אפרופו תאונות

אפרופו תאונות

מי זה גולש הטרי אשר התרסק בנתניה ושבר את הקסדה (מזל שהיתה כזאת) וחלק מהגלשן ?

Hawk17

New member
רס"ר שמועתי?

אני שמעתי שזה היה בכלל בגעש. או ארסוף.

חגי

New member
מתי -? גולש טרי אמור להתרסק בנתניה

בגלל זה אסור לו לטוס שם

David Gerby

New member
חובת דיווח

להזכירכם, חלה חובת דיווח על כל מי שקרתה לו תאונה או מי שהיה עד לכך (או מי שיודע דבר) בהקדם האפשרי לטייס ראשי או יו"ר האגודה. החשיבות של מהירות הדיווח גבוהה בשל הצורך לאיסוף ממצאים מדוייק - כדי לתחקר את התאונה בצורה האמינה ביותר. לאחרונה אני מקבל את הרושם (רושם בלבד, בלי שמות) על "קושי" מסויים של גולשים או עדים להיות הראשונים שמדווחים. אחרי שכבר נודע דבר הארוע אין להם בעיה לספר מה הם ראו, אבל האמיץ שחושף את המעשה לעיתים אולי נחשב למלשין. אני מתקשה להבין למה, הרי בעצם הדיווח נועד כדי שאפשר יהיה לתחקר ולהבין מה גרם לתאונה ואיך אפשר למנוע את התאונה הבאה. אז למה לא לראות את ראשון המדווחים כמציל חיים? אני מצפה מה"גולש הטרי" להרים טלפון אמיץ ליובל ולדווח מה בדיוק היה שם, ויפה שעה אחת קודם.

והיום התרסק גולש בתבור.

בקצב הזה יהיה שווה להפוך ליבואן צלעות ומשלושים

ג ל נ ט י

New member
באמת מישהו התרסק בתבור

בהמראה, עקב פגיעת כנף ודאון טיוב בקרקע בזמן המראה ...2 צלעות + אגו. השאלה מה היה ואם היה במבוא חמה.

חגי

New member
חבל שהגולש הרלוונטי לא מדווח בעצמו את כל

הפרטים. היכן בדיוק המריא למשל. יש עמדה שאילן ואנכי חנכנו לפני כשנתיים שלוש והיא אושרה לדעתי ע"י שוויצר . העמדה נמצאת ממש 100 מטר צפונית לקצה האזור הסגור שהיה שייך פעם לתעש. איזו רוח היתה ולמה העוזר לא שיחרר את כבל הצד? בכל מקרה - אם אני נזקק לעזרה של עוזרים , אז רגע לפני ההמראה אני מורה להם לעזוב ומוודא שהם עזבו. אם התנאים בעמדה לא מאפשרים החזקת הגלשן באופן "עצמוני" אפילו לשניות ספורות - רצוי לא להמריא בכלל.

מרחף1

New member
גולש ללא דרגה

הגולש לא מדווח כי אין לא הסמכה מתאימה לטוס ברכס.... היו שני עדי ראייה מהמצנחים אבל הגולש ביקש מהם לא לדווח כי אין לו דרגה מתאימה.

ג ל נ ט י

New member
נשמע חמור מה שאתה אומר../images/Emo131.gif

אז בוא שתף אותנו בזיהו הגולש (והצל אותו מאירוע עתידי של זיהוי גופה...)

מרחף1

New member
לצערי

אני לא מכיר את הגולש האמור ולכן לא יכול לספק לך את שמו או תיאורו.

tsahireil

New member
העוזר לא עזב כי הוא לא דובר עברית

והצעקה "עזוב, עזוב" הופנמה לאט יותר עקב כך. וכן זו העמדה שאתה מדבר עליה. אני מרחף, לא מכיר את הגולש ולא ממש מבין בגלשנים כדי לתחקר יותר מזה. צחי

חגי

New member
נראה לי שדי סיכמת את העניין

מי שזקוק לתחקיר המלא (דוד אולי?....) שימתין בסבלנות.

למעלה