אפשר בבקשה תקציר של מה שהיה הבוקר?

אתי הלכה לספר לענת, את מה שהיא אמרה עליה

אתי אמרה לענת, שהיא אמרה עליה שהיא אנוקרסית ושהיא אוכלת את כל הירקות. ענת אמרה לענבר שהיא לא קונה את ההתנצלויות של אתי, וענבר הטיפשה מצדיקה את אתי.

נעמה8080

New member
למה אתי סיפרה לענת?

מי הולכות לראות את הקטעים מהתכנית? ולדעתי ענבר מתגלה כבחורה טיפשה ובלתי נסבלת שהחברות עם ציר הרשע עלתה לה לראש

ענבר מעולם לא הייתה הבחורה החכמה,

שניסתה להראות שהיא. היא יותר מרירה וקנאית, מאשר חכמה. כמובן, שלנוכח "הגאוניות" שיש סביבה שם, היא, לכאורה, בולטת. אבל, כידוע, באין ציפור שיר, גם נאד יישמע כמו זמיר.

את הסיפור עם אתי וענת לא יצא לי לראות.

אז אין לי מושג על מה מדובר כאן. 'סורי'.

נעמה8080

New member
לפני שרואים את זה בפרקים?

למה עכשיו ולא אתמול בבוקר? כי יכולים לעלות עליה?! הצביעות של אתי חוגגתת איכסססססססססססססססס מסכן מי שיתחתן איתה. שיראו לאיתן את החיקוי של אתי ואז הוא יבין מי היא!

adiyon2

New member
אתי החליטה שהיא מספרת לענת

כי חשבה שענת תראה את הקטעים עם ענבר. היא פחדה שהם יצאו עליה אח"כ (כנראה גם לה מתחיל ליפול האסימון בנוגע להצבעות מבחוץ), העדיפה כנראה לפתוח את הקלפים על מנת שלא יהיו הפתעות. היא כמובן מאלה שלא חושבים לפני שמדברים ולקחה איתה את שאר האנשים שסביבה, ובשלב מסוים בשיחה אמרה שהיא הושפעה מאנשים אחרים והיא בכלל לא אוהבת ירקות. דיברה על זה שהיא הכי מביהנ את ענת כי גם היא היתה כמוה. אח איזו אתי זאת,..

שאפולי

New member
יש בזה משהו אם כי

הסימן הראשון היה ההרצאות שלה- גרם לי לחשוד מה מההתחלה. היא תמיד ביטה בערגה לכיוון המקובלים וגם בריבים קודמים היא לא ששה להגן על החלש. גם כשאתי וקרן עשו לה רצח אופי בעקבותיו היא עד עכשיו לא נכנסה לבגד ים היא לא ממש הגיבה ובחרה להגן על ההתנהגות שלהן. והנה עכשיו היא יושבת עם איתן, פירגנה לעצמה זמן איכות וכל זה למרות הידיעה שאין לה סיכוי איתו ושאיילת מאוד רוצה. הלואי שהם ישבו יחד ויראות את הקטעים שבהם הוא אמר שהיא מעצבנת ולא באה לו טוב

כשאני רואה מישהו בעל ביטחון עצמי ירוד,

קשה לי לראות שמורידים לו אותו יותר, ובשיחה לפני מספר שבועות, עם איריס, כשהיא פחדה להרגיש לא אהודה, היא אפילו עוררה אצלי סימפטיה רבה בקטע ההוא. הבעיה מתחילה, כשהגולם עולה על יוצרו, או העבד מנסה למלוך, וזה קצת מה שקורה כאן. גם, כפי שכתבתי, ההערות ה'אמיתיות' והמאוד עוקצניות שלה, תכונה ממש דוחה.

adiyon2

New member
אני אל ממש מסכימה

אני לא הרגשתי שענבר מגינה על אתי, היא פשוט ניסתה להרגיע את ענת ולהוריד אותה מהסיפור ולתת לה תחושה שאין לה מה להתרגש מאתי, כי אתי היא אתי. אני הרגשתי סוג של אמפתיה. אל תשכחו שהם לא רואים את מה שאנחנו רואים ואכן ענבר תשלם מחיר על זה שהתחברה עם שלישיית קרן אתי וליהי. בכל מקרה היא מנסה לא להתערבב בכל הזבל שצף שם.

goodpink

New member
היא כן הגנה על אתי כזו טיפשות ולא פעם ראשונה

ענת עלתה על אתי מזמן וניסתה להסביר לענבר וענבר מסרבת לראות השיחה בין ענבר לענת חשפה שענבר מסרבת לדבר על זה למרות שענת ניסתה היא ביקשה מענת לא לדבר על זה וענת אמרה לה שהיא צדקה בכל מה שהיא חשבה על אתי וממש אמרה כל מה שכולם רואמים מהמסך על אתי והרוע שבה ואיך שניסתה עכשיו לסבן את ענת שלא קנתה את בגרוש לא פעם ראשונה שענבר מגנה על אתי היא יצאה ממש ממש טיפשה וקטנה איזה שטיות היא אמרה לענת

נעמה8080

New member
נראה שענבר מתלהבת שמלכות הכיתה

התחברו איתה ולכן משתפת איתן פעולה. אני אשמח לקצר בין ענבר לאיילת, כי זה מגיע לשתיהן! אין על ענת, ענת כל כך בחורה טובה ויפה, הן בחוץ והן מבפנים.

היא פחדה שיראו לענת את הקטעים שהיא ריכלה עליה

מאחורי הגב, לגבי האנרוקסיה. אז בגלל זה, היא הלכה לספר לענת.

נעמה8080

New member
אני רוצה שההפקה תראה לאיתן את הקטע

שבו הם ליכלכו על ליז וליהי עשתה עם השיניים וקרן ליכלכה על ליז ואחרי שניה אמרה לה מאמי כשליז הציעה להן לאכול. שיא הצביעות! ושהיא ליכלכה על ענת עם אורטל.

למעלה