יש לי הערכה אליו כיוצר
אין לי מושג אם זאת העתקה מכוונת או העתקה בלתי מכוונת, שזה דבר שקורה להרבה מלחינים, לחן מסויים שהם שמעו יושב להם בראש, הם שוכחים ממנו, אבל הוא עדיין שם, ולפעמים בעתיד קורה שהם מלחינים דברים מאד דומים בלי לשים לב. גם לביטלס יש כמה שירים ששמתי לב שמזכירים שירים אחרים. Come Together מזכיר באופן חשוד שיר של צ'אק ברי ששכחתי את שמעו. (ולפי מה שאני יודע, צ'ק ברי תבע את לנון וזכה, זה נגמר כאשר לנון החליט לעשות אלבום קאברים שההכנסות ממנו הלכו לברי) Back In The USSR מזכיר מאד בלחן את Johnny B Goode של צ'אק ברי. ג'ורג' האריסון נבתע אף הוא על העתקת שיר מסויים, וגם כן הפסיד במשפט. מה שאני מנסה להגיד הוא שתקריות כאלו קורות גם לגדולים ביותר, אני מתאר לעצמי שברוב הפעמים אין העתקה מכוונת, אחרי הכל, אף מוזיקאי שמעריך את עצמו לא מעוניין להרוס לעצמו את השם. כשפול מקרטני חלם את "yesterday" (הוא הלחין את השיר בחלום) הוא למעשה היה בטוח שהוא שמע אותו באיזשהו מקום לפני, הוא ביקש לשאול הרבה אנשים אם הם שמעו את הדבר הזה לפני וכשאף אחד לא הכיר הוא הבין שזה בעצם לחן אותנטי שלו. ואני מתאר לעצמי שזה קורה לעוד רבים וטובים...