אפרופו תאונות

חגי,אתה חתיכת נאג`ס שזה לא ייאמן

אתה באמת חושב שכל תאונה זה שחור ולבן?? אין ספק שדיווח ראשוני עם עובדות יבשות חשוב ותורם...אבל אתה באמת מצפה מכל עד שיהיה חוקר ופרשן לתאונה?? אין ספק שיש בעיית כוח אדם באגודה,ולכן לוקח זמן עד שחוקרים ומפרסמים תחקירים.יש תאונות שהם קצת יותר מורכבות מ-לא עזב כבל צד...אלון סיפר לי בכללי את פירטי התאונה וזה לא כל כך טריוויאלי להבין מה קרה...אפשר לשבת בבית ולירות באוויר,השאלה אם נצליח לפגוע? אתה רוצה תחקיר כללי לפני התחקיר הרשמי?? תתקשר לאלון,תתחקר אותו ופרסם פה השערה קצת יותר מלומדת על מה שקרה. מצורף תחקיר של דודו על התאונה בצורעה...

חגי

New member
גיא - אם אין לך משהוא חשוב, אל תבלבל את השכל

אם עוד לא הבנת - בזכות ההתעקשות שלי הוצגו הפרטים החשובים של התאונה בפורום. מי שרוצה לפרסם את הפרטים רק אחרי שחכמי האגודה ישקלו מה קרה - אז זה כבר לא יעניין אף אחד. אם מישהוא התרסק - מן הראוי שידווח כל מה שהוא יכול והפורום הוא ההזדמנות הראשונה והפומבית היחידה שקיימת. אתה רוצה לתחקר ביסודיות - עשה זאת וכשתפרסם את מסקנותיך כולם יריעו לך,.... עד אז מגיע לכולם לשמע את מקסימום הפרטים - ברב המקרים עצם פרסום הפרטים תורם להגברת הבטיחות פי 10 יותר מדוח שיצא עוד חודש ולא יעניין כבר אף אחד.

אתה מוזמן להגיד לי מה למדנו בזכותך...?

טכלס כלום. אז אם אתה באמת רוצה לתרום משהוא,תתקשר לאלון ,תתחקר אותו,ותפרסם את המסקנות שלך. מכל הטררם שאתה עושה פה בפורום לא יוצא כלום.

natyh

New member
דוקא יצא הרבה

קיבלנו עדות של מרחף מה היה כיוון הרוח ומה קרה בהמראה . לא ברור לי מה הרעיון לתחקר את מי שעבר תאונה . סביר להניח שהוא יודע פחות מעדי ראיה סביר להניח שלו היה יודע בדיוק מה קורה התאונה היתה נמנעת . יתכן שידע והגיב לא נכון או יתכן שלא ידע להגיב בסיטואציה מסוימת כל זאת ניתן לדעת רק חרי שנבין מה קרה . בכל מקרה מוזר שאנשים שרצו לדוח לכל הפורום על גולש בקורס שסירב להמריא בתבור ..... כשלא היתה עליהם כל חובת דיווח ממלאים את פהם מיים בנוגע לתאונה שיש עליה חובת דיווח . העובדה שאני הייתי אותו גולש שחשב שיכולתו והבנתו אינם מתאימים להמראה בתבור אינה מענינת כרגע. ולכן מהטררם בפורום יצא דוקא הרבה , עכשיו יש מקום לשאול מה קרה מה היה צריך לעשות ואיך צריכה היתה להתבצע המראה נכונה . גם השאלה אם חניכים או חניכים לשעבר צריכים להמריא באתרים טריקיים כגון התבור למרות חוסר נסיונם היא בהחלט במקום.

למעלה