))))))))) את לא צריכה לשים גלוס, אבל תעשי כמוני, בכל מצב אני תמיד שומרת על לחות השפתיים (גם נשיקות זה סוג של לחות...). יש בבתי מירקחת שיפתונים לילדות קטנות, הם שקופים ובטעמים נהדרים של תות, ענבים, תפוח ועוד... הם שומרים על לחות והם טעימים:)))) אז הנה לך פיתרון, גם לשמור על לחות וגם להיות יאמייייייי.....

למעלה