אפרופו שרשור גניבות במוזיקה שהיה כאן

komedawara

New member
אמ.. נוגע לבד רליג'ן, טעות..

זאת לא שורה שנגנבה, השיר של KC הוא 21st Century Schizoid Man ואין שום שורה בשיר "21st Century Schizoid Boy" השורות הגנובות הן ממש בסוף השיר, כשקולות הרקע שרים 21st Century Digital/Schizoid/Sofa/Video Boy (כל פעם משהו אחר..) וגרג גרפין (הסולן) שר: Cat's foot iron claw Neuro-surgeons scream for more Innocents raped with napalm fire ^ אלו השורות הגנובות ולמה לראות את זה כ"גניבה", כולה המילים, ועוד 2 השירים מדברים על 2 דברים שונים לחלוטין, זה לא כאילו שבד רליג'ן נכנסה לבלק-אאוט יצירתי או משהו (והם גם לעולם לא יכנסו לאחד! O: ) סה"כ השתמשו בשורות. עכשיו לך\י תגיד\י שהם גם גנבו את שם השיר כי בשניהם יש 21st Century.. נו באמת..

קצת יותר רציני

ידיד שלי מלוס אנג'לס כתב ספר על האלבום הלבן של הביטלס. הוא ערך מחקר מקיף על כל שיר באלבום, במיוחד Revolution #9 שהוא קטע שידידי מייחס לו תאוריות אמנותיות ומשמעויות שונות. במסגרת המחקר, הוא גילה שהביטלס השתמשו בקטע הזה בסאמפלינג של מקורות שונים. לאף אחד מהמקורות האלו לא ניתן קרדיט - ולא תמלוגים. הוא עמד לכתוב את זה בספר, אבל אז עורכי דינו ייעצו לו שלא לפרסם את הדבר, פן יבולע לו מצד EMI. מדובר הרי בכסף רב. הספר הוקפא, נכון לעכשיו.

מהפכה 9 זה אחד הדברים הכי לא ברורים

ששמעתי. האלבום הלבן הוא אחד האלבומים הטובים בתולדות הרוק בעייני, אבל לפעמים אני באמת מוצא את עצמי תוהה, מה עבר להם בראש כשהם הכניסו את: "מהפכה 9" ואת ווילד האני פיי, ניראה כאילו הם יצרו את האלבום, זה היה ניראה להם מושלם מדי והם פשוט החליטו להכניס כמה שירים לא ברורים כדי לאזן את כל העניין.

The Walrus

New member
תיקון קטן

"הוא גילה שלנון השתמש בקטע"... הקטע רבולושיין 9 הוא קטע סולו של לנון, לאף אחד מהאחרים לא היה בו חלק (הם די שנאו אותו, למען האמת). לכן רק הוא אשם בגניבה...

The Walrus

New member
בקשר להאריסון

הוא העתיק את my sweet lord מshe's so fine. הוא לא עשה את זה בכוונה, אבל הוא אמר שהוא מאוד עצוב שזה יצא ככה ושאם הוא היה יודע הוא היה משנה את השיר כך שלא יהיה דומה לssf.

אפרופו מיסטר רודנר

אם מישהו מתעניין מה דעתו של חמי בנושא הפלוידים, הנה התשובה שלו: (למה יש לי הרגשה שאיתי יאהב את התשובה שלו?
) לאלעד ששאל את דעותי בשני נושאים בעייתיים - שיתוף קבצים ופינק פלויד. # שיתוף קבצים. כן ,זה עברייני כי כך החוק מגדיר את זה, נקודה. בעוד שבארצות התרבות ה i tunes מובילים מיני מהפכה של צריכת מוזיקה באופן חוקי מהאינטרנט ,כאן במדינת הברברים זה לא תופס תאוצה ,כי אניונו שונאים לשלם. הבעיה היא שבאופן מוזר מה שאתה לא משלם עבורו יקר בשבילך פחות ,כלומר, זה שזכית או גנבת משהו הופך את היחס שלך אליו לזלזלני מהרגע הראשון.נכון שמהצד השני ,כל מני מאבקי אגו ומאובנות מחשבתית גורמות לחברות התקליטים לקפוא על שמריהן במקום ליצור ולמנף פורטל מרהיב של כולן להורדה חוקית בתשלום של קובצי מוזיקה. כמו שאמרו הסאבוויי סאקרס - "חרא מדינה!" ## פינק פלויד. אוהב מאד עד לרגע שסיד בארט משתגע ומוחלף על ידי ווטרס וגילמור. ככל שווטרס הולך ומשתלט ,ככה חמי פחות אוהב את המוזיקה שלהם ,עד לפרידה הסופית והכאובה ב"חומה". (שגם שם השיר היחידי שאני אוהב זה comphoterbly numb -שיר של גילמור).אין ספק בגדולתם, יען כי השפיעו ומשפיעים עד ימינו ,מרדיו הד ועד אייר. ואין ספק בזה שלטעמי הם הפכו לכל מה שאני לא אוהב ברוקנ'רול- צדקנות מתחסדת ,הפקטות אולפן ובימה מנופחות ,חוסר גרוב וחוסר הומור. ברור אגב שאם אתה איש שמגדיר בז'אנרים (בעיני רעה חולה בהתייחסות למוזיקה, אבל על זה בפעם אחרת) מוצאם הוא מ"הפרוג".

עושה רושם שהוא קצת דיסלקטי

יש לו כל מיני שגיאות כתיב שמאפיינות דיסלקטים. גם אני קצת דיסלקטי, אבל בשביל לא לצאת אידיוט אני בודק כמעט לפני כל הודעה את הדברים שאני רושם בוורד. (באיחוד באנגלית) הבעיה היא שלפעמים אני מדלג על מילים או מערבב אותם בלי שום קשר, ולוורד קצת יותר קשה לתקן דברים כאלו. אז נסלח לו...

itaikuskus

New member
אם התכוונת אלי

אני מת על התשובה הזאת. "צדקנות מתחסדת ,הפקטות אולפן ובימה מנופחות ,חוסר גרוב וחוסר הומור" זה ממש ממש מצחיק, כשזה בא מחמי רודנר. כאילו שהוא נתן לרוק הישראלי קצת ביצים, הוא לא עובד על אף אחד. אם היה מישהו באיפה הילד עם קצת שכל זה היה אסף שריג. היי חמי, NEWS FLASH, אתה לא מוכר לא כי כולם מורידים את האלבום שלך מהאינטרנט, אתה לא מוכר כי אתה לא טוב.

למעלה